mkrats Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 Αρχικά οι γνώσεις μου για τους υπολογιστές είναι περιορισμένες.Αντιμετωπίζω ενα Πρόβλημα .Πριν αρχίσει η Φ'ορτωση των Windows Vista μου γράφει Veryfing DMI Pool Data δεν μου βγαίνει Boot from CD .Μετα τα Windows φορτωνουν κανονικα και ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα.Οταν βαζω το DVD των Windows μου το πεταει εξω λεγοντας βαλετε τον καταλληλο δισκο.το ιδιο γινεται σε DVD βιντεο , δεδομενων .Το DVD μου δεχεται και παιζει μονο CD. Αν ξερει κανεις τι συμβαινει ας βοηθησει
Volrath Σεπτέμβριος 4, 2010 #2 Σεπτέμβριος 4, 2010 Άμα στο κάνει σε ότι dvd και να βάλεις τότε είτε χρειάζεται καθάρισμα, είτε έχει αποχωρήσει σε τόπους χλωερούς το dvd rom σου. Και καθώς ένα νέο dvd rom είναι τόσο φτηνό πλέον, δεν αξίζει να "επενδύσεις" σε καθαριστικό, μιας και δεν είναι απαραίτητο ότι θα δουλέψει μετά το καθάρισμα.Άμα δεν γνωρίζεις πως να το αντικαταστήσεις (και δεν αναφέρεσαι σε laptop), πες μου, θα σου φτιάξω ένα mini οδηγό πως και τι να κάνεις.
pcfreak111 Σεπτέμβριος 4, 2010 #3 Σεπτέμβριος 4, 2010 Αν μπορείς βγάλε και ξαναβάλε το καλώδιο του dvd μήπως και δεν κάνει καλή επαφή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.