trellos70 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2010 Καλησπέρα σκέπτομαι να αγοράσω νέο PC λέω να κρατήσω την 19αρα LG που έχω σε 1280x1024 resolution (πείτε μου όμως και την γνώμη σας για το θέμα της οθόνης) mouse keyboard speakers έχω. Λέω να πάω για τα εξής από το πλαίσιο. Για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ. http://img96.imageshack.us/img96/4126/47136833.jpgTι διαφορά θα έβλεπα αν έβαζα έναν ssd για το λειτουργικό? Το PC το θέλω για internet, photoshop, dreamweaver, games, movies. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση και θέλω να ακούσω γνώμες και απόψεις Για τα χρήματα έλεγα να μην ξεπεράσω τα 1200±100eurosευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Πολύ όμορφο το μηχανάκι. Όμως δε σου συμβουλεύω να πάρεις κάρτα γραφικών από εκεί. Με λιγότερα χρήματα, παίρνεις από αλλού gtx460 ο/c με 1gb που είναι σαφώς καλύτερη. (δε το γνωρίζω το μαγαζί, οπότε δε μπορώ να στο συστήσω, απλά σίγουρα μπορείς να βρεις αλλού φθηνότερα). 2 παρατηρήσεις μόνο. 1ο γιατί amd κουτί αφού ούτε amd επεξεργαστή έχεις ούτε ati κάρτα γραφικών . Και είναι και ένα 20ρικο ακριβότερο από το κανονικό. Και 2ρο, είναι κρίμα με τέτοιον υπολογιστή να μείνεις σε 19ρι 1280χ1024. Πιστεύω ότι και η κάρτα θα μείνει αναξιοποίητη και η εμπειρία θα είναι κάπως λειψή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Σεπτέμβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Πολύ όμορφο το μηχανάκι. Όμως δε σου συμβουλεύω να πάρεις κάρτα γραφικών από εκεί. Με λιγότερα χρήματα, παίρνεις από αλλού gtx460 ο/c με 1gb που είναι σαφώς καλύτερη. (δε το γνωρίζω το μαγαζί, οπότε δε μπορώ να στο συστήσω, απλά σίγουρα μπορείς να βρεις αλλού φθηνότερα).2 παρατηρήσεις μόνο. 1ο γιατί amd κουτί αφού ούτε amd επεξεργαστή έχεις ούτε ati κάρτα γραφικών . Και είναι και ένα 20ρικο ακριβότερο από το κανονικό. Και 2ρο, είναι κρίμα με τέτοιον υπολογιστή να μείνεις σε 19ρι 1280χ1024. Πιστεύω ότι και η κάρτα θα μείνει αναξιοποίητη και η εμπειρία θα είναι κάπως λειψή. Volrath ρίξε άλλο ένα μύνημα γιατί ο αριθμός μυνημάτων σου είναι σε κρίσιμο σημείο:devil::devil::devil: sorry off topic!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Σεπτέμβριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Ακόμη φίλε μου στη σύνθεση σου έχεις dvd-rom και όχι dvd-rw που σημαίνει ότι μπορεί μόνο να διαβάζει dvd και όχι να γράφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.