3likos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2010 Καλησπέρα...Σκοπεύω μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες να κάνω μία παραγγελία από aquatuning.netΜόνο ψυγείο, σωλήνες και ρακόρ....σκέφτομαι να πάρω τα παρακατωXSPC RS360 BLACK Triple Radiator13/10mm (10x1,5mm) compression fitting outer thread 1/413/10mm (10x1,5mm) compression fitting 90° revolvable G1/4ö - knurling � silver nickelMasterkleer tubing PVC 13/10mm (3/8"ID) UV-active whiteArctic Silver 5 thermal compound (3,5g)Το υπόλοιπο σύστημα είναι cpu,vga block 11 , τανκ 11 , αντλία mcp655 και σκοπεύω να ψύξω τον 6πυρηνο της amd και μία 5850 (ίσως) που θα αγοράσω μέσα στον επόμενο μήνα....Οι απορίες είναι οι εξής:1) ταιριάζουν όλα μεταξύ τους ή εκανα καμια βλακεία και δεν το παρατήρησα2) ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : αυτό το ψυγείο είναι καλό ή να προτιμήσω κάποιο αλλο (μέχρι 55 ευρώ) πχ αυτό Swiftech MCR320 - QPK 360mm RadiatorΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :banging:ΥΓ: να προτιμήσω άλλη πάστα? (ρωτάω γιατί είχα βάλει αυτή πριν από 3 χρόνια στην παλιά υδρόψυξη που είχα και φάνηκε οκ... αν υπάρχει κάτι καλύτερο πλεον ας αλλάξω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Καλησπέρα...Σκοπεύω μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες να κάνω μία παραγγελία από aquatuning.netΜόνο ψυγείο, σωλήνες και ρακόρ....σκέφτομαι να πάρω τα παρακατωXSPC RS360 BLACK Triple Radiator13/10mm (10x1,5mm) compression fitting outer thread 1/413/10mm (10x1,5mm) compression fitting 90° revolvable G1/4ö - knurling � silver nickelMasterkleer tubing PVC 13/10mm (3/8"ID) UV-active whiteArctic Silver 5 thermal compound (3,5g)Το υπόλοιπο σύστημα είναι cpu,vga block 11 , τανκ 11 , αντλία mcp655 και σκοπεύω να ψύξω τον 6πυρηνο της amd και μία 5850 (ίσως) που θα αγοράσω μέσα στον επόμενο μήνα....Οι απορίες είναι οι εξής:1) ταιριάζουν όλα μεταξύ τους ή εκανα καμια βλακεία και δεν το παρατήρησα2) ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : αυτό το ψυγείο είναι καλό ή να προτιμήσω κάποιο αλλο (μέχρι 55 ευρώ) πχ αυτό Swiftech MCR320 - QPK 360mm RadiatorΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :banging:ΥΓ: να προτιμήσω άλλη πάστα? (ρωτάω γιατί είχα βάλει αυτή πριν από 3 χρόνια στην παλιά υδρόψυξη που είχα και φάνηκε οκ... αν υπάρχει κάτι καλύτερο πλεον ας αλλάξω...)Απο θεμα συμβατοτητας τα βλεπω οκ απο σωληνα ομως θα προτειμουσα αυτον: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8782_Primochill-tubing-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--white.htmlη μαρκα που εβαλες πηρε φιλος δεν μου αρεσε σαν υλικο στο χερι σε σχεση με τα feser που εχω τωρα Τα primochill μου τα προτεινε ο κοπριτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Απο θεμα συμβατοτητας τα βλεπω οκ απο σωληνα ομως θα προτειμουσα αυτον: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8782_Primochill-tubing-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--white.htmlη μαρκα που εβαλες πηρε φιλος δεν μου αρεσε σαν υλικο στο χερι σε σχεση με τα feser που εχω τωρα Τα primochill μου τα προτεινε ο κοπριτηςτα masterkleer κι εμενα μου ειχαν φανει σκληρα εαν θυμαμαι καλα.τα primochill ειναι μια χαρααντιστοιχα των feser imho και ισως λιγο πιο μαλακα-ελαστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 ευχαριστω.... για το ψυγείο τι λέτε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Σεπτέμβριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Arctic Silver 5 thermal compound, να προτιμήσω άλλη πάστα? Αν σου έχει μείνει AS 5 τελείωσέ τη και μετά πάρε MX-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αν σου έχει μείνει AS 5 τελείωσέ τη και μετά πάρε MX-2 Η ΜΧ-2 είναι καλύτερη;;; έχεις κάποιο συγκριτικό να την δούμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Σεπτέμβριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Συγκριτικό συγκεκριμένο δεν έχω. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο Internet θα δεις τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της. Την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ προσωπικά και έχω μείνει ικανοποιημένος.Σε θερμοκρασίες μη φανταστείς τίποτα τραγικό. Κέρδισα 1-2 βαθμούς σε μερικές περιπτώσεις (όχι σε όλες). Στα πλεονεκτήματα της σε σχέση με AS5 είναι ότι απλώνεται πιο εύκολα, δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη και δεν χρειάζεται χρόνο να αποδώσει τα μέγιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Σεπτέμβριος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Συγκριτικό συγκεκριμένο δεν έχω. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο Internet θα δεις τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της. Την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ προσωπικά και έχω μείνει ικανοποιημένος.Σε θερμοκρασίες μη φανταστείς τίποτα τραγικό. Κέρδισα 1-2 βαθμούς σε μερικές περιπτώσεις (όχι σε όλες). Στα πλεονεκτήματα της σε σχέση με AS5 είναι ότι απλώνεται πιο εύκολα, δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη και δεν χρειάζεται χρόνο να αποδώσει τα μέγιστα.η as-5 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη ?το ψυγείο μια χαρά μου φαίνεται.απλά αν δεν το προλάβεις ρίξε μια ματια και σε αυτό.http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8180_Phobya-G-Changer-360-Ver--1-2-Black.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 η as-5 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη ?το ψυγείο μια χαρά μου φαίνεται.απλά αν δεν το προλάβεις ρίξε μια ματια και σε αυτό.http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8180_Phobya-G-Changer-360-Ver--1-2-Black.htmlέχω αγοράσει το 4*120,πολύ καλή κατασκευή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Σεπτέμβριος 5, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 η as-5 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη ? Από την ιστοσελίδα της Arctic Silver: "Not Electrically Conductive: Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)" Ουσιαστικά αν θέλουμε να μείνουμε μακριά από μπελάδες καλύτερα να μη μας πέσει πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Σεπτέμβριος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Από την ιστοσελίδα της Arctic Silver:"Not Electrically Conductive: Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)" Ουσιαστικά αν θέλουμε να μείνουμε μακριά από μπελάδες καλύτερα να μη μας πέσει πουθενά Είχα και εγώ την ίδια (εσφαλμένη) εντύπωση με εσένα,μέχρι που ξαναδιάβασα προσεκτικά τις οδηγίες.H ΑC5 δέν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη,υπάρχει όμως η πιθανότητα αν γεφυρώσει ηλεκτρικά μονοπάτια πάνω στην κάρτα να δημιουργηθεί βραχυκύλωμα.Για την ηλεκτρική αγωγιμότητα της AS5 τα πράγματα δεν είναι πάντα ίδια. Η ArcticCooling λέει οτι η πάστα δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, όπως πχ. ένα κομμάτι μέταλλο, αλλά μπορεί σε κάποιες συνθήκες να δημιουργήσει πρόβλημα. Πχ αν τα 2 σημεία που ενώσει έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικού (volt) τότε ίσως να προκαλέσει μια μικρή βραχυκύκλωση. Μπορεί σε άλλη περίπτωση να μην γίνει και τίποτα. Όπως και να έχει η χρήση της θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και χωρίς βιασύνη. Επίσης η σωστή ποσότητα προφυλάσει και απο τρεξίματα δεξιά και αριστερά, αν και όπως είπα η υφή της είναι αρκετά πυκνή για να αρχίσει να τρέχει απο εδω και απο εκεί. Προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει (την ΑS5) κατα καιρούς σε CPU, GPU, RAM(VGA) χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.