Wizard! Ιούνιος 10, 2013 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 ...Επίσης δεν πήρα κιλά... Στη γυναίκα σου το'πες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 10, 2013 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Μολις τσεκαρα και ειμαι 132 μερες χωρις τσιγαρο. Βασικα το εχω ξεχασει και δεν με απασχολει το ζητημα. Βεβαια ειμαι 10+ κιλα απο τοτε που το εκοψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 10, 2013 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Βεβαια ειμαι 10+ κιλα απο τοτε που το εκοψα.Ε, εντάξει, σιγά, θα καταφέρεις να πάρεις άλλα 10 να μη σε παίρνει ο αέρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 10, 2013 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Στη γυναίκα σου το'πες; Come again? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούνιος 10, 2013 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Βεβαια ειμαι 10+ κιλα απο τοτε που το εκοψα. [offtopic] Ε μα είδες τώρα ότι είσαι μάπ@ς? 132 μέρες έπρεπε να προετοιμάζεσαι να μπεις στον όγκο ναούμ!!! Αλλά που μυαλό εσύυυυ!!! [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 12, 2013 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Κιλα σταθερα...μερες στο banner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 12, 2013 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Για ηλεκτρονικά τσιγάρα, από εδώ πολλές πληροφορίες. Πήρα στον πατέρα μου, αγόρασα και εξτρα μπαταρία ακριβή, αλλά δεν καταφέρνω να τον πείσω. :rant:Gewre ecigreviews - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 18, 2013 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Για ηλεκτρονικά τσιγάρα, από εδώ πολλές πληροφορίες. Πήρα στον πατέρα μου, αγόρασα και εξτρα μπαταρία ακριβή, αλλά δεν καταφέρνω να τον πείσω. :rant:Gewre ecigreviews - YouTubeΕίναι καλός. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα αγοράζει αυτά που δείχνει ή του τα δίνουν εταιρίες να τα παρουσιάσει. Αν τα αγοράζει δίνει μία περιουσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 18, 2013 #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 10 κιλά μπροστά στην ζημιά που κάνει το τσιγάρο δεν είναι τίποτα εκτός αν είσαι 1,20. Θα τα χάσεις σιγά σιγά.Εύγε σε όλα τα παιδιά που το κόβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2013 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Είναι καλός. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα αγοράζει αυτά που δείχνει ή του τα δίνουν εταιρίες να τα παρουσιάσει. Αν τα αγοράζει δίνει μία περιουσία.Γνωρίζω επ' αυτού, τα αγοράζει τα περισσότερα, ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε και τελευταία του τα δίνουν εταιρείες, χωρίς όφελος πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιούνιος 19, 2013 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Nα ρωτήσω...Ειδικά τους "κομμένους". Εδώ και 2 βδομάδες έχω σιγά σιγά ελλατώσει το κάπνισμα. 2 χρόνια πριν ----> 1-2 πακέτα την ημέρα 1 χρόνο πριν ---> 1 καπνο κάθε 4 μέρες 2 τελευταίες βδομάδες -----> 3-4 τσιγάρα (με καφέ,φαί και χ#^$#μο.. ) Υπάρχουν βέβαια μέρες που κάνω 5-6 Το θέμα μου είναι... Καλά το πάω λάου-λάου, με τη σκέψη ότι μετά από λίγο καιρό θα ναι πιο εύκολο να το κόψω ΟΥΑΝ ΧΑΝΤΡΙΝΤ ΠΕΡΣΕΝΤ, ή μια ψυχή που ναι να βγεί ας βγεί κι ας πάνε τσάμπα τα 4,50 του Craven που μόλις αγόρασα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 19, 2013 #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Αν μπορείς να το κοψεις μαχαίρι καντο. Αλλιως ελάττωσε το στο 1 την ημέρα και αυτο καποιο ελαφρυ. Μετα καντο 1 ανα 1 μερα μετα ανα 2 μέρες κ οσο παει το αραιωνεις. Κάποια στιγμή θα εχεις να καπνισεις κανα 2 εβδομάδες και θα πεις φακ ιτ, τερμα το κάπνισμα οριστικά! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 19, 2013 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Nα ρωτήσω...Ειδικά τους "κομμένους".Εδώ και 2 βδομάδες έχω σιγά σιγά ελλατώσει το κάπνισμα. 2 χρόνια πριν ----> 1-2 πακέτα την ημέρα 1 χρόνο πριν ---> 1 καπνο κάθε 4 μέρες 2 τελευταίες βδομάδες -----> 3-4 τσιγάρα (με καφέ,φαί και χ#^$#μο.. ) Υπάρχουν βέβαια μέρες που κάνω 5-6 Το θέμα μου είναι... Καλά το πάω λάου-λάου, με τη σκέψη ότι μετά από λίγο καιρό θα ναι πιο εύκολο να το κόψω ΟΥΑΝ ΧΑΝΤΡΙΝΤ ΠΕΡΣΕΝΤ, ή μια ψυχή που ναι να βγεί ας βγεί κι ας πάνε τσάμπα τα 4,50 του Craven που μόλις αγόρασα; Απλως μια μερα σταματας να καπνιζεις. Και σιγα σιγα επιστρεφεις στη ζωη που εκανες πριν καπνισεις. Ναι ο οργανισμος θελει λιγο να συνηθισει στη ελλειψη νικοτινης αλλα δεν ειναι κατι τρομερο. Σε 3εβδομαδες το πολυ εχουν φυγει οι παρενεργειες Διαβασε και αυτο το βιβλιο το οποιο εμενα τουλαχιστον με βοηθησε http://media.wix.com/ugd/74fa87_2010cc5496521431188f905b7234a829.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 21, 2013 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Γενετικές βλάβες προκαλεί ακόμη και το «κάπνισμα από τρίτο χέρι» - Υγεία - Ειδήσεις - Επιστημονικές Εξελίξεις - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.