Jiggabyte Νοέμβριος 20, 2010 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 There is no ship Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Νοέμβριος 20, 2010 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 There is no spoon fixed:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 26, 2010 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 in.gr - Εξακόσιες χιλιάδες θάνατοι το χρόνο από το παθητικό κάπνισμα - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 17, 2011 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 in.gr - Γενετικές βλάβες σε διάστημα λίγων λεπτών φαίνεται ότι προκαλεί το κάπνισμα - Ειδήσεις - Επιστήμη-ΤεχνολογίαEdit. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074875 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Τελικά ο νόμος ισχύει ή όχι; Έχω πάει σε 3 καφετέριες και σε 2 ταβέρνες και όλες είχαν τασάκια και ο κόσμος κάπνιζε, εκτός από τη μία που μας έφεραν πλαστικό ποτήρι για να μην φαίνεται ότι έχουν τασάκια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 4, 2011 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Αν ο ελληνας δεν πληρωσει ακριβα για την παρανομια που κανει , τουλαχιστον μια φορα , τοτε θα συνεχισει να το κανει.Πρεπει να φαει προστιμο και να εχει και το φοβο οτι θα το ξαναφαει , αλλιως δε βαζει μυαλο.Δυστυχως καποιοι δε σκεφτονται και δε λυπουνται αυτους που δεν καπνιζουν , δεν επιδεχονται εκπαιδευση που οριζεται για ανθρωπους , και πρεπει να μαθουν με εκπαιδευση που αρμοζει σε ζωα - δλδ με την τιμωριαedit και στο νετκαφε που πηγαινα , δεν ειχε τασακια - ειχε 10δες αδεια κουτακια αναψυκτικου για αυτη τη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Φεβρουάριος 4, 2011 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Τελικά ο νόμος ισχύει ή όχι; Έχω πάει σε 3 καφετέριες και σε 2 ταβέρνες και όλες είχαν τασάκια και ο κόσμος κάπνιζε, εκτός από τη μία που μας έφεραν πλαστικό ποτήρι για να μην φαίνεται ότι έχουν τασάκια..Φίλε μου πάρε το 1142 και κανε καταγγελια. Ειναι πολύ ευκολο. Από οτι εχω μαθει πρώτα ελεγχουν τις καφετεριες που τρωνε καταγγελια. Μονο ετσι θα βαλουν μυαλο.Αν θελεις δεν δινεις ονομα και τηλεφωνο. Επίσης δεν διασταυρωνουν στοιχεία και δεν τα προωθούν κάπου αν δωσεις τα πραγματικά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2011 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν το δικαιωμα στον καταστηματαρχηνα επιλεξει εαν στο καταστημα του επιτρεπεται ή οχι το καπνισμααπο εκει κι υστερα,μεγαλα παιδακια ειμαστεας επιλεξει ο καθενας κατα ποσο θελει να παει να ντουμανιασειή θελει να την βγαλει ακαπνοςστις δε μεικτες παρεες θα πρεπει εκ περιτροπης να μενουν ολοι ικανοποιημενοι οποτε θα παιξει rotationουτε ρουφιανιλικια, ουτε κρυφα ποτηρια/τασακια, ουτε προστιμα-κοροιδια, αλλα ουτε και να τσακιζεται το εισοδημα των καταστηματων σε τετοιους δυσκολους καιρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2011 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εσυ πιστεύεις ότι θα υπάρξει καφετέρια που θα προτιμήσει να μην έχει καπνιστές πελάτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Φεβρουάριος 4, 2011 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν το δικαιωμα στον καταστηματαρχηνα επιλεξει εαν στο καταστημα του επιτρεπεται ή οχι το καπνισμααπο εκει κι υστερα,μεγαλα παιδακια ειμαστεας επιλεξει ο καθενας κατα ποσο θελει να παει να ντουμανιασειή θελει να την βγαλει ακαπνοςστις δε μεικτες παρεες θα πρεπει εκ περιτροπης να μενουν ολοι ικανοποιημενοι οποτε θα παιξει rotationουτε ρουφιανιλικια, ουτε κρυφα ποτηρια/τασακια, ουτε προστιμα-κοροιδια, αλλα ουτε και να τσακιζεται το εισοδημα των καταστηματων σε τετοιους δυσκολους καιρουςΜα βλεπεις και τωρα που υπάρχει νομος κανεις δεν τον εφαρμοζει για να μην διωξει πελάτες και πανε στον διπλα. Αφού η πλειοψηφία καπνίζει. Πρεπει να εφαρμοστεί σε όλους ο νομος ώστε να λειτουργήσει. Κανεις δεν θέλει να δυσαρεστησει τους καπνιστες που αποτελουν και τους περισσοτερους. Ενω αν εφαρμοζεται ο νομος δεν τιθεται δυσαρεσκεια. Συγκριτικό ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2011 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εσυ πιστεύεις ότι θα υπάρξει καφετέρια που θα προτιμήσει να μην έχει καπνιστές πελάτες;8 στις 10 θα ειναι για καπνιστεςαλλα θα υπαρχουν και δυο που θα ειναι smoke free και θα εχουν εγγυημενη δουλεια κιολαςο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει που θα παειδεν εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο κανενος ωστε να τον αναγκασει να μπει σε καταστημα που δεν ειναι του γουστου τουειναι σαν λεμε οτι ο αισθησιακος χωρος της Σβετλαναςσου προκαλει τουμπανισμα των γεννητικων οργανωνκαι γι αυτο απαιτεις να απαγορευτει το εν λογω αθλημα στα strip clubsε δεν γινεται, απλα μην πας σ'αυτα καταστηματαή πηγαινε σε καποιο αλλο οπου οι κοπελες πλεκουν σεμεδακια αντι να χορευουναποψη μου ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2011 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Μα αυτό σου λέω. Σε κανένα μαγαζί δε θα πλέκουν σεμεδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Φεβρουάριος 4, 2011 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 4 στους 6 φίλους μου είναι καπνιστές. Που θα βγαίνουμε? Το ίδιο ισχύει σχεδόν για όλους. Αν ήταν 50-50 θα ταν αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Δε καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε όμως. Ο νόμος ισχύει και στην μπανανία όπως και σε 10 άλλες χώρες της Ευρώπης και κανείς δε το έχει κάνει/έκανε θέμα. Εκεί που θέλουμε είμαστε μάγκες.. στα υπόλοιπα ρουφάμε το αυγουλάκι μας.. ωρέ καλά να πάθουμεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 4, 2011 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εδω ειπα τη γνωμη μου στο μαθημα και μονο που δεν μου ριξε και αποβολη ο φανατικος καπνιστης μαθηματικος μας!!! Εμεις ειμαστε Ελληνες και αν μας κοψουν τη φραπεδια και το τσιγαρο θα τα σπασουμε ολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 4, 2011 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εδω ειπα τη γνωμη μου στο μαθημα και μονο που δεν μου ριξε και αποβολη ο φανατικος καπνιστης μαθηματικος μας!!!Εμεις ειμαστε Ελληνες και αν μας κοψουν τη φραπεδια και το τσιγαρο θα τα σπασουμε ολα!!! ε τότε να τα κόψουν όλα μπας και ξεσηκωθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2011 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Δε καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε όμως. Ο νόμος ισχύει και στην μπανανία όπως και σε 10 άλλες χώρες της Ευρώπης και κανείς δε το έχει κάνει/έκανε θέμα. Εκεί που θέλουμε είμαστε μάγκες.. στα υπόλοιπα ρουφάμε το αυγουλάκι μας.. ωρέ καλά να πάθουμεεε!δεν ειναι απολυτα συγκρισιμες οι περιπτωσειςσε μια περιοδο που χωρα φλεγεταικαι ο κοσμος παλευει να τα βγαλει περα με νυχια και με δοντιατο να περνας τετοιες οδηγιες ειναι τουλαχιστον ακυρο απο θεμα timmingκαι για τον φουκαρα τον επαγγελματια που βλεπει την κινηση να πεφτει κατακορυφα για πολλους λογουςαλλα και για τον απλο καπνιστη που μια φορα στις τιοσες που θα βγει εξω πλεον πρεπει να καταστρωσει ολακερο σχεδιο για να μπορει να διασκεδασει καπνιζονταςο κοσμος καιγεται και το μ00νι χτενιζεται...και δεν πιστευω οτι αμφισβητει κανεις οτι δεν ειναι το μονο ουτε και το πιο σημαντικο προβλημα της χωρας αυτης το τσιγαρο.σε ολα τα αλλα γιναμε ευρωπαιοι δλδ?ή μηπως βαση προτεραιότητας πρεπει να παταξουμε το καπνισμα για να προχωρησουμε μετα σε ολα τα υπολοιπα....στην τελικη αν το θεωρεις παρανομοκαταργησε το τελειως και σταματα να εισπρατεις φορους Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Ρε Γιώργη δεν γινόμαστε Ευρώπη επειδή κόβουμε το τσιγάρο, γινόμαστε περισσότερο πολιτισμένοι επειδή σεβόμαστε ένα μέτρο το οποίο μόνο καλό κάνει. Δεν είναι τίποτα να πεταχτείς έξω για 3 λεπτά να κάνεις το τσιγάρο σου, παίρνεις και το ποτό σου και μια χαρά. Και στην συντριπτική πλειοψηφία των ημερών έχουμε καταπληκτικές λιακάδες και ζεστό καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 4, 2011 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 κατσε ρε συ. οταν εχεις 5 ευρω και πεινας,τι θα κανεις?θα τα φας σε φαι η σε τσιγαρα? απο ποτε το τσιγαρο εγινε ειδος πρωτης αναγκης? και δεν ειναι παρανομο το τσιγαρο,ειναι παρανομο να ενοχλεις με το τσιγαρο,οπως εγω αμα εχω νταλκαδες δε μπορω να βαραω (τα νομιμα) νταουλια και σαμπγουφερ στις 4 το πρωι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 4, 2011 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Πoλιτισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.