gus8511 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2004 Extreme performance: 1/2" OD tubing for optimal flow rate Core Technology: Patent pending Diamond-Pin Matrix© copper base plate for optimal heat transfer due to turbulent flow and high flow velocity: Plug-and-Play, hassle-free installation: Snaps directly into Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 δεν ειναι και κατι το φοβερο, αλλα εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 παρε του eleven πολυ καλο καταπληκτικη ροη του νερου δεν θελει αυτο τα ειδικα ρακορ,(δεν ξερω αν πηγαινουν με την συσκευασια).Και εγω τουλαχιστο βλεπω απο το μπλοκ του eleven που δουλευει πραγματικα και κανει τρομερη δουλεια. Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και κατι τελευταιο προτιμαμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 swiftech always rulezzzzzΔεν είναι εναντίωση στον έντεκα αυτό έτσι, μην αρχίσουμε διαμάχη. Απλά είμαι φαν της swiftech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Αυτό ξανά πες το και να προσθέσω ότι για τη να τα πάρει κάποιο κατάστημα και όχι κάποιος που θα σε βοηθήσει αν τελικά έχεις κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Μολις προχθες πήρα Ρ4 2.8 g με τον καινουργιο πυρηνα Prescot.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν του eleven to μπλοκ exei καλη εφαρμογη πανω στον επεξεργαστη, δηλαδη αν κουμπωνει καλα. Με το mcw-5000 einai εγγυημενο το κούμπωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 να τονισω το εξηςSnaps directly into Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Ωπα., τι ειναι αυτο τωρα. Το αν καθεται καλα ή οχι το μπλοκ απο σχεδιαστικης αποψεως δεν υπαρχει αμφιβολια.Τωρα αν το βαλεις εσυ λαθος ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2004 γιατι να μην παταει καλα δεν το καταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.