Jump to content

MCW-5000

gus8511

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Extreme performance:

1/2" OD tubing for optimal flow rate

Core Technology: Patent pending Diamond-Pin Matrix© copper base plate for optimal heat transfer due to turbulent flow and high flow velocity:

Plug-and-Play, hassle-free installation:

Snaps directly into Intel

δεν ειναι και κατι το φοβερο, αλλα εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης

παρε του eleven πολυ καλο καταπληκτικη ροη του νερου δεν θελει αυτο τα ειδικα ρακορ,(δεν ξερω αν πηγαινουν με την συσκευασια).Και εγω τουλαχιστο βλεπω απο το μπλοκ του eleven που δουλευει πραγματικα και κανει τρομερη δουλεια.

Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Και κατι τελευταιο προτιμαμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ:D !!!!

swiftech always rulezzzzz

Δεν είναι εναντίωση στον έντεκα αυτό έτσι, μην αρχίσουμε διαμάχη. Απλά είμαι φαν της swiftech.

Αυτό ξανά πες το και να προσθέσω ότι για τη να τα πάρει κάποιο κατάστημα και όχι κάποιος που θα σε βοηθήσει αν τελικά έχεις κάποιο πρόβλημα.

:)

Μολις προχθες πήρα Ρ4 2.8 g με τον καινουργιο πυρηνα Prescot.

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν του eleven to μπλοκ exei καλη εφαρμογη πανω στον επεξεργαστη, δηλαδη αν κουμπωνει καλα. Με το mcw-5000 einai εγγυημενο το κούμπωμα.

Ωπα., τι ειναι αυτο τωρα. Το αν καθεται καλα ή οχι το μπλοκ απο σχεδιαστικης αποψεως δεν υπαρχει αμφιβολια.

Τωρα αν το βαλεις εσυ λαθος ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο......

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.