Jump to content

QX9650 Bomb!!!

Recommended Posts

Εντέλει η μ@λακια πάει σύννεφο . Πιέζουν τους ανθρώπους που μου τον δανέισαν να τον γυρίσω πίσω άμεσα. Εχουν φαγωθει λεμε! Προφανως ειδαν τα σκορ καθως και τα ποντακια του doom...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ.

Εντέλει η μ@λακια πάει σύννεφο . Πιέζουν τους ανθρώπους που μου τον δανέισαν να τον γυρίσω πίσω άμεσα. Εχουν φαγωθει λεμε! Προφανως ειδαν τα σκορ καθως και τα ποντακια του doom...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ.

Γιατί δε σκέφτεσε το άλλο? (όπως την είχε "πατήσει" το Multirama με έναν X6800 ES και μένα?)....

Επειδή εγώ έπαιζα τότε μ'έναν X6800 ES που είχα αγοράσει απ'έξω, η INTEL HELLAS που "παρακολουθεί" τα φόρους εδώ και αρκετό καιρό, νόμιζε ότι ήταν αυτός που είχαν ΔΩΣΕΙ στα Multirama και μετά τους τον ζήταγαν πίσω..... ΜΕΧΡΙ και φωτό του δικού μου είχα στείλει, γιατί τους "απειλούσαν" με το NDA κ.τ.λ.....;)

Προφανώς είδαν τα bench, είδαν ότι ήταν με ES κομμάτι, και το ζήτησαν πίσω από τους δικούς σας...... ;)

Ασε που εγώ βλέπω στο τέλος να παίρνω τον π@υλο τελικά γιατί άλλοι θα τον πάρουν ..... :(

ΔΕΝ πειράζει όμως γιατί αύριο θα έχω έναν RETAIL ..... ;)

ε εντάξει για να μην υπάρχουν τέτοια προβληματα τον αγοράζεις και δεν περιμένεις κάθε φορά να έχεις κατι από αλλού για να παίξεις...

Αλλιώς μετακομίστε Αμερική όλοι...

Εταιρίες πληρώνουν για το overclocking και τον χρηστη και δίνουν και τα υλικά...:-D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.