plord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Εχω βαλει στο ματι εδω και μια βδομαδα το συγκεκριμενο πλητρολογιο + ποντικι, το θελω κυριως για games τι λετε?Μηπως υπαρχει κανενα προβλημα που ειναι ασυρματο και θα μου κολλαει στα παιχνιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artenakia Σεπτέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Για γκειμζ δεν ειναι μην το παρεις.Η διαταξη των κουμπιων δεν κανουν και θα σε μπερδευουν.Ειναι για πολλες ωρες γραψιμο.Το ποντικι λογω wireless θα εχει μπαταριες και θα ναι βαρυ οποτε ουτε αυτο κανει.Δεν νομιζω να κολλαει αλλα το σετακι για games δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
plord Σεπτέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Tελικα πηρα την αποφαση να κρατησω το πληκτρολογιο μου γιατι δεν εχω και κανενα ιδιαιτερο προβλημα με αυτο που εχω και να βαλω τα λεφτα για ποντικι γιατι το δικο μου δεν αντεχεται αλλο.Τι λετε γι αυτα?Logitech MX518 Gaming-GradeLogitech G500Logitech G5 LaserΗ αλήθεια ειναι πως δε μπορω να διακρινω ιδιαιτερες διαφορες εκτος απο τις τιμες βεβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 πάρε όποιο σου αρέσει !!!πάνω κάτω το ίδιο στυλ είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.