lefterissim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2010 Kαλησπέρα παιδιά.:banging:έχω καταλήξει σε δύο κουτάκια.cosmos s και cm stacker 833 limited editionποιό από τα δύο να επιλέξω με βάση για σωστή εγκατάσταση υδρόψυξης cpu-gpuκαι σωστό cable managment?εννοήτε και ποιό είναι ποιό μεγάλο σε χώρους.ευχαριστώ guys!
alexkhr Σεπτέμβριος 2, 2010 #2 Σεπτέμβριος 2, 2010 Στο θέμα της υδρόψυξης πιστεύω θα σε βολέψει καλύτερα το cosmos. Και τα δύο κουτιά είναι πολύ καλά. Σε θέμα χώρου όμως νομίζω πως το stacker υπερτερεί.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 2, 2010 #4 Σεπτέμβριος 2, 2010 Και τα δυο εχουν τις προδιαγραφες για αυτα που θεςαπλα το Cosmos δεχεται την υδροψυξη out of the boxενω το stackerακι θελει καποιες μετατροπες.περαν αυτου το 833 εχει και το μαυρο εσωτερικο+ πλαινο πλεξυκατι που στο cosmos θα πρεπει να γινει εξτρα.και τελος φυσικα ερχεται και ο υποκειμενικος παραγοντας της εμφανισηςπου ουσιαστικα αφορα το ποιο απο τα δυο σου κανει εσενα κλικ οσο αφορα την εμφανιση τουγιατι στο τελος εσυ εισαι αυτος που θα το βλεπει ολη τη μερα και κανεις αλλος
Spirosssss Σεπτέμβριος 2, 2010 #5 Σεπτέμβριος 2, 2010 το 833 δεν ηταν "custom" εκδοση?? που το βρισκουμε?? ειναι αυτο με την προσοψη σαν γριλιες σωστα?
BloodMage Σεπτέμβριος 2, 2010 #6 Σεπτέμβριος 2, 2010 οπος στα ειπε ο κοπριτης.....για τη δουλεια που το θες κανουν και τα δυοαν δεν σε νοιαζουν τα φραγκα τσιμπα το cosmos και ριχτου ηλεκτροστατικηαν δεν θες να διαθεσεις χρηματα για βαψιμο τσιμπα το 833 LE και εισαι αρχοντας
Spirosssss Σεπτέμβριος 2, 2010 #7 Σεπτέμβριος 2, 2010 σαν κατοχος stacker παντως , εχω να πω οτι πλεον ισως ειναι λιγο στριμοχωρο..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.