Jump to content

Tyan PSU ?

mpel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας !

Σχεδιάζω την αγορά μιας TYAN S7025 (S7025AGM2NR) απο Μακεδονικα, και θα ήθελα τα φώτα σας για τα κατάλληλα περιφεριακά.

Τα σημεία που με προβληματίζουν είναι το case και το PSU.

Έχω βρεί ένα kουτί για ssi eeb form factor από την Oktabit.

Το μόνο PSU που βρήκα με 24-pin, Dual 8-pin, 4-pin M/B Connectors είναι το turbo-cool 1200, αλλά δεν ξέρω ποιός το και αν το φέρνουν Ελλάδα.

Καμια ιδεα-προταση ?

Ευχαριστω !

Καλημέρα σας !

Σχεδιάζω την αγορά μιας TYAN S7025 (S7025AGM2NR) απο Μακεδονικα, και θα ήθελα τα φώτα σας για τα κατάλληλα περιφεριακά.

Τα σημεία που με προβληματίζουν είναι το case και το PSU.

Έχω βρεί ένα kουτί για ssi eeb form factor από την Oktabit.

Το μόνο PSU που βρήκα με 24-pin, Dual 8-pin, 4-pin M/B Connectors είναι το turbo-cool 1200, αλλά δεν ξέρω ποιός το και αν το φέρνουν Ελλάδα.

Καμια ιδεα-προταση ?

Ευχαριστω !

1 οποιοδήποτε PSU (αρκετών βέβαια Watts) με 2 EPS connectors θες (8 pin). Σχεδόν όλα τα PSUs από 750W και πάνω διαθέτουν 2 EPS, χώρια του ότι υπάρχουν και adaptors 2*molex -> EPS. H Tyan μπορεί να έχει και 12V (4 pin) υποδοχή αλλά χρησιμοποιεί τα 2 EPS και το ATX (24 pin) μόνο, σύμφωνα με το manual της.

Μη δώσεις τόσα λεφτά για το Turbocool γιατί πολύ απλά δεν τα αξίζει. Έχει γεράσει για τα καλά πια αλλά η τιμή του έχει παραμείνει ίδια και φυσικά είναι εκτός πραγματικότητας σήμερα.

Αν θες να δώσεις πάντως λεφτά (πολλά) για PSU πάρε ή το ST1500 της Silverstone, που εκτός από το PC μπορεί να τροφοδοτήσει και θερμοσίφωνα αν χρειαστεί ή το AX1200 της Corsair. Στην ίδια τιμή παίζουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.