Blinky Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Λοιπον, ειναι καιρος να ανανεωσω τα 3 πραγματακια του τιτλου και τα παλια να πανε στο δευτερο PC οποτε να γινει α;ξιομαχο και αυτο.Μεχρι τωρα ειμαι με Razer Diamondback mouse (1600dpi), απλο media keyboard logitech και Steelseries QCK+ mousepad.Ειμαι ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο το keyboard οπου θα προτιμουσα λιγο πιο standard layout αλλα τεσπα ιεναι ευκαιρια να τα αλλαξω ολα γιατι χρειαζομαι ουτως η αλλως ενα δευτερο σετακι για δευτερο PC που στηθηκε τωρα οποτε ας πανε αυτα εκει.Λοιπον για Keyboard και mousepad εχω 99% αποφασισει. Ειδικα το keyboard, θα ειναι σχεδον σιγουρα το Steelseries 6GV2.Για mousepad θελω κατι "σκληρο" γιατι το υφασματινο QCK που εχω τωρα, καλο ειναι αλλα εχει φθαρει αρκετα με τα χρονια, και δεν καθαριζεται και ευκολα. Γι'αυτο εχω διαλεξει το Steelseries 4HD. Αλλα το αφηνω πιο ανοικτο το mousepad απο το keyboard γιατι υπαρχει περιπτωση να μη συνεργαζεται το συγκεκριμενο και πολυ καλα με το mouse που θα επιλεγει, οποτε το συζηταμε τοτε...Και φτανουμε στο ποντικι οπου πραγματικα εχω πελαγωσει, δε ξερω τι να διαλεξω... Το diamondback αφενος μου φαινεται μια χαρα (σε μεγεθος/σχημα κλπ) αφου το εχω συνηθισει, αφετερου επειδη εχω και πολυ μεγαλη παλαμη, μπορει καποιο αρκετα διαφορετικο/μεγαλυτερο να μου ταιριαζει πολυ καλυτερα και απλα να "αναγκαστηκα" να προσαρμοστω στο diamondback μεχρι σημερα...Σε λεφτα δεν εχω τοσο προβλημα γιατι οτι παρω θα το κρατησω πολυ (το diamondback το εχω 5 χρονια) οποτε πανω απόλα θελω να με βολεψει και ας κοστισει και κατι παραπανω.Εχω κοιταξει λοιπον το Cyborg Rat7 που ειναι εντυπωσιακα προσαρμοσιμο αλλα εχω διαβασει κακα λογια για τον αισθητηρα του κλπ και ειναι και 100 ευρω, οποτε σε τετοια τιμη δεν κανεις παραχωρησεις....Μετα υπαρχει το steelseries Xai με καμια 70αρα για το οποιο δεν εχω διαβασει κατι ιδιαιτερα αρνητικο, αλλα ουτε και το προτεινει κανενας....Για το microsoft Sidewinder X8 εχω ακουσει τα καλυτερα και οτι ειανι και μεγαλο σε μεγεθος, αλλα εχω ειναι η αληθεια εναν αρνητισμο να παω σε Microsoft και οχι σε εταιρεια που εξειδικευεται στο gaming. Παντως εχει και "καλη" τιμη για αυτα που προσφερει, στα 65 ευρω...Logitech G9X δε το εχω πολυ ψαξει ειναι η αληθεια... και γενικα δε ξερω τι αλλες προτασεις μπορει να παιζουν. Ειδικα Razer εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τις πολλες προτασεις που εχει γι'αυτο δεν ανεφερα κανενα, παρολο που εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το diamondback...Οποτε ας παρουμε σα δεδομενα τα εξης :1) Μεγαλη παλαμη2) Claw Grip3) Μου αρεσει να ειναι ελαφρυ. Το diamondback και το προηγουμενο Microsoft που ειχα ηταν ~95 γραμμαρια, και ενα wireless που ειχα δοκιμασει με ενοχλουσε αφανταστα λογω του βαρους που προσεθεταν οι μπαταριες4) Δε με νοιαζουν τα τρελα DPI, αφου με το 1600αρι που εχω τωρα μου φαινεται επαρκες για 1080p αναλυση στο desktop, και 99% θα παιζω strategy games(starcraft2) οποτε δεν υπαρχουν τρελες απαιτησεις, αλλα αν ειναι ν ατα σκασουμε, καλο ειναι να εχει τη δυνατοτητα να παει και ψηλα...5) Δε μου αρεσει η καγκουρικη εμφανηση, και καλο ειναι να απουσιαζουν και τιποτα ledακια γιατι κοιμαμαι με ανοικτο το PC Και προτιμω να μη φωτιζει τιποτα το βραδυ στο δωματιο. Φυσικα δε θα τα χαλασουμε εκει αν το ποντικι ειναι καλο σε ολα τα υπολοιπα...Τι προτεινετε για τα παραπανω? Και αν θελετε βαζετε και Mousepad αρκει να μην ειναι μαλακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 ΧΑΙ ROCKS.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=81315Mousepad εχεις απειρες επιλογες πλεον.Για keyboard το 6GV2 ειναι πολυ πολυ καλη προταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Mousepad έχω το S&S και είμαι ικανοποιημένος.Έχει κρατήσει αρκετά χρόνια και μόλις φέτος άρχισε να ψιλοφαίνεται η φθορά.Mouse θα σου έλεγα το G9x.Δεν το έχω προσωπικά αλλά όταν το είχα δοκιμάσει το είχα λατρέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Σεπτέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Για mouse γλυκοκοιτάζω το http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-/ αλλά να σημειωθεί ότι για γενική χρήση έχω δεύτερο mouse το Logitech MX Revolution. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Σεπτέμβριος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Για mouse και αφού έχεις ήδη πείρα από την αίσθηση των υλικών της Razer πώς και δεν ανέφερες το Deathadder?+ το ότι πληρεί τις προυποθέσεις σου.Για pad, το Sense της Roccat επίσης μου ακούγεται σαν αυτό που ζητάς..Το keyboard πλέον είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Σκέψου πρώτα τι ζητάς ή τι σου την σπάει σε ένα keyboard (π.χ. μικρές αποστάσεις, πλήκτρα laptop, φώτα, μικρό shift/Backspace, whatever) και ξεκίνα να αποκλείεις/ψήνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Για mouse και αφού έχεις ήδη πείρα από την αίσθηση των υλικών της Razer πώς και δεν ανέφερες το Deathadder?+ το ότι πληρεί τις προυποθέσεις σου.Για pad, το Sense της Roccat επίσης μου ακούγεται σαν αυτό που ζητάς..Το keyboard πλέον είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Σκέψου πρώτα τι ζητάς ή τι σου την σπάει σε ένα keyboard (π.χ. μικρές αποστάσεις, πλήκτρα laptop, φώτα, μικρό shift/Backspace, whatever) και ξεκίνα να αποκλείεις/ψήνεις!To sense ειναι μαλακο απ'οτι το τσεκαρα τωρα στο utube...Για keyboard εχω ξεκαθαρισει, το 6GV2 εχει ΟΛΑ οσα ζηταω οποτε το μονο θεμα ειναι να ερθει και Ελλαδα για να δωσω 70-80 αντι για 105 που μπορω να το παρω τωρα απο ebay/steelseries.Τωρα για το mouse, μια ματια που εριξα σε razer ειδα το deathadder που λες, και το Lachesis.Αλλα στο θεμα του Mouse δεν αγοραζω με βαση τα specs, θελω προσωπικες εμπειριες γιατι διαβαζω διαφορα περιεργα παντου. Πχ για το deathadder διαβαζω οτι η "παλια" εκδοση ειναι η καλη και ας εχει μονο 1800dpi (που μου φτανουν στην τελικη), το respawn με τα 3500 εχει προβληματα ο sensor του...Για το lachesis διαβαζω οτι προσφερεται πιο πολυ για palm grip οποτε παλι με ανυσηχει...Το roccat Kone που ειπε και ο snip απο πανω, σε specs μια χαρα ειναι (τα πολλα ledακια λιγο με χαλανε αλλα δε θα κολλαγα εκει) αλλα παλι με βαση τα προηγουμενα, απλα δεν κρινω με βαση τα specs...και μου ειανι αγνωστο κατα τ'αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 το sense ειναι κατι σαν qpad ct στο πιο λεπτο, δεν ειναι 100% cloth εχει μια επιστρωση απο πανω που θυμιζει πλαστικο pad,οχι τραχυ ομως σαν steelseries S&S και SP Για το keyboard εχεις κανει την καλυτερη επιλογη πιστευω Εφοσον θες clawgrip μακρια απο deathadder, πας για abyssus που ειναι και στα 35-40 ευρω τα εχει ολα και συμφερει, προσοχη μονο γιατι ειναι "επιλεκτικο" στα mousepad οπως και το deathadder 3.5 http://www.esreality.com/?a=post&id=1881007 http://www.esreality.com/?a=post&id=1933324 Προσωπικα εχω τσιμπησει το cooler master battlepad CS-X 30 ευρω απο ebay ( καταραμενα μεταφορικα :S :S ) και περιμενω να ερθει, θεωρητικα θα ειναι πολυ smooth στην αισθηση και χωρις jitter, μεχρι τοτε puretrak talent + intellimouse explorer 3.0, 400dpi ftw Μια αλλη προταση ειναι τα ολοκαινουργια EC1 και EC2 της zowie, που στην ουσια προκειται για ενα ελαφρως τροποποιημενο εργονομικα intellimouse explorer με τον αισθητηρα του mx518 / diamondback Tελος υπαρχει και το roccat pyra το οποιο δεν εχω κατσει να το "μελετησω" και ουτε προκειται μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 το sense ειναι κατι σαν qpad ct στο πιο λεπτο, δεν ειναι 100% cloth εχει μια επιστρωση απο πανω που θυμιζει πλαστικο pad,οχι τραχυ ομως σαν steelseries S&S και SP Για το keyboard εχεις κανει την καλυτερη επιλογη πιστευω Εφοσον θες clawgrip μακρια απο deathadder, πας για abyssus που ειναι και στα 35-40 ευρω τα εχει ολα και συμφερει, προσοχη μονο γιατι ειναι "επιλεκτικο" στα mousepad οπως και το deathadder 3.5 http://www.esreality.com/?a=post&id=1881007 http://www.esreality.com/?a=post&id=1933324 Προσωπικα εχω τσιμπησει το cooler master battlepad CS-X 30 ευρω απο ebay ( καταραμενα μεταφορικα :S :S ) και περιμενω να ερθει, θεωρητικα θα ειναι πολυ smooth στην αισθηση και χωρις jitter, μεχρι τοτε puretrak talent + intellimouse explorer 3.0, 400dpi ftw Μια αλλη προταση ειναι τα ολοκαινουργια EC1 και EC2 της zowie, που στην ουσια προκειται για ενα ελαφρως τροποποιημενο εργονομικα intellimouse explorer με τον αισθητηρα του mx518 / diamondback Tελος υπαρχει και το roccat pyra το οποιο δεν εχω κατσει να το "μελετησω" και ουτε προκειται μαλλον Δεν ειναι ομως πολυ μικρο το Abyssus για την παλαμη μου? Αυτη τη στιγμη με το diamondback, για να κανω claw grip ουσιαστικα το κραταω "στραβα" , και το πισω μερος ακουμπαει ("κλειδωνει") λιγο κατω απο το μικρο δακτυλο μου... Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης, το μηκος της παλαμης μου αποκει που αρχιζει (καρπος) μεχρι το τελος του μεσαιου (του πιο μακριου)) δακτυλου ειναι 20cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artenakia Σεπτέμβριος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Εγω που εχω το αbbyssus ειμαι ικανοποιημενος .Δεν εχει πλαινα κουμπια(δεν ηθελα) εχει καλη υφη και εφαρμοζει στο χερι μια χαρα.Ημουν και τυχερος γτ το πηρα 20ευρω απο κρειζι σαντειζ του ισοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Δεν ειναι ομως πολυ μικρο το Abyssus για την παλαμη μου? Αυτη τη στιγμη με το diamondback, για να κανω claw grip ουσιαστικα το κραταω "στραβα" , και το πισω μερος ακουμπαει ("κλειδωνει") λιγο κατω απο το μικρο δακτυλο μου... Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης, το μηκος της παλαμης μου αποκει που αρχιζει (καρπος) μεχρι το τελος του μεσαιου (του πιο μακριου)) δακτυλου ειναι 20cm...Τι να σου πω. δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μπορει να κανει claw grip ανετα στο deathadder, απτην αλλη θυμαμαι παλια σε ενα νετκαφε ειχα δει ενα θεοψηλο παλικαρι απτην γειτονια μου με δαχτυλα σαν μπανανες να κραταει το mx510 σαν να ητανε κανενα μικρο ποντικι για λαπτοπ, τουλαχιστον οτι και αν διαλεξεις δες αν γινεται πρωτα να το δοκιμασεις λιγο πριν το κρατησεις. πληροφοριακα το abyssus ειναι εναμιση εκατοστο κοντυτερο απτο diamondback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Σεπτέμβριος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Aπό προσωπική πείρα θα πώ πως,τo Deathadder προσφέρεται και για τα 2 είδη λαβής! Έχει μεγάλα κουμπιά με ωραία σημεία πίεσης οπότε παρεχει μεγάλο εύρος λαβών και κλικ! Χρησιμοποιώ σαν main Claw, αλλά για να ξεκουράσω τον καρπό μου, αλλάζω συχνά σε palm.Το ίδιο mouse έχει και ο συγκάτοικος,αγορά που έγινε πριν 4 μήνες περίπου, αφού πρώτα του έσκασε στη ράχη ένα roccat (το πρώτο) και λίγο μετά παρέδωσε και η ροδέλα . Επομένως εγώ έχω το παλιό και ο φίλος το νέο.Μια χαρά είναι οι sensores και στα δύο, αν και για το καινούριο είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε. Για το Sense, στο είπα επειδή επίσης το βλέπω καθημερινά απέναντί μου στο διπλανό pc και η σκληρή του επιφάνεια δεν έχει καμία σχέση με το goliathus που έχει βολεψει εμένα και είναι υφασμάτινη. Μοιάζει με αυτό που ζήτησες.P.SΌντως το keyboard σου είναι μια ωραία επιλογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 7, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2010 Τις τελευταιες μερες εχω λιωσει στο διαβασμα............αντι για την εξεταστηκη, για τα mice :/Εχω αλλαξει 3-4 φορες αποφαση για το ποιο θα παρω.....αι τελικως αλλαξα λιγο και τις απαιτησεις μου.Λοιπον παρατηρησα οτι οταν παιζω starcraft, που ειναι και ο βασικος λογος αγορας νεου mouse, στην ουσια περισσοτερο κανω fingergrip παρα claw. Επισης παρατηρησα οτι με ενοχλει πολυ το εξτρα βαρος σε καποια ποντικια που δοκιμασα, και εκατσα και ζυγισα 2 ποντικια που χρησιμοποιω συχνα στο σπιτι με τα εξης αποτελεσματα :Diamondback 96gramsLogitech MX900 (κατι τετοιο, ειναι το wireless που ερχεται μαζι με το dinovo set) 160gramsΛοιπον, οτιδηποτε πανω απο το diamondback θα το απεριπτα σε βαρος, και επισης νομιζω θα με ευχαριστουσε και μια μειωση...Επισης κατεληξα οτι δεν εχει κανενα νοημα (για μενα) το να εχει πολλα DPI. οτιδηποτε πανω απο 2000 μου ειναι αχρηστο, και θα χρησιμοποιω μονιμα καπου εκει 1800-2000 επειδη αυτο μου φαινεται ευχρηστο σε αναλυση 1920x1080.Τελικως αρχισα να κοιταζω τα πιο μικρα ποντικακια, και το Abyssus φαινεται ιδανικο με μονο 52grams βαρος....Θα το ειχα παρει ηδη, απλα με προβληματιζουν 2 πραγματακια :1) Εχει αυτα τα καγκουροleds της razer που θα ηθελα να αποφυγω. Δυστυχως το Kinzu ειναι χαλι μαυρο απο αισθητηρα αποτι διαβαζω αλλιως θα ηταν ιδανικο στα 70 περιπου γραμμαρια.2) Δεν εχει καθολου πλαινα κουμπια, κατι που για Starcraft ειανι αδιαφορο, αλλα που και που δε θα παιξω και κανα FPS? εκει θα τα ηθελα...Επισης εκει δε ξερω κατα ποσο θα χρησιμοποιω fingergrip οποτε ισως ειναι ακαταλληλο για το μεγαλο χερι μου...Προσπαθω να βρω βαρος για τα Zowie που ειπες Grunt αλλα δε βρισκω γιατι ειναι πολυ φρεσκα...παντως τα 2000dpi ειναι μια χαρα και το σχεδιο μινιμαλιστικο οπως θελω...Το Roccat Pyra που ειναι το "μικρο" της εταιρειας, τα 1600dpi μου φαινονται "λιγα". Τοσα εχει και το τωρινο μου, και νομιζω μαι αυξηση γυρω στα 1800-2000 θα ηταν ευεργετικη. Επισης ειναι και σχετικα βαρυ για το μεγεθος του στα 90g οπως το δηλωνει η εταιρεια, αλλα αυτο δε θα ηταν τοσο προβλημα, παλι κατω απο το diamondback ειναι...Τελος με περιτρυγιριζει και η σκεψη του deathadder γιατι φαινεται το πιο Universal θα κανει και για FPS και ολοι λενε τα καλυτερα.... απλα δεν ειναι τοσο ελαφρυ (108grams) και ισως δεν κανει για fingergrip καθολου (αν και πιστευω με το μεγαλο χερι μου δεν θα εχω προβλημα εκει, αλλα το βαρος ειναι μεγαλυτερο και απο το diamondback...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Σεπτέμβριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2010 Το Roccat Kova δεν σου άρεσε που είναι αρκετά ελαφρύ; Το Roccat Pyra που βλέπεις δεν είναι απλά το μικρό της εταιρίας αλλά η mobile πρόταση της εταιρίας και απευθύνεται περισσότερο σε χρήστες laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 7, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2010 καλο φαινεται το Kova.... μονο 90g και μαλλιστα τα ledακια του σβηνουν και εντελως αμα θες (θελω ). Αλλα ποσο ηλιθιο ειναι οτι τα DPI Presets πανε απο 1600 σε 3200 κατευθειαν? Και δεν εχει software για να τα ρυθμισεις αλλιως οποτε γυρω στο 2000 δε μπορεις...:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 7, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2010 Έχω το kova και είμαι ευχαριστημένος.Υπάρχουν και πολλές ρυθμίσεις για τα ledάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 8, 2010 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Το λεντακι στο abyssus δεν ειναι τοοοοσο ενοχλητικο, θα δεις οτι ειναι σχετικα διακριτικο σε συγκριση με κατι αλλα ποντικια που ο φωτισμος τους θυμιζει χριστουγενιατικο δεντρο Ξαναλεω θελει ΠΡΟΣΟΧΗ στο pad, αποσα clothpad που εχω τα μονα που δεν εχουν jitter στο abyssus / deathadder 3.5 ειναι το zowie g-rf ( φανταζομαι και το g-tf ) το cooler master battle pad DP και το roccat taito, για πληρη λιστα κοιτας εδω -> http://www.esreality.com/?a=post&id=1881007 Παιζω διαφορα fps αλλα πλαινα δεν χρειαζομαι, οκ μερικες φορες ιιιισως να με βολευε να παταγα ενα κουμπι με τον δεξι μου αντιχειρα, πχ mouse4 για flashlight στο σταλκερ αλλα μεχρι εκει. Για τα dpi εισαι σιγουρος που εχεις ρυθμισει το ποντικι σωστα ? ( 6/11 speed και acceleration OFF http://www.esreality.com/?a=post&id=1846538 ) γιατι ή αυτο συμβαινει ή πολυ απλα εχεις τεμπελικο χερι σε 40" HDTV με αναλυση 1920*1080 δεν εχω νιωσει ποτε την αναγκη για παραπανω απο 800dpi στο desktop. Για τα EC1/EC2 παντως το πρωτο feedback απο ατομα που ξερουν τι θελουν ( και οχι προβατα) ειναι αρκετα θετικο http://www.esreality.com/?a=post&id=1950090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 8, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Για το Salmosa τι αποψη εχεις Grunt? Μαλλον σωστοτερα, για τον 3G αισθητηρα....γιατι αποτι διαβασα γενικοτερα ο 3.5G που ειναι και στο abyssus και στο deathadder κλπ ειναι ο πιο δοκιμασμενος και σωστος χωρις prediction/acceleration κλπ.Ρωταω, γιατι βρηκα στο ebay το Salmosa Asia edition που ειανι ακομα πιο μικρο και ελαφρυ και θεωρητικα το καλυτερο mouse για starcraft, αρκετα φτηνα και επισης το salmosa δεν εχει ledακια και εχει και διακριτα πληκτρα (μου τη σπαει λιγο που στο abyssus και σε ολα τα καινουρια τα πληκτρα ειναι τμημα του ολου chassis), και 1800dpi ειναι οτι πρεπει για starcraft. Οποτε σκεφτομαι να δωσω τα 22 ευρω που βγαινει να ερθει απο Honk-kong, και στη χειροτερη αν δε με βολεψει σε FPS το εχω μονο για starcraft και παιρνω κανα deathadder ή καποιο αλλο για τα υπολοιπα. Το ποσο ειναι τοσο μικρο που και να μη μπορω καν να το κρατησω που λεει ο λογος (επειδη ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος) ας πανε και για πεταμα δε θα κλαψω...Αλλα αν ειναι μαπα ο 3G αισθητηρας να τον αποφυγω...Επισης, με το Goliathus τι παιζει? Γιατι εχει ο ιδιος τυπος στο ebay και μερικα φτηνα bundles , Salmosa+Goliathus με 31 ευρω σπιτι σου...αξιζει το 9ευρο ή οχι?Σκεφτομαι σοβαρα και το ενδεχομενο Salmosa mini + Deathadder απο ebay. Βγαινουν μαζι στα 60 ευρω, και εχεις best of both worlds? και με ενα 9ευρω ακομα, παιρνεις και το Goliathus αν μετραει...http://cgi.ebay.com/Razer-Salmosa-Gaming-Mouse-1800-dpi-3G-infared-Sensor-/270620314804?pt=Mice&hash=item3f023a4cb4http://cgi.ebay.com/Razer-Salmosa-1800dpi-Mouse-Goliathus-Mat-Pad-Combo-/280416429730?pt=Mice&hash=item414a1f26a2Τελος, επειδη οπως ειχα πει, θα προτιμουσα να μην ειναι cloth το pad....υπαρχει καποιο σκληρο και οχι πανακριβο που να συνεργαζεται με τα salmosa/abyssus/deathadder? Το 4HD πχ που ειχα αρχικα υποψην μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 8, 2010 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για mouse pad έχω αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448466&catid=030600 και το δίνω...http://www.thelab.gr/showthread.php?t=82809Είναι απλά από τα καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.Δεν το λέω για να φύγει...το λέω καθαρά σαν χρήστης.Απλά έχω κιάλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 8, 2010 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 O 3G ΕΧΕΙ prediction αλλα οχι σε τραγικο βαθμο οπως το καταραμενο το Kinzu, στο deathadder 3G ομως μπορεις να χωσεις firmware το οποιο το απενεργοποιει ( 1.28VDC νομιζω ) κατα τα αλλα δεν υστερει καπου ο 3G, αποσο ξερω εχει λιγοτερο Jitter στα "προβληματικα" pad Αμα δεν θες cloth pad τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το jitter ουτε με το Lift off distance, στο μονο hardpad που ετυχε να εντοπισω λιγο που εψαξα ητανε στο steelseries SP, αμα θες σου πουλαω κι εγω ή το icemat ή το corepad magna blue, μια ζωη την ιδια τριβη θα εχουν, καμια σχεση με τα πλαστικα που αργα ή γρηγορα καποια σημεια της επιφανειας τους φθειρονται με αποτελεσμα να μην υπαρχει ομοιογενεια και στο τελος μετα απο μερικους μηνες πηγαινει ολο το pad για πεταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Σεπτέμβριος 10, 2010 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Από mousepad έχω το puretrak talent που μου είχε προτείνει ο gruntgr και μπορώ να πω, οτι ήταν πεταμένα λεφτά σχεδόν.Και αυτό οχι γιατί δεν είναι καλό το pad, αλλά επειδή είναι τόσο καλό που λυπάμαι να το χρησιμοποιώ για να μην το χαλάσω!Είχα ένα sharkoon πριν από αυτό και πραγματικά φαίνεται ψεύτικο μπροστά στο talent.Απλά πρόσεχε το οτι σε μερικά mouse μπορεί να έχει μεγαλύτερο lift off distance.Με το mx518 μου πάντως συνεργάζεται τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.