padarofe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Γεια σας παιδια προσφατα εφταξα ενα λογαριασμο paypal ,το απλο μονο για αγορες απο το ιντερνετ. Μετα αρχισα να βαζω τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας μιας και με αυτη θελω να κανω τις κινησεις μου στο paypal αλλα καθως παταγα continue για να μου φαει το 1.5 ε που ολοι ξερετε μου εβγαλε το εξης μυνημα. ''Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation.'' Βεβαιως και εστειλα μυνημα στο paypal αλλα φανταζομαι θα αργησουν και θελησα να ρωτησω εδω μηπως εχει αντιμετωπησει κανεις το ιδιο πορβλημα και τι πρεπει να κανω.thanks
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 1, 2010 #2 Σεπτέμβριος 1, 2010 το μήνυμα λεει" .... to ANOTHER account...." με λίγα λόγια μάλλον πως πήγες να βάλεις την ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς και για λόγους ασφαλείας ζητάνε κάποιου είδους επιβεβαίωση. Όταν έβγαλα εγώ λογαριασμό απλά χρέωσε την κάρτα 1,5€ πήρα τον αριθμό και τελείωσα!
padarofe Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2010 εχεις δικιο. Βασικα προσπαθησα να βαλω την ιδια καρτα σε εναν αλλο λογαριασμο αλλα τον προηγουμενο τον διεγραψα οποτε δεν περιμενα να μου βγαλει κατι τετοιο.Τελοσ παντων.Το μυνημα αυτο το γραφω μπας και ξερει κανενας πως να το διορθωσω.
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 2, 2010 #4 Σεπτέμβριος 2, 2010 έχεις σιγουρευτεί οτι έχει διαγραφεί το άλλο account?
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 2, 2010 #6 Σεπτέμβριος 2, 2010 ιδέεςα) ψάξε στο FAQ του paypal β) ψάξε στο Googleγ) περίμενε την απάντηση του emailδ) διέγραψε την καταχώρηση (έστω και αποτυχημένη ) της κάρτας στο account και ξαναβάλε τηναλλά απ'ότι βλέπω στο μήνυμα πρέπει να περιμένεις απάντηση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.