DragonFlight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2004 Εγω παντος θα ηθελα 2-3 χρονια να το ολοκληρωσω!http://forums.bit-tech.net/showthread.php?s=&threadid=38839 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 O ανθρωπος δεν παιζεταιαπιστευτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Τι έκανε το άτομο ρε παιδιά;Δηλαδή είναι να τραβάς τις τρίχες σου. Όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Πωπω, που τη βρήκε τόση υπομονή το άτομο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Κάνοντας την τρίχα τριχιά, έφτιαξε ένα τέρας αμφίβολης εμφάνισης.Όλη η κατασκευή θέλει μια βδομάδα χαλαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 μια βδομάδα δεν νομίζω 2-3 εαν δεν εχεις να ασχοληθεις με κάτι άλλο.Πάντως ειναι τέλειο και μου έλυσε την αφμιβολία αν θα έπαρνα τελικα σωληνες απο ντουζ καθώς το ψυγείο μου έχει περιεργες βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 18:44] Πωπω, που τη βρήκε τόση υπομονή το άτομο!! Αν θυμάμαι καλά κι εσύ με plexi είσαι george ε; Σε έβαλε σε μπελάδες το άτομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Είναι αρκετά παλιό το mod. Αν ψάχνατε καλύτερα θα το βρίσκατε και εδώ. Ο τύπος έχει αρκετά λεφτά και είναι προφανώς τελειομανής, ή τον συνεπήρε η προσοχή και η έκταση που έλαβε το mod του. Πάντως είναι το καθαρότερο mod που έχω δεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ο τυπος εχει μαζεψει 67:...: σελιδες στο thread του πρεπει να εχει ποσταρει γυρω στις 500 φωτογραφιες Το εχει χωρισει σε 4-5 sections απο 100 φωτο το καθενα, αξιζει να τα δειτε ολα. :toomuchne (E.N.F.@56k):magic: Το καλυτερο πραμα που εχουν δει τα ματια μου σε ολους τους τομεις του case modding θελω να κανω register στο forum αυτο, μονο και μονο για να του δωσω συγχαρητηρια :magic: E.N.F.@56k: Extremely NOT friendy @ 56Kbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Είναι αρκετά παλιό το mod. Αν ψάχνατε καλύτερα θα το βρίσκατε και εδώ. Ο τύπος έχει αρκετά λεφτά και είναι προφανώς τελειομανής, ή τον συνεπήρε η προσοχή και η έκταση που έλαβε το mod του. Πάντως είναι το καθαρότερο mod που έχω δεί. Όταν ο ποιητής έλεγε γράψτην την Ιθάκη εκεί που δεν πιάνει μελάνι, τον δρόμο όμως για να φτάσεις εκεί ζήσε τον καλά και μην τον βιαστείς κάτι ήξερε.... :) Ο τύπος είναι αστέρι, ακόμα και αν του πάρει έναν ολόκληρο χρόνο να το τελειώσει το καταλαβαίνω απόλυτα... Όπως θα τον καταλάβω απόλυτα όταν αφού το τελειώσει το πουλήσει και ξεκινήσει να φτιάχνει άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 19:40] Κάνοντας την τρίχα τριχιά, έφτιαξε ένα τέρας αμφίβολης εμφάνισης. επιτελους καποιος συμφωνει μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 23:30] επιτελους καποιος συμφωνει μαζι μου Ναι ρε αρχηγέ, αλλά δεν νομίζω ότι πια μπορείς να πεις αυτό είναι ωραίο και εκείνο δεν είναι. Υπάρχουν τομείς, πχ αυτό θα έμπαινε στον τομέα χρώμιο (κακίες), ή στον τομέα βιομηχανικό στυλ (εκεί το βάζω εγώ). Για τέτοιο φυσικά είναι ωραίο, αν προτιμάς μικρό σπίτι στο λιβάδι λουκ, προφανώς δεν είναι ωραίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 γιατι δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ωραιο; αν δε μου αρεσει δηλαδη τι να πω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 ’σχετο, πώς έχει χρωμιώσει όλα αυτά τα εξαρτήματα ? Η διαδικασία είναι εύκολη ? , κοστίζει ? η θέλει να ξέρεις κάποιον που να στο κάνει σαν χάρη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 11:43] ’σχετο, πώς έχει χρωμιώσει όλα αυτά τα εξαρτήματα ? Η διαδικασία είναι εύκολη ? , κοστίζει ? η θέλει να ξέρεις κάποιον που να στο κάνει σαν χάρη ? "I had them chromed. A place in Sydney (www.bronzingstudio.com.au ) did them for me. Not cheap but wow! The finish is identical to the hi-brightness chrome finish on my metal parts." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Κι αν μετα απο λιγο καιρο αρχισει να μαυριζει.......κλασικη αντιδραση του επιχρωμιομενου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Παρα πολυ ωραιο, απλα απίστευτη δουλειά. Χαρας την υπομονή του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 εκθαμβωτικο.... εκπληκτικο..... εκκεντρικοοτι και να πεις ειναι λιγοή θα σ'αρεσει ή θα το "αφορισεις"ο τυπας ειχε σκυλισια υπομονη και πολλα $$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 30, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 . Όταν είδα κάποια δικά σας mods εδώ μέσα είπα "ποπο υπομονή που έχουν". Τώρα τι να πώ; Το mod είναι Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ο!!! Συγχαρητήρια στον τύπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 30, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Για λαικο προσκυνημα είναι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.