liberito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Κάνω μια έρευνα στο χώρο της πληροφορικής στα πλαίσια ενός μεταπτυχιακού. θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε τις ερωτήσεις στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο παρακάτω λινκ... είναι τελείως ανώνυμο....Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... και αν μπορείτε στείλτε το λινκ και σε άλλους https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=el&formkey=dGIwZENzR0hRT2QxVGxzZVBQNDMyc2c6MQ#gid=0
jpavly Σεπτέμβριος 1, 2010 #2 Σεπτέμβριος 1, 2010 OMG, με αυτές τις ερωτήσεις άρχισα να ανησυχώ Αν θέλεις όταν τελειώσει η έρευνα δείξε μας απλά τα αποτελέσματα σαν ποσοστά
liberito Σεπτέμβριος 1, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2010 OMG, με αυτές τις ερωτήσεις άρχισα να ανησυχώ Αν θέλεις όταν τελειώσει η έρευνα δείξε μας απλά τα αποτελέσματα σαν ποσοστά Ευχαρίστως.... το Google θα μου τα βγάλει κατευθείαν..... Μην ανησυχείς.. έχω περιοριστεί για πρακτικούς λόγους στην ανεύρεση του αρνητικού δείκτη επίδρασης του ιντερνετ.....
tragikos Σεπτέμβριος 2, 2010 #5 Σεπτέμβριος 2, 2010 Στο χώρο της πληροφορικής; Εγώ έπεσα ψυχολογικά από τις ερωτήσεις. Πολλή μιζέρια
Guest Σεπτέμβριος 2, 2010 #6 Σεπτέμβριος 2, 2010 Ευχαρίστως.... το Google θα μου τα βγάλει κατευθείαν.....Μην ανησυχείς.. έχω περιοριστεί για πρακτικούς λόγους στην ανεύρεση του αρνητικού δείκτη επίδρασης του ιντερνετ.....Οι ερωτήσεις μου δείχνουν ότι η έρευνα του μεταπτυχιακού βασίζεται πάνω σε αρνητικά προκατειλημμένες αντιλήψεις χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένη και ρεαλιστική επίγνωση του κλάδου της πληροφορικής. Εναλλακτικά, σκοπός σου είναι να τελειώσεις την έρευνα με τον πιο απλό και σύντομο τρόπο.
JaguarOne Σεπτέμβριος 2, 2010 #7 Σεπτέμβριος 2, 2010 η έρευνα σε ωθεί στο να είσαι ή στάσιμος ή χειρότερος. gj
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 2, 2010 #8 Σεπτέμβριος 2, 2010 γιατί όλες οι απαντήσεις είναι μέτρια>χειρότερα>άσχημα>αθλια? και δεν υπάρχουν θετικές επιλογές απάντησης
Tsakonas Σεπτέμβριος 2, 2010 #9 Σεπτέμβριος 2, 2010 και εγω με τον ντουνκελ ειμαι...δηλ οταν ρωτας αν καποιος εχασε λιγα,πολλα η περισσοτερα κιλα η καθολου,γιατι σωνει και καλα το κανεις να φαινεται οτι καποιος δεν τρωει απο στενοχωρια και δεν υπολογιζεις το ενδεχομενο να ηταν σαν τον πεντομπεαρ και να κανει διαιτα?
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2010 #10 Σεπτέμβριος 2, 2010 και εγω με τον ντουνκελ ειμαι...δηλ οταν ρωτας αν καποιος εχασε λιγα,πολλα η περισσοτερα κιλα η καθολου,γιατι σωνει και καλα το κανεις να φαινεται οτι καποιος δεν τρωει απο στενοχωρια και δεν υπολογιζεις το ενδεχομενο να ηταν σαν τον πεντομπεαρ και να κανει διαιτα? Φαντάσου να με είχες δει και από κοντά Πάντως υμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Μερικές ερωτήσεις δεν έχουν απευθείας σχέση με το Ιντερνετ και οι απαντήσεις τους είναι πολύ αρνητικές.
o polonos Σεπτέμβριος 2, 2010 #11 Σεπτέμβριος 2, 2010 Δεν καθησα να απαντησω σε ολες της ερωτησεις. Φοβηθηκα οτι θα με παρει απο κατω χωρις πλακα.
DJD Σεπτέμβριος 2, 2010 #12 Σεπτέμβριος 2, 2010 Όλο το ερωτηματολόγιο είναι αρνητικά προκατειλημένο και οποιαδήποτε προσπάθεια ασφαλούς συμπεράσματος θα πάει στο καλάθι των αχρήστων. Ο δημιουργός του υποδηλώνει ότι όλοι είμαστε δυστυχισμένοι, απλά προσπαθεί να δει σε τι βαθμό. Εκτός αν είναι κάτι άλλο και χάνω το νόημα.
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2010 #13 Σεπτέμβριος 2, 2010 Βασικά, αν πχ είμαι αγχωμένος λόγω οικονομικών τι γίνεται;
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2010 #14 Σεπτέμβριος 2, 2010 Βασικά, αν πχ είμαι αγχωμένος λόγω οικονομικών τι γίνεται; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Απλά χάνεις πολύ χρόνο στο net και εφόσον ο χρόνος είναι χρήμα είσαι μπατίρης άρα και δυστυχισμένος. Είδες πόσο απλό ήταν?
johncsj Σεπτέμβριος 2, 2010 #15 Σεπτέμβριος 2, 2010 Παιδιά εντάξει... μην το κάνουμε θέμα τώρα. Είπε ότι έχει λόγους που επικεντρώθηκε μόνο στις αρνητικές επιδράσεις και νομίζω πρέπει να το σεβαστούμε, άσχετα από το αν το ερωτηματολόγιο είναι αντικειμενικό ή όχι, και αν έχει όλο το πλήθος των πιθανών απαντήσεων ή όχι. Στο κάτω κάτω, αν δεν είναι επαρκές για την εργασία του, θα το αξιολογήσει ο εξεταστής του και μόνο. Εμάς απλώς μας έδωσε την ευκαιρία να απαντήσουμε στο ερωτηματολόγιό του, αν δεν σας εκφράζουν καθόλου οι απαντήσεις του μην το συμπληρώσετε. Αυτά από εμένα (φιλικά πάντα)... :flower:.
Guest Σεπτέμβριος 2, 2010 #16 Σεπτέμβριος 2, 2010 Παιδιά εντάξει... μην το κάνουμε θέμα τώρα.Είπε ότι έχει λόγους που επικεντρώθηκε μόνο στις αρνητικές επιδράσεις και νομίζω πρέπει να το σεβαστούμε, άσχετα από το αν το ερωτηματολόγιο είναι αντικειμενικό ή όχι, και αν έχει όλο το πλήθος των πιθανών απαντήσεων ή όχι. Στο κάτω κάτω, αν δεν είναι επαρκές για την εργασία του, θα το αξιολογήσει ο εξεταστής του και μόνο. Εμάς απλώς μας έδωσε την ευκαιρία να απαντήσουμε στο ερωτηματολόγιό του, αν δεν σας εκφράζουν καθόλου οι απαντήσεις του μην το συμπληρώσετε. Αυτά από εμένα (φιλικά πάντα)... :flower:. Εν μέρη έχεις δίκιο απλά το θέμα είναι αν το έκανε σκόπιμα για να κερδίσει χρόνο και κόπο από την ταλαιπωρία ή έγινε εν άγνοιά του. Το πρώτο είναι δεκτόν για μένα και το καταλαβαίνω παρότι μια σωστή έρευνα κατεμέ χρειάζεται να είναι αντικειμενικότερη και όσο το δυνατόν πληρέστερη. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, δεν απαιτείται να περιμένει τον εξεταστή του για να δει ότι, σε ένα χώρο που χρησιμοποιείται από τη πλειοψηφία του πληθυσμού, οι ερωτήσεις της έρευνας θυμίζουν εποχές δεκαετίας '90.
KoMM Σεπτέμβριος 3, 2010 #17 Σεπτέμβριος 3, 2010 Έχω χάσει τελείως τι ενδιαφέρον για σεξ αλλα Ικανοποιούμε από αυτά πού κάνω όσο άλλες φορές, Δεν κουράζομαι περισσότερο από άλλες φορές ,Έχω χάσει περισσότερα από πέντε κιλά , Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα ενοχές και Αισθάνομαι ευερέθιστος όλη την ώρα πια καηκα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.