lord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημα. θελω να στησω ενα συστημα που να καταγραφει την εισοδο του σπιτιου μου οσο εγω θα λειπω. στο σπιτι εχω ειδη pc και μια web cam των 8mp http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.602192θελω να καταγραφω την εισοδο οσο θα λειπω.ψαχνω ενα προγραμμα "δοκιμασμενο" που να καταγραφει αυτοματα καποιες συγκεκριμενες ωρες, να μου δινει την δυνατοτητα να μεγεθυνω το βιντεο για να βλεπω προσωπα ktl..ακομα αν εχει τη δυνατοτητα να μου δειχνει αυτοματα ποιες ωρες καταγραφηκε κινηση ακομα καλυτεραμιλαμε θα καταγραφει καπου 10 ωρες τη μεραεπισης εαν πιστευετε οτι υπαρχει λυση με καποιο αλλο τροπο η ξερετε αλλη μεθοδο απο τη μεθοδο που προτεινω μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Για webcam δεν ξέρω, αλλά οι κάμερες ασφαλείας πχ μια ip cam έρχονται με το λογισμικό που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Σεπτέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Ειχα πετύχει ένα άρθρο με τίτλο "Set up Logitech WebCam as Motion Detector and Send Alert via SMS Text Message", ρίξ του μια ματιά.Χρησιμοποιεί μια webcam (Logitech), λογισμικό Yawcam (free) και μια Online υπηρεσία που στέλνει τα email που δέχονται σε sms στο αριθμό του κινητού που επιθυμεις world-text.com (χρεώσεις), ίσως να υπάρχει και κάποιος εναλλακτικός τρόπος να λαμβάνεις sms στο κινητό από κάποια free υπηρεσία (π.χ.web2sms otenet). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 δες και το webcamXP http://www.webcamxp.com/home.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Σεπτέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Δεν βρηκα κατι που να μην κανει το iCatcher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.