Jump to content

αναζητηση προγραμματος για κάμερα ασφαλείας

lord

Recommended Posts

λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημα. θελω να στησω ενα συστημα που να καταγραφει την εισοδο του σπιτιου μου οσο εγω θα λειπω. στο σπιτι εχω ειδη pc και μια web cam των 8mp

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.602192

θελω να καταγραφω την εισοδο οσο θα λειπω.

ψαχνω ενα προγραμμα "δοκιμασμενο" που να καταγραφει αυτοματα καποιες συγκεκριμενες ωρες, να μου δινει την δυνατοτητα να μεγεθυνω το βιντεο για να βλεπω προσωπα ktl..

ακομα αν εχει τη δυνατοτητα να μου δειχνει αυτοματα ποιες ωρες καταγραφηκε κινηση ακομα καλυτερα

μιλαμε θα καταγραφει καπου 10 ωρες τη μερα

επισης εαν πιστευετε οτι υπαρχει λυση με καποιο αλλο τροπο η ξερετε αλλη μεθοδο απο τη μεθοδο που προτεινω μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας.

Ειχα πετύχει ένα άρθρο με τίτλο "Set up Logitech WebCam as Motion Detector and Send Alert via SMS Text Message", ρίξ του μια ματιά.

Χρησιμοποιεί μια webcam (Logitech), λογισμικό Yawcam (free) και μια Online υπηρεσία που στέλνει τα email που δέχονται σε sms στο αριθμό του κινητού που επιθυμεις world-text.com (χρεώσεις), ίσως να υπάρχει και κάποιος εναλλακτικός τρόπος να λαμβάνεις sms στο κινητό από κάποια free υπηρεσία (π.χ.web2sms otenet).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.