Jump to content

Με τι συνοδεύονται τα καυτερά φαγητά;

filthy_dwarf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν το βάζω στο φαγητό θρεντ γιατί δεν είναι κάτι που έφαγα.

Λοιπόν, είμαι λάτρης του καυτερού και αν και έχω φάει πολλά πιάτα δεν κατάφερα ακόμα να βρω με τι ποτό να τα συνοδέψω. Μόνο το κόκκινο κρασί με πολύ σώμα έχει ταιριάξει κάπως αλλα γευστικά δεν μου κάθετε.

Στα ποιο αδύναμα κρασιά δεν καταλαβαίνω γεύση λόγο καψίματος. Τα 40άρια (aka spirits) παραείναι δυνατά για να συνοδεύσουν φαγητό.

Κάποια πρόταση;

ChiliPeppers2.jpg

Η σαγκρια νομιζω ταιριαζει.

Και εγω τρελενομαι για καυτερα/πικαντικα. :smoke:

Απαπα, μαυροδαφνη μακρια. Πινεις το βραδυ, πας σπιτι καλα. Πας το πρωι στην δουλεια επισης καλα, και γυριζεις το μεσημερι μεθυσμενος... λολ

Άλλος ένας φίλος της καψαϊκίνης εδώ. Συνήθως όταν τρώω καφτερά πίνω καμιά μπυρίτσα να δροσιστώ λίγο γιατί συνήθως το παρακάνω με τα καφτερά. Αν θέλεις να το συνοδεύσεις απαραίτητα με κρασί πρέπει να έχει να κάνει με το φαγητό που τρως. Πχ αν είναι κρέας θα το συνοδεύσεις με κόκκινο, αν είναι ψάρι ή ζυμαρικά με λευκό. Με τα κρασιά πάντως δεν τα πάω τόσο καλά, όσο με το πιπέρι :shifty:

μπυρα δεν μπορώ να πιω :( πέρα απο τους κλασσικούς κανόνες του κρασιού (ψάρι λευκό , κρέας κόκκινο) με νοιάζει να μην το καλύπτει η καυτεράδα γιατι το λευκό παράδειγμα το καλύπτει τελείως το κάρυ

και επίσης από μικρό παιδί μεγάλωσα με τσάι...

...οποτε πλέον μπορώ να φάω οποιοδήποτε φαγητό με τσάι...

...δοκίμασε το, μπορεί να σου αρέσει

τσάι πίνω καθημερινά αντι για καφέ ή επειδή μαρέσει. αλλα στο φαγητό δεν το έχω δοκιμάσει. interesting .....

Μόνο το κόκκινο κρασί με πολύ σώμα έχει ταιριάξει κάπως αλλα γευστικά δεν μου κάθετε.

ε μόνο αυτό κάνει τη δουλειά όπως πρέπει. Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε ''Οίνος ερυθρός ξηρός'' ή αλλιώς μπρούσκο ή αλλιώς cabernet.

Επειδή τρώω και εγω καυτερά στα όρια του μαζοχισμού, συνδυάζω το φαι μου με το κρασί που περιγράφεις. Μόνο που εχω την τύχη να μου αρέσει και ως γεύση. δηλ. τέτοιο κρασί θα επέλεγα και με μη καυτερό φαγητό.

Πίνω και λευκά βέβαια.

Μπορείς να δοκιμάζεις διάφορα λευκά, και λογικά κάποιο θα σου ''κλειδώσει'', έτσι ωστε να γουστάρεις και γευστικά.

Καλή εμπειρία και η μπύρα, αλλά κατ' εμε δίνει μια ψευδαίσθηση δροσιάς περισσότερο. Και μάλλον πρόσκαιρη. Όταν το θερμικό φορτίο ανέβει πολύ, δε μπορεί να το διαχειριστεί:p

έχεις τεστάρει κάτι ο ίδιος? γιαυτό ρώτησα i know google too :Ppppp

απ'οτι βλέπω πάντως το νήμα τείνει προς σαγκριά (σαν γριά). θα κάνω crush tests και θα δημοσιεύσω τα results.

Οχι, δεν τα χω τσεκαρει γιατι δεν τρωω καυτερα φαγητα.

Βασικα καλο τιπ ειναι να τσεκαρεις τις κατα κορον "καυτερες" κουζινες και να δεις τι προσφερουν στους καταλογους τους.

Παντως για οσους δεν το αντεχουν η λυση ειναι μια.

ΓΑΛΑ.

Γάλα pwns. αλλά ούτε αυτό μπορώ να ποιώ.... πιάνω ταχύτητα του φωτός προς την τουαλέτα αν ποιώ.

Θα βοηθησει στο χασιμο κιλων ρε.

Ιδανικα το πινεις σε απομακρισμενη περιοχη και το πας τροχαδην μεχρι την πλησιεστερη τουαλεττα.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.