artenakia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα tvtuner pci slot με το οποιο θα μπορω να λαμβανω ψηφιακο σημα απο digea.Θελω βοηθεια γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται αποδικοποιητη ή τιποτα παρομοιο ή αν απλα χρειαζεται να λεει ψηφιακο σημα(digital).Θα ηθελα να μου προτεινετε την πιο προσιτη καρτα τηλεορασης σε αποδοση/τιμη.
Artist_ Αύγουστος 31, 2010 #2 Αύγουστος 31, 2010 pci slot ? Δεν χρειάζεται αφού έχει πάρα πολλά σε usb που κάνουν την δουλειά που θες mpeg 4.Δεν ξέρω κανένα για να σε προτείνω, αφού στο σπίτι μου δεν έχω επίγειο δέκτη τηλεόρασης.
artenakia Αύγουστος 31, 2010 Author #3 Αύγουστος 31, 2010 Εστω σε usb.Το θεμα ειναι αν χρειαζεται αποδηκοποιητη ή αν απλα πρεπει το τιβι τουνερ να λεει οτι ειναι ψηφιακο
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2010 #4 Αύγουστος 31, 2010 Θες κατι απλο, η θες κ δυνατοτητες PVR ? Εγω πηρα ενα της Avermedia κ ειμαι πααααρα πολυ ευχαριστημενος !
hayabusa Αύγουστος 31, 2010 #5 Αύγουστος 31, 2010 Εστω σε usb.Το θεμα ειναι αν χρειαζεται αποδηκοποιητη ή αν απλα πρεπει το τιβι τουνερ να λεει οτι ειναι ψηφιακοαποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται φυσικά, αφού το στικάκι έχει ενσωματωμένο. εγώ προσωπικά έχω αυτό http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=293 , το οποίο αν και λέει για MPEG2 με το τελευταίο λογισμικό παίζει κανονικά και τα κανάλια της Digea.
artenakia Αύγουστος 31, 2010 Author #6 Αύγουστος 31, 2010 Θες κατι απλο, η θες κ δυνατοτητες PVR ? Εγω πηρα ενα της Avermedia κ ειμαι πααααρα πολυ ευχαριστημενος ! PVR ειναι για εγγραφη βιντεο?Τι θελω: Τιβι τουνερ που να λαμβανει ψηφιακο σημα απο digea στην καλυτερη τιμη αποδοση.Περιτες λειτουργιες ευπροσδεκτες αλλα οχι αναγκαιες
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2010 #7 Αύγουστος 31, 2010 Αυτη που σου προτεινε ο haya εγω κ εγω, αλλα ενα μοντελακι καλυτερο () Οποια κ να παρεις, θα σε καλυψει απολυτα imho !
artenakia Αύγουστος 31, 2010 Author #8 Αύγουστος 31, 2010 αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται φυσικά, αφού το στικάκι έχει ενσωματωμένο. εγώ προσωπικά έχω αυτό http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=293 , το οποίο αν και λέει για MPEG2 με το τελευταίο λογισμικό παίζει κανονικά και τα κανάλια της Digea.ευχαριστω για την απαντηση.Εισαι ευχαριστημενος με την αγορα?Το συγκεκριμενο δεν το βρηκα με ενα σερτς στο σκρουτζ αλλα βρηκα ενα παρομοιοhttp://www.pixmania.gr/gr/gr/04824451/art/avermedia/eeaeas-usb-avertv-hybrid-.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4MzI2MzAzMDtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQΤο δικο σου το ειχες παρει απο εξωτερικο?Ποσο εκανε περιπου?
DarkSaga Αύγουστος 31, 2010 #9 Αύγουστος 31, 2010 Θες κατι απλο, η θες κ δυνατοτητες PVR ? Εγω πηρα ενα της Avermedia κ ειμαι πααααρα πολυ ευχαριστημενος !ποιο πήρες πόσο και γιατί τόοοοοσα ααααα ευχαριστημένος?τι το ιδιαίτερο έχει?
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2010 #10 Αύγουστος 31, 2010 αυτην Πανευκολο το setup (installation & channel searching), εχει ψηφιακα & αναλογικα (tv & ραδιο), τηλεκοντρολ, κεραιουλα δικια του (ειτε με γαντζο να πιανει στο λαπτοπ, ειτε βεντουζα για να...βεντουζαρει) To PVR ευκολο και προγραμματιζεις χ να γραψει τον Ονουρ το βραδυ Ισως να ειμαι πολυ χαρουμενος σε σχεση με μια μπαρουφα αναλογικο που ειχα της pinnacle πιο πριν !
DarkSaga Αύγουστος 31, 2010 #11 Αύγουστος 31, 2010 μπορείς να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις ένα άλλο?το έχεις δοκιμάσει?ή η εγγραφη απασχολεί το tuner Πλήρως?
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2010 #12 Αύγουστος 31, 2010 Μπορεις. Δεν εχω διαβασει τα Specs, αλλα πχ βλεπεις ΑΝΤ1 και την ιδια στιγμη γραφεις SKAI...Double tuner ισως..
hayabusa Αύγουστος 31, 2010 #13 Αύγουστος 31, 2010 ευχαριστω για την απαντηση.Εισαι ευχαριστημενος με την αγορα?Το συγκεκριμενο δεν το βρηκα με ενα σερτς στο σκρουτζ αλλα βρηκα ενα παρομοιοhttp://www.pixmania.gr/gr/gr/04824451/art/avermedia/eeaeas-usb-avertv-hybrid-.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4MzI2MzAzMDtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ Το δικο σου το ειχες παρει απο εξωτερικο?Ποσο εκανε περιπου? απόλυτα ευχαριστημένος όπως λέει και ο YDinopoulos. απ'οτι είδα δεν πρέπει να κυκλοφορεί πλεον στην Ελλάδα οπότε πας σε αυτή που βρήκες (που έχει και ο Din) και εισαι κομπλέ. Την δικια μου σημειωτέον την είχα πάρει πριν πολύ καιρό (πάνω από χρόνο) οπότε λογικό μου φαίνεται να αντικαταστάθηκε.
artenakia Αύγουστος 31, 2010 Author #14 Αύγουστος 31, 2010 Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη βοηθεια τους Μαλλον κατεληξα σε αυτην που λετε. Και κατι τελευταιο(σορρυ π σας κουραζω) Για το ψηφιακο σημα digea θελει ειδικο προγραμμα-ρυθμιση?
PGM Σεπτέμβριος 1, 2010 #15 Σεπτέμβριος 1, 2010 αυτην Πανευκολο το setup (installation & channel searching), εχει ψηφιακα & αναλογικα (tv & ραδιο), τηλεκοντρολ, κεραιουλα δικια του (ειτε με γαντζο να πιανει στο λαπτοπ, ειτε βεντουζα για να...βεντουζαρει) To PVR ευκολο και προγραμματιζεις χ να γραψει τον Ονουρ το βραδυ Ισως να ειμαι πολυ χαρουμενος σε σχεση με μια μπαρουφα αναλογικο που ειχα της pinnacle πιο πριν ! + 1 , την ιδια πηρα και εγω και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος .....
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2010 #16 Σεπτέμβριος 1, 2010 Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη βοηθεια τους Μαλλον κατεληξα σε αυτην που λετε. Και κατι τελευταιο(σορρυ π σας κουραζω) Για το ψηφιακο σημα digea θελει ειδικο προγραμμα-ρυθμιση? όχι, από το προγραμματάκι της Avermedia τα βλέπεις ολα.
deninho Σεπτέμβριος 1, 2010 #17 Σεπτέμβριος 1, 2010 μιας και ψάχνομαι κι εγώ για tuner, για το desktop, με την κεραιούλα που δίνουν [δίνουν, έτσι δεν είναι;] πιάνουν τα ψηφιακά, ή θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερη/να το συνδέσω με την κεραία της πολυκατοικίας;
BStath Σεπτέμβριος 1, 2010 #19 Σεπτέμβριος 1, 2010 εχετε ελληνικό Teletext και EPG με αυτά ?@ YDinopoulos : Μπορείς να βλέπεις SKAI (digital) και να γράψεις Cine+ ή ΝΕΤ (analog) ?
artenakia Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #20 Σεπτέμβριος 2, 2010 btw Αψογο το πλαισιο χθες εκανα παραγγελια σημερα το πρωι ηρθαν δουλευου ολα ρολοι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.