fuz10n Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 Καλημερα σε ολους.Θελω μια αποψη, ψαχνω καποια δυνατοτερα ακουστικα απο τα default. ξερω οτι υπαρχουν αλλα δε ξερω να τα ξεχωρισω. Μικροτερη αντισταση στα specs? Εχω τα sennheiser CX400ΙΙ προς το παρον.Αν γινεται και σε headset για αιφον ακομα καλυτερα.Εχει εμπειρια κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Υψηλή ευαισθησία ίσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 31, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Αν σε ενδιαφέρει η ένταση για mp3 player, να κοιτάξεις να έχουν μεγάλη ευαισθησία (125dB/mW θεωρείται μεγάλη) και μικρή εμπέδηση (32ohm ιδανικά). Ανάλογα πόσο βαθιά θες να βάλεις το χέρι σου στην τσέπη υπάρχουν λύσεις. Πάντως να ξέρεις, ότι τα ακουστικά μπορούν ΠΟΛΥ ευκολα να προκαλέσουν ΜΟΝΙΜΕΣ ζημιές στην ακοή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 31, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 αυτα που λενε 16Ω δηλαδη ειναι προς το καλυτερο? πω διαβαζω κατι reviews για shure αλλα παραειναι πολλα τα λεφτα.. και θα ηθελα headset Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 31, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 αυτα που λενε 16Ω δηλαδη ειναι προς το καλυτερο? πω διαβαζω κατι reviews για shure αλλα παραειναι πολλα τα λεφτα.. και θα ηθελα headset Επαναλαμβάνω για να μην κάνεις λάθος επιλογή ότι αυτά παίζουν ρόλο για ακουστικά της χαμηλής κατηγορίας τιμής και κυρίως για mp3 players. Γιατί 16Ω ακουστικά "καλής" μάρκας συνήθως ζορίζουν τους "καλούς" ενισχυτές ακουστικών της αγοράς (ειδικά τους λαμπάτους). Πες αν θες τα χρήματα που θες να δώσεις να σου προτείνουμε μερικές επιλογές. Όταν λες headset εννοείς να περιλαμβάνει και μικρόφωνο, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 31, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 ναι μικροφωνο και τα 3 κουμπακια. κανα κατοσταρικο? inear οπωσδηποτε. εχω δει καποια στο απλστορ... αλλα βασικα με ενδιαφερει λιγο περισσοτερο η ενταση απο το μικροφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 31, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Δυστυχώς in-ear headset δεν ξέρω πολλά μοντέλα για να σε βοηθήσω. Νομίζω δεν πρέπει να κυκλοφορούν και πολλά μοντέλα. Πάντως θα σου πρότεινα να προτιμήσεις εταιρίες που έχουν παράδοση στα in-ear ακουστικά καθώς έχουν κάνει πολύ r&d στον τομέα του monitoring, όπως shure, etymotic, denon, sennheiser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 31, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 κατι σε καλο bluetooth headset? και αυτο θα με ενδιεφερε. εχω δει ενα ωραιο σονυ με οθονη κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 31, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 λοιπον κοιταξτε με φαγατε με τη μονιμη ζημια στην ακοη... το ισοφαριζω γιατι δε καπνιζω ειμαι τουμπανο γυμναζομαι τον εχω 25 εχω μηχανη 5 γκομενες το μηνα και βγαζω 10000 περιπου ευρω το μηνα και καθομαι ολη μερα δε δουλευω!!θα μου πει κανεις τωρα ενα δυνατο σετ να ακουω τερμα μεχρι να καει και το τελευταιο κυτταρο του τυμπανου μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Έχεις δίκιο, εξαφανίζονται όλα τα ΟΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.