Reaper Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2010 για πείτε εμπειρίες απο site εξωτερικού για αρώματαέχω βρει τα παρακάτω αλλα θα ήθελα μερικές γνώμες παραπάνω πριν παραγγείλωwww.cheapsmells.comwww.fragrancex.comwww.fragrancedirect.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 http://gr.strawberrynet.com/main.aspx?region=GR&trackid=1016100457&gclid=COa-4ZLl4qMCFWIA4wodFkpLXwΤο καλυτερο απ'οσο ξερω με δωρεαν μεταφορικα σε πολλα προϊοντα και αρκετες εκπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Απο fragranceX και strawberry.net εχω παραγγειλει 2 φορες και ηρθαν συσκευασμενα μια χαρα, κανενα προβλημα.Προτείνω ανεπιφυλακτα fragrancex γιατι εχει πολυ καλύτερες τιμες και ποικιλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 επειδή δεν είμαι γνώστης ούτε fan του είδους πως διασφαλίζεις την γνησιότητα του προιόντος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 επειδή δεν είμαι γνώστης ούτε fan του είδους πως διασφαλίζεις την γνησιότητα του προιόντος?και εγώ αυτό φοβάμαι...αλλά αν κάποιος πάρει κολόνια που είχε κ παλιότερα τότε μπορεί να κάνει την σύγκριση, μυρωδιά, διάρκεια κτλ και να βγάλει συμπεράσματαγενικά όμως, αν πάρω μια κολόνια που μυρίζει καλά και έχει καλή διάρκεια, καθόλου δεν με νοιάζει αν θα είναι γνήσια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Την John Varvatos Vintage που έχω ( και έχει σχεδόν τελειώσει) την έχει 28 το fragrancex...Κάτι μου λέει ότι θα φύγει παραγγελία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Εγώ έκανα χθες μια παραγγελία από fragranceX για την gucci που παίρνω συνήθως, την είχε με έκπτωση 40 ευρώ τα 100ml. Εδώ συνήθως είναι κοντά στο 70άρι. Σε κάνα 10ήμερο θα ποστάρω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Να πεις για μεταφορικά και για μέρες παράδοσης.Είμαι πολύ περίεργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Κουπόνι "FREE" και έχει τσάμπα τα απλά μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Σεπτέμβριος 5, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Το fragranceX είναι στις US? Mη γίνει καμιά στραβή με κανα τελωνείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Εμενα περασαν χωρις τελωνειο. δεν θυμαμαι αν πληρωσα 3 ευρω στον ταχυδρόμο για τα εξοδα εκτελωνισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Σεπτέμβριος 5, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Εμενα περασαν χωρις τελωνειο. δεν θυμαμαι αν πληρωσα 3 ευρω στον ταχυδρόμο για τα εξοδα εκτελωνισμούτι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Σεπτέμβριος 5, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 από εδώ http://www.beautypaths.eu/ έχει πάρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2010 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 τι εννοεις?Δεν πέρασαν τελωνείο με την έννοια οτι έπρεπε να αναλάβω εγω να τα εκτελωνίσω.Το 3ευρω δεν ξερω πότε και αν το πληρώνεις πάντα.(ουτε θυμαμαι αν ειχα πληρώσει για την συγκεκριμένη αγορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 8, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Λοιπόν σήμερα παρέλαβα. Δεν είχα χρέωση για τελωνείο. Πήρε μόλις 34 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antigonos Ιανουάριος 2, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 που μπορω να βρω sites με αντικαταβολη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Από εξωτερικό;; Πουθενά μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antigonos Ιανουάριος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 τι κριμα...τουλαχιστον ελληνικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.