Jump to content

Ξαφνικο προβλημα!

Xanthiotis

Recommended Posts

Σημερα ανοιξα το μεσημερι τον υπολογιστη να τσεκαρω τα μειλ,εκει που καθομουν η οθονη εσβησε.Τσεκαρα συνδεσεις,καλωδια αλλαξα,εβαλα αλλη οθονη,αλλαξα τα Dvi καλωδια αλλα και παλι τα ιδια.Ξεκιναει το pc δειχνει το ΒΙOS παει στην οθονη που κανω log in καποιες φορες ξεκινα και μετα απο 5-10 λεπτα σβηνει η οθονη ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα.Η οθονη αποκλειετε να χει προβλημα γιατι ειναι και τηλεοραση και παιζει μια χαρα αλλα και στο hdmi εχω το ps3 και ειναι οκ.

Διαβασα τα σχετικα θεματα εδω και απ'οτι καταλαβα ή το τροφοδοτικο ειναι,το οποιο εδω και καιρο ακουγα να κανει κατι περιεργους ηχους οπως κανουν οι βαρκες ....:D καρ καρ καπως ετσι και μετα σταματουσε ή καρτα γραφικων που τα φτυσε....Αυριο θα το παω να το δουν!

Περιμενω τις ιδεες σας οσον αφορα στο τι φταει και αν πρεπει να αλλαξω αυριο gpu ή psu ποια προτεινετε?Η gtx 460?

Ευχαριστω!

Καμενο inverter μαλλον.Ανοιξε τον υπολογιστη σου και με εναν φακο φωτισε την οθονη,αν δεις οτι απο πισω υπαρχει αμυδρα εικονα αλλα οχι φωτεινοτητα τοτε αυτο φταιει κατα 95%.

........Η οθονη αποκλειετε να χει προβλημα γιατι ειναι και τηλεοραση και παιζει μια χαρα αλλα και στο hdmi εχω το ps3 και ειναι οκ.

Ευχαριστω!

Δε νομιζω να ναι αυτο.Παιζει κανονικα η τηλεοραση οπως και το ps3.Δοκιμασα και μια αλλη οθονη που ειχα παλιοτερα μια 19αρα lg και παλι ομως το ιδιο εκανε.:help1:

Πάντως αν είναι η κάρτα γραφικών σου η 460 φαίνεται να είναι καλή αγορά. Ειδικά αν βρεις κάπου (έξω) την 1Gb έκδοση σε λογική τιμή και όχι στις καφρίλες της Ελλάδος..

αφού θα τους το πας να το δούνε... δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να βρούμε τι είναι.

Απλά όταν το φτιάξουν μας ενημερώνεις...

Το εγραψα εδω μηπως εχει τυχει και σε αλλους.....Ο καθενας εχει αναλογες εμπειριες με τετοια προβληματα....Αλλωστε ενας λογος που υπαρχει αυτο το section ειναι να επιλυει,οσο το δυνατον μπορει, τα οποια προβληματα μας παρουσιαζονται.:meeting:

• 2 weeks later...

Τελικα ηταν προβληματικη η καρτα και πηρα την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5670-GVR567OC1GI-SVGA-PCI-Express-1GB-GV-R567OC-1GI.htm

Εχω παρατηρησει εδω και καιρο οτι οταν παιζω καποιο game ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου ακουγετε πιο δυνατα...Μηπως θα πρεπει να παει κι αυτο για αλλαγη?Τι λετε?Ακουγετε ελαφρια αλλα ειναι ενοχλητικο!Σε περιπτωση αλλαγης τι προτεινετε στα 650 W ?Eταιρια?

Σε περιπτωση αλλαγης τι προτεινετε στα 650 W ?Eταιρια?

Θα ήταν καλό να ξέρεις πόσο καταναλώνει το PC σου σε φόρτο πριν διαλέξεις τροφοδοτικό.

Αν είχες μετρητή πρίζας θα βοηθούσε.

Μετά το τροφοδοτικό που θα διαλέξεις θα δεις να είναι (W του μετρητή x 2), έτσι ώστε να έχεις όσο το δυνατό υψηλότερο efficiency.

Έτσι πχ. το 1ο PC της υπογραφής μου πιάνει σε φόρτο 415W. Άρα θέλω τροφοδοτικό 800W-850W για να έχω υψηλή απόδοση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.