padarofe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 παιδια για χαρα. ειμαι καινουργιος και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το ups standart.προσφατα παρηγγειλα ενα δεμα απο αγγλια για ελλαδα με ups standart.θελω να ρωτησω εαν περναει τελωνειο και επισης πυ μπορω να παραλαβω το δεμα μου μιας και στην ελτα που ρωτησα μου ειπανε πως επειδη του ups ειναι ιδιωτικο δεν θα ερθει εκει.Σκεφτηκα μπας και ερθει στην acs μιας και ειναι η μονη υπερεσια κουριερ που εχουμε στην πολη αλλα δεν νομιζω γιαυτο και ρωταω μηπως εκιε στην ελτα δεν ξερουν τον μπουσουλα και ερθει εκει η ερχεται στπιτι μου.παιδια παρακαλω βοηθεια εχω μπερδευτει αγρια. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelmaras Σεπτέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Τελωνειο δεν περναει γιατι ερχεται απο Ε.Ε.Για δες σε αυτη την σελιδα τα τηλ ή το "Ανίχνευση μιας αποστολής"http://www.ups.com/content/gr/el/contact/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.