Jump to content

6870 και πρωτο σκορ στο 3DMark V?

def

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply
τα καρτελ φταίνε ΒΛΕΠΕ PLAISIO-E_SHOP ..... στο GREECE :fist:

δεν φταινε τα καρτελ μονο...φταινει που αλλαζουν οι φοροι καθε μηνα απο τοτε που μπηκε το 2011...το κρατος ειναι ανωτερο απο τα καρτελ, βαζει οποτε θελει νεους φορους, νεα φπα, και το φπα παει παντου, και στα μεταφορικα, και στα εισαγωμενα, και στα ραφια...

για κακη μας τυχη ολα τα προιοντα πληροφορικης ειναι εισαγωμενα...και μας ταραξαν στις ανατιμησεις...να ναι καλα το skroutz...που υπαρχουν ακομα φτηνα καταστηματα...και αγνωστα στο ευρυ κοινο...φανταστειτε τις καρτες μας να μην ηταν ΑΤΙ, αλλα ΔΝΤ... 1000 ευρω...!!! χαχαχαχαχαχα

αν μπουνε και νεοι φοροι σε συναρτηση με την πεσμενη αγορα...θα τριβουμε τα ματια μας τα χριστουγεννα...θα θελουμε να κανουμε δωρακια στους η/υ μας, και θα σκεφτομαστε και το 1 ευρω, γιατι στην πορεια θα εχουν αλλαξει οι τιμες 100 φορες...

αυτό που δεν υπολογίσατε απο πέριση είναι η αλλαγή της ισοτιμίας δολαρίου ευρό , μια διαφορά ~20% και + τις αυξήσεις του ΦΠΑ 4% .

Φίλε μου ARMAGEDON μόνο τα καρτέλ που αναφέρεις δεν φταίνε για την αύξηση στις τιμές των προϊόντων , εξάλλου υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ... :T:

Εγω παντως απο τα μεχρι τωρα πηγαδακια κους κους βλεπω οτι η 6xxx σειρα παροτι με πολυ καλες προδιαγραφες hardware (για software δεν ξερουμε ακομη) θα παει απατη λογω τιμολογιακης πολιτικης.

Ειναι λιγο δυσκολο εκει στην amd να αποδεχτουν οτι το target group τους ειναι κοσμος που δεν εχει το ποσο που ζηταει μια καρτα nvidia και αγοραζει το προιον τους με περιπου ιδια χαρακτηριστικα αλλα αισθητα λιγοτερα ευρα.

Το 80% του κοσμου σημερα τουλαχιστον εδω στην ελλαδα εχει μια τιμη για καρτα γραφικων απο 200ε μεχρι 300ε.

Με αυτην την προσωπικη εκδοχη περιμενω να δω ποσο καλα νουμερα θα εχουν και σε ποια τιμη θα ερθουν οι 6850 στην χωρα μας.

Μπορει να μην το ειπα εγω σωστα αλλα οταν λεω τιμολογιακη πολιτικη εννοω παγκοσμιως.

Δεν εχω ποιο τελευταια εικονα απο το αμερικα.

pricesa.png

Απο εδω NVIDIAʼs GeForce GTX 460: The $200 King - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News

Εγω παντως θελω να δω 2 6870 τι θα κανουν...

Εγω παλι περιμενω ποσο και τι θα κανουν 2x6970 :D

δηλαδη αμα την 6870 αρχισει να την δινει στα 300 ευρω την 5870 ποσο θα την δινουν? που ηδη στην Ελλαδα την δινουν απο 350 ευρω και πανω

Mα αν ισχυουν αυτα που εχουμε δεν ως τωρα οι επιδοσεις μια 6870 θα ειναι αναμεσα απο μια 5850 και 5870...Δηλαδη 5870>6870...

Οι 6870 και 6850 θα ειναι αντικαταστατες των 5770 και 5750 αντιστοιχα...Η δυνατη σειρα της ατι που θα αντικαταστησει τις 5850 και 5870 θα ονομαζεται 6950 και 6970 αντιστοιχα (η καπως ετσι τελος παντων)..

Αποκλειεται η Midrange σειρα να κοστιζει πανω απο 300 ευρα...Το πολυ στα 250-260 θα περιμενα να κοστιζει μια 6870..

Παντως δεν υπαρχει λογος να πεσει η τιμη των 5870,5970 πριν κυκλοφορησει 6970.Επομενως λογικο ειναι η 6870,που θα ειναι καλυτερη απο 5850 να πιασει 300-320€.Αν ειναι τοσο καλη οσο λενε (6870) τοτε θα ειναι ο κυριος αντιπαλος της gtx470 που στα 300+ παιζει χωρις αντιπαλο .

:OT: Φίλε Pavou τo ΦΠΑ δεν αυξήθηκε +4% αλλά +21% (από 19% σε 23% δεν είναι 23-19, αλλά [(23-19)/19]*100=+21%) αυτά για το μέγεθος της τραγωδίας:OT:

Για να δούμε τιμούλες γιατί λέω να πάρω ένα gaming pcaki πάλι, μετά από κενό ενός έτους θέλω να ξαναπαίξω games:fist:

δηλαδη αμα την 6870 αρχισει να την δινει στα 300 ευρω την 5870 ποσο θα την δινουν? που ηδη στην Ελλαδα την δινουν απο 350 ευρω και πανω

Θα τσιμπησεις απο εμενα 2χ5870 και θα εισαι αρχοντας!

6870 Vantage Score

Μάλλον επιβεβαιώνονται οι υποψίες, οι 6870 είναι σουσιαστικά λίγο πάνω από την 5850 και αρκετά μακριά από την 5870, η AMD σπρώχνει όλες τις τιμές προς τα πάνω δημιουργώντας πλέον ένα ακόμα segment.

Δηλαδή εκεί που έιχαμε low(5770)-mid(5850)-high(5870)-extreme(5970)

πάει στο low-mid (6770 - 150 ευρώ)-high(6870 - 300 ευρώ)-extreme(6970- 500 ευρώ)-Ultra (6990 - 700 ευρώ) ενώ με τα μοντέλα που τελειώνουν σε 50 κλείνει όλα τα ενδιάμεσα κενα και σε απόδοση και σε τιμή.

είναι πολύ δυσκολο πλέον για την nvidia να ανταγωνιστεί αφού δεν θα υπάρχει κανένα κενο σε συνδιασμό price-performance στο στρατόπεδο AMD...

xaxaxaxa...!!! πειτε με τρολ, πειτε με παλι σπαμ...αλλα αποδειχτηκε...η 6ΧΧΧ δεν θα ναι καλυτερες απο τις nvidia...θα ριξουν την ποιοτητα tesselltion...σε απεικονιση για να κερδισουν fps σε επιπεδα nvidia η λιγο πιο πανω...μετα το κολπο με το καταλυστ ΑΙ, παμε για tessellation AI...τελικα μονο η nvidia ξερει να κανει πραγματικα ισχυρες καρτες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...!!!:tomato::tomato::tomato:

επισης τα slides πανω...λενε για 1 tesselation unit..."1"...αι καλα...εγω σας το λεω, ειναι τουμπανα οι καρτες οι ΑΤΙ, φοβερες...μονο crysis 2 δε θα παιζουν στο full...χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχχιιχιχιχχχιχ

xaxaxaxa...!!! πειτε με τρολ, πειτε με παλι σπαμ...αλλα αποδειχτηκε...η 6ΧΧΧ δεν θα ναι καλυτερες απο τις nvidia...θα ριξουν την ποιοτητα tesselltion...σε απεικονιση για να κερδισουν fps σε επιπεδα nvidia η λιγο πιο πανω...μετα το κολπο με το καταλυστ ΑΙ, παμε για tessellation AI...τελικα μονο η nvidia ξερει να κανει πραγματικα ισχυρες καρτες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...!!!:tomato::tomato::tomato:

επισης τα slides πανω...λενε για 1 tesselation unit..."1"...αι καλα...εγω σας το λεω, ειναι τουμπανα οι καρτες οι ΑΤΙ, φοβερες...μονο crysis 2 δε θα παιζουν στο full...χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχχιιχιχιχχχιχ

Τι ονειρο ειδες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.