Jump to content

6870 και πρωτο σκορ στο 3DMark V?

def

Recommended Posts

hyperion όλα γίνονται για να πουλήσουν μερικά χιλιάδες κομμάτια παραπάνω. Εγώ αυτό που λέω είναι απλά να μην τρελαίνεστε με ένα score αγνώστου προελεύσεως.

δεν τρελαινομαι απλα ειναι η αληθεια(ή ενα μερος της δεν παιρνω και ορκο)...αλλωστε ειναι δεδομενο, οτι η 6870 παταει την 5970, οποτε αμεσα το vantage εχει δικιο στο αποτελεσμα...επισης οι tessellators ειναι πολλοι παραπανω λογικα για να πιανει τετοιο unigine...δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης..οποτε μην αγχωνεσαι απλα πιστεψε και απολαυσε το...ισως τα αληθινα αποτελεσματα ειναι και καλυτερα...και σου ξαναλεω..δες τον οδηγο....ειναι της εποχης που θα κυκλοφορησει η νεα καρτουλα...;)

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Εντάξει αφού είσαι σίγουρος και πληροφορημένος ότι είναι το καλύτερο h/w που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, να μην στο χαλάσω τότε. :woot:

Απουσία Αστρολάβου, Φανμποϊστείτε ελεύθερα.:hehe:

..δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης..οποτε μην αγχωνεσαι απλα πιστεψε και απολαυσε το...

εδω ο κινεζοιαπωνοκορεατης που leakαρε τις φωτος αποφευγει να πει αν ειναι αληθινες ή οχι, και εχει βουηξει το αντιστοιχο θρεντ στο xs οτι το unigine ειναι φωτοτσοπαρισμενο.

Μακαρι να ειναι αληθεια παντως, gtx460/5850 @ 150€ δε πιστευω να χαλαει πολλους.

εγω το ειπα εξαρχης το μονο που μπορει να ειναι ψευτικο ειναι το unigine καθως εκτος την διαφορα μιας γραμματοσειρας στα 2 πρωτα, ειναι και 1 χιλιοστο πιο μεσα στην γραμμη τα 2 πρωτα results...θα δειξει...2 μηνες εμειναν μονο...οκτωβρη θα τις εχουμε, μην ασχολουμαστε πολυ... :)

Προσωπικά με ενδιαφέρει να δω πως θα καλύψει το κενό 150-250$. Οι νέες θα έρθουν στις ίδιες τιμές των προηγούμενων με premium καπέλο. Περιμένω τις 6850 στα 330$, 6870 στα 430$ και 6890 στην τιμή του δεξιού νεφρού μου.

Η ελπίδα μου είναι είτε καποια 6830 (όχι καμιά πατάτα σαν την 5830 Θεέ μου) , είτε να ρίξουν τις τιμές επιτέλους στις 58ΧΧ.

Δύο ερωτησούλες (λίγο offtopic, αλλά με αφορμή και αυτό που είπε ο KoMM) καθώς δεν παρατήρησα ποτέ τι γινόταν όταν έρχοταν νέα σειρά καρτών γραφικών, πόσο υποθέτετε ότι θα πάνε οι 5750, 5770, 5830, 5850, 5870 όταν θα έρθουν οι νέες κάρτες?

Να ελπίζουμε σε μείωση πριν τα Χριστούγεννα?

Δυσκολη ερωτηση, αλλα ο δρομος δεν αφορα τους drivers.

Επι της ευκαιριας να πω οτι δεν υπαρχουν κακοι drivers. Υπαρχουν αυτοι που "μας εξυπηρετουν" και οι αλλοι που δεν...

oops!

Συγνωμη αν σε προσβαλα!

Εννοουσα μεγιστη αποδοση της καρτας εξαιτιας των drivers!

Εγω δεν ειχα ποτε θεμα με οδηγους!

Προσωπικα πανω κατω ετσι περιμενω τις επιδοσεις των νεων καρτων...

Αλλωστε τα τελευται 2-3 χρονια καπως ετσι δεν κυμαινονται η επιδοσεις?

Η πιο γρηγορη μονοπυρινη της καινουργιας γενιας εχει πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις με την δυπυρινη της προηγουμενης γενιας..

Αν το σκεφτειτε σε επιδοσεις χονδρικα ισχυει:

3870χ2=4870

4870χ2=5870

και πολυ πιθανο να ισχυει 5970=6870

Το θεμα ειναι αν θα ακολουθησει η ατι την τιμολογιακη πολιτικη που μας ειχε συνηθησει τοσα χρονια για να μπορεσουμε να τσιμπησουμε καμια 6850-70 η αν θα ειναι γινει και αυτη nvidia και θα βλεπουμε τις καινουργιες καρτες μονο απο bench που θα κυκλοφορησουν στο ιντερνετ.....

Δεν μπορω να βλεπω αλλο καινουργιες καρτες να τις benchαρουν σε crysis και vantage...:bad:

Ιλεος!

Csaris ετοιμασου να καουμε στην ΚΟΛΑΣΗ! AMD RADEON !!!

Θα μεινω Ελλαδα για 1 ακομα χρονο μιας και δεν καταφερα να πιασω το 7/9 στο IELTS (6,5 πηρα) και το University με εβαλε για του χρονου!!! (Αυτη την Αγγλιδα στα προφορικα θα την δαγκωσω στην πλατη :hehe:)

Αν το σκεφτειτε σε επιδοσεις χονδρικα ισχυει:

3870χ2=4870

4870χ2=5870

και πολυ πιθανο να ισχυει 5970=6870

Θελει παντως ενα 38% πανω για να ερθει στα επιπεδα των 2 x 5870 τουλαχιστον στο vantage.

Ολα θα κριθουν στο fps/euro. Για μενα θα ειναι ονειρο να δω 6870 σε 2 μηνες στα 400 ευρω.

vantagex.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.