LOR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2010 HELLO,Εχω μια δυο ερωτησεις για μια αγορα modem routerοταν συνδεσεις ενα modem με ενα ξεχωριστο router(το κανεις bridge δηλαδη)υπαρχει περιπτωση να χασεις σε ταχυτητα, σε συγκριση με ενα all in one modem router???Εχω ενα SPEEDTOUCH modem και ενα καινουριο ASUS router τα οποια τα εχω κανει bridge,υπαρχει περιπτωση να υστερω σε ταχυτητα λογω του speedtouch>??και τα δυο ειναι wireless αλλα το asus ειναι 802.11n πραγμα που ηθελα.any ideas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Όχι δεν θα υστερείς σε ταχύτητα. Εξάλλου μπορείς να μπεις και στο speedtouch να δεις σε τι ταχύτητα είναι κουμπωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Οχι δεν υστερείς, η DSL ταχύτητα που σου έρχεται είναι κλάσσης μικρότερη από τα μέγιστα της σύνδεσης modem-router και σίγουρα αρκετά μικρότερη από router-PC (wireless) απλά όπου επιλέγεις ταχύτητες (και ειδικά στα wireless) βάζε auto..Είσαι σίγουρος ότι και το PC/laptop σου υποστηρίζει 802.11n? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOR Αύγουστος 30, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Thanks for the repliesTο modem ειναι το speedtouch 585v6 και το router ειναι το asus rt-n13u.Εχω και ενα laptop της sony καθως και το iphone4 που ερχεται που υποστηριζουν το n.Οποτε ολα οκ με το speedtouch!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.