Zarras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 Γνωριζετε καποιο προγραμμα (που να δουλευει) για να κανει folder synchronize μεταξυ 2 Η/Υ? pls assist κατεβασα τα διαφορα απο το google αλλα ηταν ολα μια πικρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Γιαννη αν καταλαβα καλα θες να κανεις synchronize 2 folder ετσι ωστε οτι βαζεις στο ενα ....να κανει synchronize σε καποια φαση ετσι ωστε οτι εχεις στο ενα να υπαρχει και στο αλλο??Για ψαξε για κατι Vice Wersa ....νομιζω ....καπου το εχω ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 ελα βοηθησε λιγο.....γιατι μετα θα σου ζηταω να μου ξαναφερεις τα παντα σε cd....ΥΓ μπηκε και φ8οριου στο πανυγηρι...χαμηλα....ομως ολα κιτρινα+μαζεμενα....εχω προβλημα...μηπως να ferti λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 για δες αν σου κάνει το second copy, δεν θυμάμαι αν έχει τέτοια επιλογή... τσέκαρέ το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 second copy ειναι το ονομα της εφαρμογης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 ναι --> http://www.centered.com/download/sc2000.exeδες κι αυτό --> :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 THANX man με εσωσες..και με τα 2 link σου.... ειναι ακριβως οτι εψαχνα... χιχι θα σε αφησω να με περασεις στο folding (αν και μαλλον το εχεις ηδη κανει):wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.