Jump to content

asus p5e64 ws evolution

alf

Recommended Posts

εχω παρει την asus p5e64 ws evolution απο το πλαισιο.ηταν εκθεσιακο κομματι και δεν ειχε κουτι και τα παρελκομενα.προσπαθω να κανω oc με τιν βοηθεια ενος φιλου ομως δεν εχω πολλες επιλογες και δεν μπορω να δωσω ρευμα. εκανα update στα bios ομως τιποτα. ξερει κανεις τι γινεται και που μπορω να κατεβασω το cd της μητρικης να το εχω γιατι το site της asus ειναι για:tw:

Στο site της Asus. Δεν υποστηρίζει 7, οπότε η γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις τους drivers για Vista.

Για να "ανοίξουν" οι ρυθμίσεις για oc πρέπει να αλλάξεις κάποιες επιλογές από auto σε manual ή να δώσεις συγκεκριμένες τιμές. Ίσως σε βοηθήσουν αυτά: 1, 2. Το 2 είναι για P5E3, αλλά επειδή φοράει κι αυτό X48, είναι παρόμοια. Είχα μία αλλά δεν την κλόκαρα. Καλή επιτυχία.;)

αργησα λιγο αλλα κατι καταφερα με τον φιλο τι λετε και εσεις ολες οι προτασεις δεχτες.νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι καλα αν και δεν γνωριζω θερμοκρασια δωματιου αλλα ειμαι χωρις κλιματιστικο.38mysetup.png

αργησα λιγο αλλα κατι καταφερα με τον φιλο τι λετε και εσεις ολες οι προτασεις δεχτες.νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι καλα αν και δεν γνωριζω θερμοκρασια δωματιου αλλα ειμαι χωρις κλιματιστικο.38mysetup.png
την ψυκτρα την εχω στο προγραμμα αλλα δεν εχω αποφασισει ποια.αν και νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι ψιλο καλα.αλλα εχω θεματακι με την θερμοκρασια τησ μητρικης 41-60.καμια ιδεα???82469631.png

αφου στο προηγουμενο ποστ σου εισαι χωρις air condition πως εξηγεις αυτη την διαφορα στην θερμοκρασια κ μαλιστα σε πιο ψηλα ρολογια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.