alf Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2010 εχω παρει την asus p5e64 ws evolution απο το πλαισιο.ηταν εκθεσιακο κομματι και δεν ειχε κουτι και τα παρελκομενα.προσπαθω να κανω oc με τιν βοηθεια ενος φιλου ομως δεν εχω πολλες επιλογες και δεν μπορω να δωσω ρευμα. εκανα update στα bios ομως τιποτα. ξερει κανεις τι γινεται και που μπορω να κατεβασω το cd της μητρικης να το εχω γιατι το site της asus ειναι για:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noths Αύγουστος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Στο site της Asus. Δεν υποστηρίζει 7, οπότε η γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις τους drivers για Vista. Για να "ανοίξουν" οι ρυθμίσεις για oc πρέπει να αλλάξεις κάποιες επιλογές από auto σε manual ή να δώσεις συγκεκριμένες τιμές. Ίσως σε βοηθήσουν αυτά: 1, 2. Το 2 είναι για P5E3, αλλά επειδή φοράει κι αυτό X48, είναι παρόμοια. Είχα μία αλλά δεν την κλόκαρα. Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Αύγουστος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 πρώτα ψάξε για το max fsb δίνεις ρεύμα σε NB & Vtt κατεβάζεις το multi x6.με 1.57 έχω 604 Mhz FSB τώρα αν είναι κάτι άλλο που ξέχασα είναι σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Αύγουστος 31, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 αργησα λιγο αλλα κατι καταφερα με τον φιλο τι λετε και εσεις ολες οι προτασεις δεχτες.νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι καλα αν και δεν γνωριζω θερμοκρασια δωματιου αλλα ειμαι χωρις κλιματιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Σεπτέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 α)θα σου πρότεινα να βάλεις μια πιο καλή ψύχτραβ)με το ίδιο ρεύμα πάει στα 4000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Σεπτέμβριος 1, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 την ψυκτρα την εχω στο προγραμμα αλλα δεν εχω αποφασισει ποια.αν και νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι ψιλο καλα.αλλα εχω θεματακι με την θερμοκρασια τησ μητρικης 41-60.καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 αργησα λιγο αλλα κατι καταφερα με τον φιλο τι λετε και εσεις ολες οι προτασεις δεχτες.νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι καλα αν και δεν γνωριζω θερμοκρασια δωματιου αλλα ειμαι χωρις κλιματιστικο. την ψυκτρα την εχω στο προγραμμα αλλα δεν εχω αποφασισει ποια.αν και νομιζω οτι για καλοκαιρι ειμαι ψιλο καλα.αλλα εχω θεματακι με την θερμοκρασια τησ μητρικης 41-60.καμια ιδεα??? αφου στο προηγουμενο ποστ σου εισαι χωρις air condition πως εξηγεις αυτη την διαφορα στην θερμοκρασια κ μαλιστα σε πιο ψηλα ρολογια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 η διαφορα ειναι οτι στην αρχη ειχα ενα 200mm και εναν πανω μονο δηλ αυτους που δινη με το κουτι ενω πλεων εχω 2χ120mm στο πλαι 2χ120mm πανω 1χ200mm μπροστα και 1χ140mm πανω απο το 200αρι(πατεντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Σεπτέμβριος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 πάντως αν θες έχω την true black lapped 30εη μητρική δεν έχει πρόβλημα αν θες βάλε ένα 80μμ φανάκι να χτυπάει το chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.