Jump to content

ps3 και blu ray 3d

garthas

Recommended Posts

Πρωτον χρειαζεσαι καλωδιο HDMI 1.4.

Δευτερον, απ'οσο ξερω, 3D ταινιες ακομα δεν βλεπουμε. Mονο παιχνιδια (εγω πχ παιζω το Wipeout HD σε 3D).

Καπου διαβασα για νεο firmware update προς τελος Σεπτεμβριου.

αυτοι που εχετε τον εξοπλισμο με τι γυαλια βλεπετε/παιζετε σε 3D στην TV?

Red/cyan αποκλειεται...

Εγω μαζι με την οθονη παραγειλα ενα σετ γυαλιων. Red/cyan ειναι για την παλια/αναλογικη 3D τεχνολογια.

Φυσικα και τα γυαλια που δινουν στις αιθουσες σινεμα ΔΕΝ κανουν.

εξαρταται.......με το avatar δινανε τα realD που ειναι για κανονικο 3ντι και οχι το "μουφα" που ειναι τα Red/cyan

Εννοω οτι τα γυαλια που σου εδωσαν στο σινεμα για το Avatar ΔΕΝ κανουν για τις 3D τηλεορασεις μας. Αλλη τεχνολογια.:)

απο την στιγμη που το ps3 εχει 1.3 hdmi δεν νομιζω να χρειαζεται καλωδιω 1.4

στην ουσια θελει καλωδιο 1.4 για να περναει μαζι την 3d πληριοφορια που ειναι διπλασια απο απλο hd αλλα αν μεταφερει και ηχο dolby true hd-dts master audio εκει το 1.3 δεν φτανουν οι προδιαγραφες.

Εδω λεει οχι. λινκυ

Σκάβοντας λίγο παραπάνω...

That is not quite right. The HDMI 1.4 spec concentrates on three formats for 3D: 720p50, 720p60 and 1080p24, for european and american video material, and movies, respectively. The 3D versions of these formats can be fully supported by any HDMI 1.3 cable that supports 1080p60. There might be limitations in some HDMI 1.3 chipsets and media processors that exclude one or more formats, but the bandwidth of HDMI 1.3 is capable of supporting them all.

Supporting 1080p60 as a 3D format is a different story. This requires a pixel clock of almost 300 MHz, while most HDMI 1.3 (and almost all early HDMI 1.4) chips top out at about 220 MHz. So, don't expect to see too many 3D devices that support 1080p60, most will only support 1080p24.

Γεια σας παιδες!θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο να βρω ενα δειγμα βιντεο η μια ταινια στο ιντερνετ ωστε να παιζει 3d στην τβ.φυσικα εχω ολων τον απαραιτητο εξοπλισμο.

Γεια σας παιδες!θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο να βρω ενα δειγμα βιντεο η μια ταινια στο ιντερνετ ωστε να παιζει 3d στην τβ.φυσικα εχω ολων τον απαραιτητο εξοπλισμο.

http://3dguy.tv/

ουυυφφφφφ μπερδευτικα τώρα....

τελικά θέλει αυτα τα γυαλιά που δείχνει (σε γνωστή αλυσίδα) που λεει δείτε 3δ και φαίνεσαι σαν κανας χάφτας ή οχι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.