ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2010 έχω για router το linksys wag200g και θέλω να κάνω δίκτυο ώστε να ανταλλάσσω δεδομένα χωρίς φλασάκια και σκληρούς δίσκους ... πως γίνεται γιατί είμαι άσχετος στα δίκτυαευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Αύγουστος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Ποσα pc εχεις??τα θελεις ενσυρματα η ασυρματα??Για ενσυρματα ειναι πολυ ευκολο...περνεις ενα καλωδιο δικτυου για το καθε μηχανιμα κ το συνδεεις με το ρουτερ που εχεις, κανεις κ κοινη χρηση τους σκληρους απο το καθε pc και απο την περιοχη δικτυου μπαινεις κ ανταλαζεις μετα τα αρχεια σου!!!Επισης καλο ειναι να βαλεις στατικες ιp καθε μηχανιμα οπως εδω http://www.digitgeek.com/how-to-create-a-lan-connection-between-2-pcs/οτιδηποτε αλλο θελησεις εδω ειμαστε για να σου απαντησουμε!!!!:happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 ναι αυτή τι στιγμή έχω δύο μηχανάκια πάνω στο router με καλώδιο πως κάνω κοινή χρήση τους δίσκους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Αύγουστος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Δεξι κλικ στον δισκο που θελεις να κανεις...θα δεις, θα λεει κοινη χρηση το τσεκαρεις κ εισαι ετοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 όταν πάω να μπω μου ζητάει κωδικό ? που είναι ο κωδικός οεο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Αύγουστος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Στο pc που έχεις το δίσκο που θες ν'ανοίξης, έχεις κωδικό για να μπεις στα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 no ... πρέπει να έχουν φάει φλασιά τα windows στο άλλο pc γιατί πίνακας ελέχου -> δίκτυο και internet -> οικιακή ομάδα -> εκτύπωση κωδικού ή αλλαγή κωδικού δεν κάνει τίποτα και γράφει ότι τα windows δεν μπορούν κάτι τέτοιο ευχαριστώ για τον χρόνο σας όταν θα κάνω :nuke: το άλλο pc θα ξαναδοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Δε χρειάζεται να το κάνεις format. Αν έχεις vista ή 7, πάνε εδώ Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings ... και απενεργοποίησε την επιλογή "password protected sharing" Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Επίσης, να κάνω μια ερώτηση για μένα, που όμως κατα πασα πιθανότητα (συντομα θα) σε αφορά άμεσα: Με τα δικαιώματα τι παίζει? Ξέρει κανεις να μας πει πως μπορεί κανεις να τα στήσει σωστα, ωστε να έχουν πλήρη πρόσβαση οι τοπικοι υπολογιστες ο ενας στον αλλο (στους τομεις που ειναι shared εννοείται), χωρίς να πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Everyone" στα Permissions? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Αν δεν κάνω λάθος, το everyone αφορά στους χρήστες των υπο συζήτηση υπολογιστών, όχι όποιον νά'ναι. Στα 7άρια νομίζω έχει και μια επιλογή workgroup και εννοεί το τοπικό home lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 υπο συζήτηση υπολογιστές? :...: Στα 7αρια δεν υπάρχει επιλογή workgroup... Αν πας sharing/advanced sharing/permissions/add/advanced επιλέξεις όλα τα object types και πατήσεις find now, τα μόνα σχετικά με network/workgroup που βγάζει είναι τα εξής: CREATOR GROUP, Home group user$, NETWORK, Remote interractive logon, Ελπίζω να μη παρέλειψα κανένα... Μήπως είναι κάποιο απ' αυτά αυτό που εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Στο folder που θες να κάνεις share κάνε δεξί κλικ, properties, πήγαινε στο tab Sharing, κλικάρεις το butoon [share...] και στο combo box έχει επιλογές:τον user (τον εαυτό σου δηλαδή)everyonehomegroupΥποθέτω ότι για να βγάλει το 3ο πρέπει να έχει δηλωθεί homegroup (σε μένα - win7/64 - ισχύει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 3, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 έχω για router το linksys wag200g και θέλω να κάνω δίκτυο ώστε να ανταλλάσσω δεδομένα χωρίς φλασάκια και σκληρούς δίσκους ... πως γίνεται γιατί είμαι άσχετος στα δίκτυαευχαριστώ για το χρόνο σαςμε ποια λειτουργικα εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.