Jump to content

πνευματικά δικαιώματα φωτογραφιών !

Recommended Posts

πνευματικά δικαιώματα φωτογραφιών

ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή με κάτι που έγινε στο facebook (καταραμένο να ναι)...

εγώ και οι αδερφή μου φτιάξαμε μια σελίδα για το χωριό μας (αλλά επειδή την έφτιαχνα εγώ κυρίως) δεν έβαλα στις φωτογραφίες κάποια στάμπα (υπογραφή) με αποτέλεσμα να δημιουργήθηκε ένα group του χωριού και να πήρανε τις φωτογραφίες μου !!! ... αυτό δεν με ενοχλεί με ενοχλεί που πήγα και γράφτηκα εγώ, και τους έθεσα με πάρα πολύ ωραίο και ήρεμο τρόπο από που είναι οι φωτογραφίες, και το μόνο που ζήτησα ήταν να γράψουν το url απο που τις πήραν και μου την έσβησαν την ανάρτηση . και από τότες σε όλες τις φώτος που ανεβάζω κολλάω την στάμπα μου ...

edit

μην εγγραφείτε

group

gia osous exoun agaphsei ton PLATANO!!!!!

και το site μου

edit το βάλανε σε μια μεριά σήμερα ...

εχω δημοσιευσει πριν κανα μηνα περιπου ενα ποστ που θα σε διαφωτιζε αρκετα,στο θρεντ για την νομιμοτητα καλοκαιρινων φωτογραφιων (που φωτογραφιζανε μπιτσιζ απο τις παραλιες και τις ποσταρανε εδω.) ..αν θες βρεστο (το πολυ πολυ απο τα thanked posts στο προφιλ μου),και οτι απορια εχεις περαιτερω ξαναρωτα εδω.

Καλά και συ στο site σου γραφεις "επίσημος δικτυακός τόπος" και ούτε © υπαρχουν ούτε αναφέρεται στους συντελεστές κάποια διοικητική αρχή της περιοχής (πχ άδεια δημάρχου, κοινοτάρχη κτλ)

Στο facebook πήγαν 2 χαζογκόμενες και καναν τρομερή ομάδα, big deal

Τωρα γιατι πάνε όλοι και κάνουν join και ανοίγουν τόσο εύκολα τις πληροφορίες τους σε όλους δε ξέρω. Το fb παντως είναι τρομερή δύναμη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.