trib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2010 Καλησπέρα,συνδέθηκα πρόσφατα για 2ή φορά με την Otenet και συγκεκριμμένα Connx 2Mb. Ενώ παλιότερα σε διάφορους servers ελληνικούς όσο αφορά μερικά online παιχνίδια το ping μου δεν ξεπερνούσε το 30-35, τώρα ενώ είναι σταθερό δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 50-60. Το παλιότερα που λέω είναι πριν 20 μέρες περίπου, αδυνατώ να πιστέψω ότι 20 μέρες μετά απλά ανέβηκε 30-40 ms το ping. Δοκίμασα δύο διαφορετικά OTENET routers , thomson tg 585 και ένα comrend αγνώστου ταυτότητας και μοντέλου. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Επειδή δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι από μέρος μου, τι μπορεί να γίνεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 μάλλον πρίν είχες γραμμή με προφίλ fastpath τώρα έπεσες σε interleaved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Με μετρήσεις εντός παιχνιδιού φίλε ή απο γραμμή εντολών;Γιατί εντός παιχνιδιού έχει παρατηρηθεί να γράφει πολλές φορές κατιτις παραπάνω ή ακόμα και ping pong δηλαδή κάνεις αυτό που βλέπεις /2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 @ greekfragma : fastpath έλεγε ότι είχα το ένα από τα δύο router.@ jiohkor4 : με μετρήσεις εντός παιχνιδιού αναφέρομαι πάντα, και τώρα και πριν 20 μέρες. από γραμμή εντολών το otenet.gr μου έρχεται στα 45ms. να ζητήσω "ψηφιακό έλενχο" ή τσάμπα κόπος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Ότι νομίζεις, ειδικά αν θεωρείς ότι ανέβηκε ζήτα ότι θα σου διώξει την ανασφάλεια.Προσωπικά θεωρώ για ελλάδα καλό το πινγκ σου. Είναι και θέμα πόσο θόρυβο έχει η γραμμή και πόσο μακρυά είναι ο κόμβος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 29, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Είδα πως έχω αρκετά FEC Errors (50.000+), κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι έχω γραμμή interleaved σωστά ; Άρα κάτι λάθος έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.