Jump to content

Πρόβλημα

Ekrizoths

Recommended Posts

Καλησμέρα σας. Μου έχει παρουσιαστεί ενα μικρό προβληματάκι... Έχω το Thomson TG585 ρούτερ και για λόγους ασφαλείας άλαξα τον κωδικό για να μπείς στις ρυθμίσεις. Οκ μέχρι εδω... Το πρόβλημα είναι οτι έπαθα αλτσχάιμερ και έχω ξεχάσει τι κωδικό έβαλα. Υπάρχει κανένας τρόπος να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση?

Χωρίς να είμαι 100 τοις 100 σίγουρος από τον πάροχο του internet και τηλεφωνίας...

Ποιόν πάροχο έχεις...Λογικά θα σου λέει τί να κάνεις σε περίπτωση απώλειας κωδικών...

Δεν έχει κουμπί επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Βέβαια θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να μπεις στη σελίδα ρυθμίσεων.

Νομίζω δεν επαναφέρονται με αυτόν τον τρόπο οι κωδικοί...

δεν ξέχασες τον κωδικό. το 585 έχει bugg και όταν βάλεις κωδικό στον admin κολλάει και δεν δέχεται τίποτα. Πάτα το μικρό κουμπάκι από πίσω για 10 δευτερόλεπτα με κάτι λεπτό και μυτερό. Όταν κάνει ρισετ και μπεις περνα και το τελευταιο firmware και είσαι ετοιμος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.