Smartndkr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2010 Φίλοι μου καλησπέρα,ειμαι καινουργιος στο forum και ειναι η πρωτη φορα που θετω ένα προβλήμα μου δημοσιως. Για να μην μακρηγορώ θα μπω κατευθειαν στο θέμα.ποια μητρικη με συμβουλευετε να αγορασω και ποια να κρατησω;και εξηγω...χθες αγορασα αναγκαστικά (αυτο ειναι μια μεγαλη ιστορια και για να μην σας κουραζω, συνεχιζω), από το πλαισιο την GIGABYTE X58A-UD3R και θελω να την γυρισω πισω αλλαζοντας την με την ASUS RAMPAGE III EXTREME.Τι να κάνω; εχω πελαγωσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πιστευω να μην σας κούρασα.Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Αν δεν την έχεις χρησιμοποιήσει την πας απλά πίσω, λες ότι δε σου κάνει και θέλεις την άλλη.Αν την έχεις χρησιμοποιήσει, γίνεται λίγο πιο σύνθετο το πράγμα, αλλά και πάλι δικαιούσαι να την αλλάξεις. Πρέπει να πας όμως λίγο διαβασμένος οπότε ξεκίνα διαβάζοντας ολόκληρα τα δυο παρακάτω θέματα στα οποία θεωρώ πως έχουμε εξαντλήσει το θέμα :http://www.thelab.gr/showthread.php?t=74916&highlight=%F5%F0%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7http://www.thelab.gr/showthread.php?t=79741&highlight=%F5%F0%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartndkr Αύγουστος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Αν δεν την έχεις χρησιμοποιήσει την πας απλά πίσω, λες ότι δε σου κάνει και θέλεις την άλλη.Αν την έχεις χρησιμοποιήσει, γίνεται λίγο πιο σύνθετο το πράγμα, αλλά και πάλι δικαιούσαι να την αλλάξεις. Πρέπει να πας όμως λίγο διαβασμένος οπότε ξεκίνα διαβάζοντας ολόκληρα τα δυο παρακάτω θέματα στα οποία θεωρώ πως έχουμε εξαντλήσει το θέμα :http://www.thelab.gr/showthread.php?t=74916&highlight=%F5%F0%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7http://www.thelab.gr/showthread.php?t=79741&highlight=%F5%F0%E1%ED%E1%F7%FE%F1%E7%F3%E7Καταρχην να σε ευχαριστησω που καταναλωσες λιγο απο το χρονο σου για μενα αλλα μάλλον δεν διαβασες καλά το μηνυμα κι απο την αλλη δεν εγινα ποιο σαφεστατος εγω.Το προβλημα μου δεν ειναι ο τροπος που θα την γυρισω, αυτο εχει τακτοποιηθει, το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη για να διαλεξω να κρατησω, αυτην που ηδη εχω (GIGABYTE X58A-UD3R) ή την (ASUS RAMPAGE iii EXTREME);Ποια ειναι η καλυτερη οεο;Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Το πλαίσιο δε φέρνει πλέον την Asus.Οπότε και να την δεχτούν πίσω δεν μπορείς να πάρεις την άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Α ρε Νίκοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartndkr Αύγουστος 27, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 μα εχω μιλησει με τον υπεθυνο και την εχει παραγγειλει για αυριο το πρωι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Ποια ειναι η καλυτερη οεο;Το ποια από τις 2 είναι καλύτερη πιστεύω ότι το απαντά η διαφορά τιμής που έχουν.Επίσης πιστεύω ότι το ποια είναι η καλύτερη έχει να κάνει με το τι θα κάνεις με τη μητρική.Εκτός και αν έχεις θέμα με τις gigabyte ( όπως εγώ) και παίρνεις μόνο asus.μα εχω μιλησει με τον υπεθυνο και την εχει παραγγειλει για αυριο το πρωι.!!!! 3 βδομάδες την έψαχνα! Πήγα και σε 3 διαφορετικά Π για να ρωτήσω και δεν την είχαν.Σε τι τιμή αν επιτρέπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartndkr Αύγουστος 27, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Το ποια από τις 2 είναι καλύτερη πιστεύω ότι το απαντά η διαφορά τιμής που έχουν.Επίσης πιστεύω ότι το ποια είναι η καλύτερη έχει να κάνει με το τι θα κάνεις με τη μητρική.Εκτός και αν έχεις θέμα με τις gigabyte ( όπως εγώ) και παίρνεις μόνο asus.!!!! 3 βδομάδες την έψαχνα! Πήγα και σε 3 διαφορετικά Π για να ρωτήσω και δεν την είχαν.Σε τι τιμή αν επιτρέπεται?430€η αληθεια ειναι οτι κι asusακιας ειμαι, αλλα αναγκάστικα να την παρω αυτην γιατι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη asus με τα ιδια χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Αύγουστος 27, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Μάλλον σου πούλησε ο πωλητής αυτό που είχε διαθέσιμο!!! Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ένας πωλητής Όμως άμα διαθέτεις τα γιούργια και θες και να κλοκάρεις δυνατά βουρ για την ASUS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 28, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 430€Φαρμακείο κανονικό. Στα multirama 395 αλλά πάλι πιστεύω ότι ακριβά είναι. η αληθεια ειναι οτι κι asusακιας ειμαι, αλλα αναγκάστικα να την παρω αυτην γιατι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη asus με τα ιδια χαρακτηριστικά.Εφόσον λοιπόν θα στη έχει αύριο, τότε πάρτη και καλορίζικη! Άντε και καλά κλόκια. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Να συγκρινες αυτη ή αυτη με τη rex3 να πω ενταξει...Τωρα μου βαζεις μοβο των 170 ευρω σε συγκριση και το ψαχνεις?Ps δε νομιζω να εχει θεση στους τεχνολογικους προβληματισμους αυτο το θεμα...edit αυτη ή αυτηthx venom (αν και εγω που τα κλικαρω μου δουλευουν - εβαλα αλλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 28, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Narzul τα links δεν ανοίγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Αύγουστος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Πολλα λεφτα για μια μητρικη που θα σου δωσει λιγα hertz παραπανω... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 28, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Πολλα λεφτα για μια μητρικη που θα σου δωσει λιγα hertz παραπανω... :/Περί ορέξεως... Για μένα πάντως για την συγκεκριμένη μητρική μου έκανε κλικ το RC Tweak που είχε. Βάζεις με καλώδιο ένα άλλο PC ή λάπτοπ και αλλάζεις ή παρακολουθείς τα volt και τις συχνότητες. Ακόμα και κλειστός να είναι ο υπολογιστής, μπορείς να καθορίσεις setup για όταν θα ανάψει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βόλεψε, ειδικά αυτό. Έκανα o/c τον 930 στα 4 σε χρόνο ρεκόρ (για μένα...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Αύγουστος 29, 2010 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Καλησπερα Νικο.... Και γω πριν κανα μηνα πηρα απο το Πλαισιο την Asus. Ημουν 2 βδομαδες ολη μερα και ψαχνομουν για μεταξυ Gigabyte UD7 και Asus Ramgage 3 Extreme. Τελικα κατεληξα στην Asus και δεν το μετανιωνω!!! Το παραδοξο της υποθεσης ηταν οτι πηγα μια μερα στο πλαισιο να τις δω και τις 2 και τοτε η Asus ειχε 395.00 και την επομενη αλλαξε η τιμη και πηγε 430.00. Οποτε πηγα κατευθειαν και 'γκρινιαξα' λιγο και την πηρα στην παλια τιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartndkr Αύγουστος 29, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Παιδιά καλησπέρα,λοιπον εντέλει μου την αλλαξαν την μητρική GIGABYTE X58A-UD3R και δεν πήρα την ASUS RAMPAGE III EXTREME αλλά την ASUS P6TD DELUXE. Φοβερή μητρική και με μικρή διαφορά χρημάτων (27€). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.