Κοπρίτης Μάρτιος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 γαματο γιαννη....κορυφαια επιμερους τμηματα σε ολες τις κατηγοριεςβρηκαν στεγη στο επισης κορυφαιο απλο και καλοφτιαγμενο LianLακιπαρεα με το κορυφαιο (για ακομα μια φορα) prommie.....simply an Object of desire.....-η δευτερη σου φωτο ειναι παντως σαν μαγικη εικονα ...με το τροπο που σκαει το φως και κοβεται η σκια στη γωνια του κουτιου...(δεν ξερω εαν εγινε τυχαια ή εχεις καλλιτεχνικες ανυσηχιες με τον φακο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 4, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Γειτονα να σαι καλα , Τυχαια ηταν η φωτο χεχε δεν τα παω καλα με τους φακους εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Κουκλί είναι! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 4, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Το μονο που μπορω να πω ειναι .....ΑΨΟΓΟ ......μπραβο Γιαννη πολυ ομορφο......σε μπλε αποχρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Αν είναι για χέρι τότε και γω αφιλοκερδώς, μη βάλεις τον άλλο το βλάκα. Εμπιστέψου τον πρώτο διδάξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Ωραίος Shido.Φαν της Vantec?Ωραίο σύνολο , και με περαιτέρω προοπτικές βελτίωσης.Keep it up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 4, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Tι ωραίο ρε παιδια ? Χαλια μαύρα με μπλέ φώς Ασε πιου ενω ολα ειναι μπλέ εκείνο το -54 ειναι πράσινοοοοοοο :D Τι να πω .................................παρα μονο οτι πρεπει να μου το δωσεις να το πετάξω κάπου σε καμια γωνιά .....................................Στο δωματιο μου χεχεχεχεχεε Αψογος Γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 4, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Το πολύ μπλέ και το ελάχιστο πράσινο είναι απαραίτητο προκειμένου να υποδείξει την εκτίμηση του για τις προσεχείς εκλογές, έ Γιάννο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Εκτός της κατάστασης (ποιάς κατάστασης δηλαδή...) των καλωδίων και σωλήνων που μόνο γυναίκα μπορεί να 'καθαρίσει' τώρα πια (ή άντε κανένας νοικοκύρης άνδρας, παιδί για οικογένεια), οι μνήμες σου έχουν ένα ψυκτράκι πιο μακρύ και ένα μικρότερο, άσε που τα άλλα είναι βρώμικα..... ....και σε μαύρα κουτιά ταιριάζει πάρα πολύ το κόκκινο.... Με την καλή κουβέντα στο στόμα είμαι σήμερα βραδυάτικα.:whistling Σοβαρά, είναι αρκετά όμορφο αν και το 'συμμάζεμα' του το θέλει. Με πιάνει αρρώστια όταν βλέπω τόσα καλώδια, ειδικά σε tower με τόσο χώρο να τα κρύψεις και που έχει κάποιο μεράκι ο χρήστης του. Υγ, φτου να μην στο ματιάσω! :bigsmile: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Μάρτιος 4, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 πανεμορφο :) οπως εγραψε και ο Κοπρίτης, simply an Object of desire..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 5, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Grace αυτο εδω σου αρεσει καλυτερα?Οσον αφορα τα καλωδια μιλαω γιατι κατα τα αλλα του γιαννη ειναι πολυ καλυτερο...Αν και ειναι χαλια μαυρα η μηχανη δεν πειραζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 5, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Tι να πω για το κουτι του γιανιο?Απλα αψογος φιλε , αρχοντικος .Οντως για χωσε λιγο τον Βασιλη να στο συμαζεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 5, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρκετα καλο και με ομορφο χρωματισμο(μαυρο-μπλε)Αλλα ρε Γιαννη, ελεος με τα καλωδια.....ουτε η ΔΕΗ να ησουν......συμμαζεψε λιγο την κατασταση......και αφηστε τον Κρομα ησυχο.....εδω το δικο του δεν προλαβαινει να μαζεψει......(λοοοοοοοολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 5, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Οποιος θελει να μαζεψει τα καλωδια με μεγαλη μου χαρα...Κερναω καφε....Χρωμα αγορι μου που κρυβεσαι??? Grace εχεις δικιο με τα ψυχτρακια αλλα ειχα τρομερο προβλημα χρονου και αναγκαστηκα να βαλω πανω οτι ειχα εκεινη την ωρα μπροστα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 5, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ναι ειχες τρομερο προβλημα χρονου γιατι ο Φανης θα ποσταρε τα 25.000 στο 3D mark2001 και επρεπε να τον περασεις.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 χαχαχαχαχαχα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 5, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Εγώ δεν έχω να πω τίποτα Ο εν λόγω κύριος μου έκλεψε τις γρύλλιες.. και πολλά άλλα... Πέρα από τη πλάκα.. μια χαρά είναι αλλά ΦΤΙΑΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ όχι εγώ δε μπορώ έχω πάθει λουμπάγκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 5, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 :o Περαστικα σου Κωστάκη και να ξερεις ...........δεν βιαζομαι για τα καλωδια χιχι Οντως ο κυριος Ντικωστας εδωσε πολλες ιδεες απο το κουτι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάρτιος 5, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ωραίο το κουτί σου Γιάννη..... το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι λίγο συμάζεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 5, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 01:33] ....και σε μαύρα κουτιά ταιριάζει πάρα πολύ το κόκκινο.... πες κι αλλα τετοια, γιατι κατι περιεργοι φιλοι που εχω, μου λενε οτι ειναι extravagante το κοκκινο στο μαυρο μπραβο σιντογιαννικο για το κουτι σου... και να το ξεσκονιζεις που και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.