Jump to content

Συνθεση pc για games

moutsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφτασε η ωρα για αγορα νεου pc. Θελω προτασεις για κατι δυνατο-ποιοτικο με οσο το δυνατον αντοχη στο χρονο και να μην ξεπερναει τα 2000 ευρω. Το θελω κυριως για games αλλα εχω μεινει αρκετα πισω σε θεματα hardware και θελω την γνωμη σας.

Η παρακατω συνθεση πως σας φενεται?

Καρτα γραφικων δεν εβαλα γιατι στο πλαισιο δεν βλεπω κατι αξιολογο.

post-3001-1416074578,4648_thumb.jpg

Φίλε μου για μνήμες κάνεις λάθος με αυτές που επέλεξες διότι το p55 chipset λειτουργεί σε dual channel και όχι triple channel οπότε με την τριάδα μνημών που επέλεξες χάνεις το πλεονέκτημα αυτό.

Ακόμη καλό θα ήταν να μας πεις αν θα ασχοληθείς καθόλου με overclocking.

Για overclocking δεν καιγομαι και η παρατηρηση σου ειναι ευστοχη.

θελω γενικα τις αποψεις σας πανω cpu-mobo- τροφοδοτικο και μνημες.

Εχω μεινει στον p4 και τωρα ειμαι στα μαυρα σκοταδια. Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη στο μπατζετ που διαθετω.

Μια πρόταση και από εμένα.

Μόνο το κυρίως σύστημα.

Για οθόνη καλύτερα να σου προτείνει κάποιος άλλος.

Αν σκέφτεσαι για cf ή sli στο μέλλον, βάλε ενα τροφοδοτικό στα 850W.

Το budget που έχεις ορίσει επιτρέπει αγορά ssd ή καλύτερης κάρτας γραφικών. Σκέψου αν σου χρειάζονται.

Επίσης θεωρώ, χωρίς να το χω ψάξει ειδικά για την περίπτωση σου, πως θα σου κοστίσει αρκετά φθηνότερα αν αγοράσεις τα κομμάτια από διαφορετικά μαγαζιά με σύμμαχο το skroutz.

post-12088-1416074578,6145_thumb.jpg

32159267.th.png

Παντως αν δεν εχεις καποιο λογο να τα παρεις ολα απο το πλαισιο (πιστωτικο πχ) ψαξε στο skroutz και πιστευω μπορεις να γλιτωσεις καμια 100-150 ευρω

Προσωπικα αν αγοραζα καινουριο pc των 2 χιλιαδων οπως και δηποτε θα αγοραζα για αρχη αυτη την οθονη , μιας και η οθονη ειναι το μερος του υπολογιστη που κοιτας ολη την ωρα.

Απο κει και περα μενουν 1400 ευρω για το κουτι .

Βαζοντας για καρτα αυτη , μας μενει ενα χιλιαρικακι ,

κουτι , τροφοδοτικο και το corsair που λενε πιο πανω και τα παιδια μια χαρα ειναι παντως , σκληρος και ssd θα τον αφηνα απεξω για τωρα.

Οποτε μας μενουν 700 ευρω για cpu - mobo - ram .

Αν πας σε amd χτυπας cpu , mobo , ram x2 ζευγαρακια και πιστευω θα ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με το Pc μου για πολυ καιρο.

ΓΙα intel εχουν προτεινει τα παιδια απο πανω λυσεις , εγω θα προτιμουσα για mobo αυτη , αλλα γουστα ειναι αυτα.

με τοσα λεφτα που δινεις εγω σιγουρα θα πηγαινα σε sli με 2χGTX470 και θα επαιρνα εναν ssd.Αν πας σε sli πρεπει να παρεις μια αξιολογη μητρικη σαν αυτη:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-X58A-UD3R-s1366-X58-DDR3-GAX58AUD3R-00-G.htm

σε 1366 ή αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55A-UD7-s1156-P55-DDR3-GAP55AUD7-00-G.htm

σε 1156.Εγω για επεξεργαστη θα διαλεγα εναν i5-750.Για κουτι ενα Haf-x ή ενα cosmos.Επισης θα σου προτεινα ολα τα κομματια του υπολογιστη να τα αγορασεις μεταχειρεισμενα απο τις πωλησεις του thelab ή του hwbox με εγγυηση ή απο το εξωτερικο,θα γλιτωσεις ΠΟΛΛΑ λεφτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.