Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 Επειδή σε αρκετός κόσμος και κοσμάκης έχει "τσιμπήσει" την DFI Lan Party B... Δεν υπάρχει άτομο που την πήρε και δεν την αναθεμάτησε για το προβλήματα που έχει... ΦΥσικά, οταν βάλαμε τα σωστά BIOS με πακέτο και τα σωστα Voltage ολα εγιναν μέλι γάλα... Επειδη υπάρχουν πολλες εκδοσεις BIOS τις μητρικης που η κάθε μια έχει τα πλιν και τα συν της... Θα ήθελα αν μπορούσατε (οσοι ξερουν φυσικα) να τα κατατάξουν. Πιστεύω οτι αυτο θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Αν δεν νοιάζεστε για τον κόσμο, καντε το για μένα ρε... Για τον Πανούλη ρε παιδια.... Pleaseeeeee:'( :'( :'( :'( :'( :'( ΥΣ: Τι @ν0Μ@Li3$ λέω παλι.... :jump: :jump: :jump: :flower: :alien: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 ΛΟΛΟΛΟΛ Για μενα ειναι μεχρι τωρα χωρις να λαμβανω υποψη τα αλφα :01/3131/1221/01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 εμενα μονο το 1-21 με καλυψε. αλλα αυτο που ανακαλυψα γιατα cool boot ειναι οτι δεν θελει να τα βαλεις αποτομα στο βιος. δηλαδη απο 1.65v cpu αν το δωσο με τη μια 1.85 σπανια ξεκιναει. ενω αν το ανεβαζο σιγα σιγα ειναι ολα μελη γαλα. με το fsb εχω παρατηρησει οτι σε μερικα fsb δεν μπορει να ξεκινεισει το δικο μου οπως π.χ. το 228 οποτε και να το βαλω με πεδευει. γιαυτο και τελος αυτο το fsb. γενικα αυτο που καταλαβα στο δικο μου dfi ειναι οτι θελει να τα ανεβαζεις σιγα σιγα απο το βιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Μάρτιος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 12-31 το καλυτερο!!!δεν εχω ουτε ενα προβλημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθενας μας με αλλο βιος ευχαριστηθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Μάρτιος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 looooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Οντως ρε παιδια... Πρεπει αν τα περάσουμε ολα... Αν Ηταν δυνατον πειτε τι προβλημα είχατε με το καθένα... ετσι για γινει πιο ενδιαφέρον το topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 εμενα με το 27-11 δεν παιζαν σωστα οι μνημες. με το 12-31 δεν ανοιγε ευκολα. πολυ ταλαιπορια. με το 31-1 με κολουσε οταν επαιζα games ολο το συστημα και ηθελε reset. με το 1-21 σχεδον ολα jet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 εγω με το που το πηρα εβαλα καπακι το 31/12 οπου και αντιμετωπισα καποια προβληματα με τον 2400 μου οπως να μην μπουταρει 1/3 (σε fsb που ημουν ηδη απολυτα σταθερος) με το που δοκιμασα ομως εναν 2500+ με την μια εξαφανιστηκαν τα προβληματα τετοιου τυπου και ηταν απλως ωσπου να βρω τα ορια του cpu /ram .....και δοκιμασα και 2ο 2500+ και παλι συμπεριφερεται το ιδιο καλα....τι να πω δεν ξερω αν επαιζε κατι με τον tbreb αλλα αυτην τη στιγμη παιζει στο nf7-s με 235x10 και 1.86v υπερstable !! Τις τελευταιες μερες που δοκιμαζα τον 2ο 2500 ειχα καποια προβληματα που ειχαν να κανουν με τις μνημες και τον χρονισμο τους και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε μεγαλα fsb πανω απο 242 θελει 1.8vdd και να προσεξτε λιγακι το command per clock γιατι κανει ζημια (αν οι μνημες δεν ειναι και τοp)...στις δοκιμες πανω εβαλα και το 1/31 και φαινεται πιο σταθερο οσσν αφορα τα 3d και σαν γενικοτερη συμπεριφορα Το αλλο κουφο που μου κανει ειναι οτι ενω στα 225-230 ολα οκ στα 230-235 ζοριζεται ως και δεν κανει boot ενω απο τα 240 -260 ολα μελι γαλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Μάρτιος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Καλα και γ@μω τις μητρικες αυτη η dfi και εβριζα την Shuttle εγω.Τελικα μου φαινεται η αυτην την περιοδο ολες οι καινουριες overclocking μητρικες πάσχουν απο έλλειψη σοβαρου bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Την πήρα και εγώ (αφού άκουγα τόσα και τόσα για αυτήν)Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα έχει γράψει παραπάνω ο zyx.Μέχρι στιγμής,άν και δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ μαζί της,δοκίμασα όλα τα bios από το 27/11 μέχρι και τα τελευταία alpha 17/2.Ολα είχαν τα προβληματάκια τους.Τελικά κατέληξα στο 21/1 με μόνο μείον μέχρι τώρα τα cold boot (μερικές φορές). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 8, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Δηλαδή κατα μέσο όρο το Bios που έχει κάτει καλα είναι το 21/1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Δηλαδή κατα μέσο όρο το Bios που έχει κάτει καλα είναι το 21/1 ? Τωρα, μη βαλω το χερι μου στη φωτια, αν και εμπιστευομαι τα παιδια εδω, δεν εμπιστευομαι τον μικρο αριθμο δειγματοληψιας που διαθετουμε. Στην προκειμενη περιπτωση καλυτερα να δεις τους αντιστοιχους μεσους ορους απο κανενα AMDForums που μιλαμε και για 100αδες μητρικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Eγώ με το τελευταίο official είμαι.Mε το 12/31 είχα πρόβλημα.Έχω και DLT3C που ίσως και να παίζει ρόλο (και όχι Barton!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.