Jump to content

WD20EARS-00MVWB0 (3x667GB Platters)

Hydrus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μερικές μετρήσεις απο το νεο stepping του WD20EARS το 00MVWB0 που αποτελείται απο 3 πλατώ των 667GB εν σχέση με το παλιό των 4 πλατώ των 500GB. Γενικά είναι αθόρυβος και κρύος δλδ χωρίς ανεμιστήρα παίζει στους 42 βαθμούς περίπου κατα τη διάρκεια των μετρήσεων ενώ με έναν nexus 92mm "κολλημένο" στο PCB δεν ξεπέρασε τους 36 επίσης κατα τη διάρκεια των μετρήσεων. Απο ταχύτητες μου φάνηκε σχετικά καλός για 5400rpm δλδ ένα φάκελο 116GB με αρχεία άνω των 350ΜΒ τον μετέφερε με 60-90ΜΒ/s.

post-3448-1416074578,0798_thumb.jpg

post-3448-1416074578,1549_thumb.jpg

post-3448-1416074578,1789_thumb.jpg

καλος ειναι, αλλα θελουμε 7200rpm..... δηλαδη ακομα και ο 2 ετων 7200.11 1.5tb που εχει 4x375gb platters ειναι ταχυτερος ρε γμτ...

γενικα ναι....αλλα αυτο ειναι thread επιδοσεων και τονιζει τα 667 platters...που ο συγκεκριμενος δισκος ιεναι ο πρωτος που τα εφερε (ερχονται και samsung τωρα), και δυστυχως πανε λιγο τσαμπα στο θεμα των επιδοσεων λογω των Low RPM

Επειδη εχω 4 σε raid5, οι δισκοι δεν λενε απολυτως τιποτα απο θεμα επιδοσεων.

Ειναι καθαρα ΜΟΝΟ για αποθηκη.

Και τα νουμερα ειναι τελειως πλασματικα. Φορτωσε μερικα GB (60-70%) και ξαναμετρα...

Γενικα με απογοητευσαν. Με την πρωτη ευκαιρια θα τους αλλαξω ολους με Black edition.

Καλά ναι και μένα τα νούμερα μου φάνηκαν εξωπραγματικά. Αλλά γενικά έχουν μεσο όρο 80ΜΒ/s απο τους 7200.12 1ΤΒ που μετέφερα τα αρχεία. Εμένα με για τη χρήση που θέλω δλδ εντελώς για αποθήκη με υπερκαλύπτουν γιατί είναι αθόρυβοι και δροσεροί. Είχα υπόψιν τον black αλλά είναι με 4Χ500GB πλατώ και πολύυυυυ ζεστός και θορυβώδης. Ύστερα απο τον 640GB Black οι WD στις 7200rpm παραείναι για μένα ζεστοί και φωνακλάδες (συντονίζουν πάρα πολύ) εν σχέση με τους 7200.12 που απλά "γρατζουνούν" και είναι πιο κρύοι. Εξαρτάται τι είδους αποθήκη θέλει ο καθένας αν θές αποθήκη επιδόσεων η κάνεις video editing τότε οι WD Black 2TB είναι άπαιχτοι και τάχυστοι ιδιαίτερα σε συνδυασμούς RAID 0+1 ή 5 τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα μετά απο κάποιες εργατοώρες στο διαδίκυτο ανάγνωσης για τους 2ΤΒ. Για κατεβαστήρια και htpc που σχεδόν είναι το σύστημα που χρησιμοποιώ που πάνω απ όλα θέλω ησυχία και χαμηλές θερμοκρασίες είναι οκ για άλλες πιο απαιτητικές χρήσεις ίσως να χρειαστείτε 7200rpm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.