Jump to content

θα πεσουν τιμες σε GPU ?

Angelako0s

Recommended Posts

ενδιαφερομαι για αγορα μιας καρτας γραφικων και πιο συγκεκριμενα για HD 5850, μου ειπαν οτι θα πεσουν τιμες σ'αυτα το μοντελα.....

αληθευει ?

Από που να πέσουν οι τιμές ?? από την τοπική αγορά ή ευρεία αγορα ???

τοπικη, παντου την εχουν 300+ ευρω....

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19037&cat=5

279 ευρώ... πάρτε και απο κανα αλλο μαγαζί δεν υπάρχει μόνο το πλαίσιο... εγώ τώρα αγοράζω ενα pc για ξάδερφο και θα τα πάρω κομμάτι-κομμάτι όπου τα βρω φθηνότερα...

μπορείς να την πάρεις και από ευρώπη αλλά σε ενα δυο μαγαζιά που είδα βγαίνει 272 με μεταφορικά οπότε για 7 ευρώ δεν αξίζει τον κόπο... αν την πετύχω κανα 250 θα την πάρω από εξωτερικό!!

Εαν βρειτε HD 5850 σε χαμηλη τιμη, στειλτε μου URL, επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο, παιζει ιδιαιτερο ρολο η κατασκευαστρια εταιρια του συγκεκριμενου μοντελου ?

Aν μιλαμε για reference υλοποιησεις δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα.Μονο τα αυτοκολλητα αλλαζουν.Σε costum υλοποιησεις εχουν διαφορες.Παρε την πιο φτηνη που θα βρεις και μην πολυκοιτας μαρκες.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλού στο forum, αλλά η Nvidia ρίχνει την τιμή της 460 κατά 20-30$. Αυτό θα φέρει την 768ΜΒ περίπου στα 150$. Αν αυτές οι μειώσεις δεν έχουν περάσει ακόμα στο skroutz τότε μιλάμε για τιμές της τάξης των 150-165€ για την 768ΜΒ, μια πολύ καλή τιμή. Το γεγονός αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πτώση στις τιμές των 5830/5850.

Από την άλλη, όσον αφορά το καθαρά ΑΤΙ κομμάτι, δεν θα στοιχημάτιζα σε πτώσεις τιμών λόγω της σειράς 6000. Η 6000 λογικά θα αντικαταστήσει την 5000, δεν θα παίζουν και οι δύο στην αγορά. Αν βγει η 6870 απλά θα πάρει την θέση της 5870. Η 5870 απλά θα εξαφανιστεί από την αγορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.