Jump to content

Ρ4 και agp και Blue Ray - Γίνεται ;;;;

dpolal

Recommended Posts

Μου έφεραν ένα συστήματάκι μα τα κάτωθι:

Board απλό με agp θύρα γρφικών, επεξεργαστής Ρ4 3.0GHz Preskot , 2 χ 1Gb DDR-1 400MHz και κάρτα γραφικών

μια Nvidia Riva ΤΝΤ2 :-O

Πρέπει να αναβαθμίσω αυτό το συστηματάκι έτσι ώστε να παίζει αξιοπρεπώς ταινίες Blue ray, ΟΧΙ παιχνίδια (ευτυχώς).

Επεξεργαστής και μνήμη είναι μάλλον ΟΚ, με μια καλύτερη κάρτα γραφικών θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ;;;;

Η χρήση του θα είναι περισσότερο για θέαση ταινιών και θα συνδεθεί με μια μεγάλη lcd...

Γνώμες ;;;

Τσέκαρε αν τα καταφέρνει ο Ρ4 από μόνος του. Νομίζω τα 3GHz και το HT ίσως να αρκούν για τουλάχιστον 720p. Τώρα για bluray και 1080p μάλλον θα πρέπει να βρεις κάποια AGP ATI από HD2000 και πάνω.

παρε μια hd4670 1gb(που εχω κι εγω, η καλυτερη για AGP) 'h hd4650 1gb, και λογικα θα εισαι ενταξει...εχεις και 2 γιγα ραμ, οποτε σηκωνεις και τα windows7 32-bit, τα οποια εχω κι εγω, και υπαρχουν drivers κανονικα...

Μπορεις να βρεις καμια 4650 agp...δεν ξερω ομως τι γινεται με το θεμα των drivers..Υποστηριζει η ατι win 7 και agp?

Του κολλητου μου παρομοιο συστημα με agp & win7 δουλευει μια χαρα!!Υπαρχουν drivers!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.