coolharris93 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2010 καλημερα σε ολους...λεω να κανω μια ανα βαθμιση στο pc μου.Εχω παρει τον επεξεργαστη (i7 960) και θα ηθελα να παρω και την μητρικη.Το pc ειναι υδροψυκτο με 4πλο ψυγειο και θελω μια mobo για overclock αλλα και για σταθεροτητα σε πιο ψηλες συχνοτητες.Σκεφτομαι την asus rampage iii extreme.Αποτι ειδα σε αλλα ξενα forums αλλα και σε reviews λεει πολλα.Μηπως καπιος την εχει και μπορει να μου πει την γνωμη του ή εστω να μου πει καποια αλλη που θα αποδιδει πιο καλα?Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Την Rampage 3 Extreme την έχω από την Κυριακή.Δεν ξέρω μέχρι τι επίπεδο θέλεις να φτάσεις αλλά πιστεύω ότι θα σε καλύψει.Την έχω συνδέσει και μέσω του iROG Connect και με το laptop και ρυθμίζω τα voltage και το blck από κει.Έχω διαβάσει επίσης για μια MSI big bang ότι επίσης είναι υψηλών επιδόσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Οποια high end και να παρεις χαμενος δεν προκειται να βγεις φιλε. Προτινω UD7 γιατι: 1) Eχει 24φασικη τροφοδοσια για oc με λιγοτερο ρευμα. 2) Δεν εχει το κανενα περιορισμο στο tdp σε αντιθεση με ολες τις asus. 3) Εχει δυνατο συστημα ψυξης στο NB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Κοιτα και η rex3 και η gigabyte που λεει απο πανω ο csaris ειναι κορυφαιες μητρικες (αν και εγω σε αυτα τα λεφτα θα προτεινα [ame=http://www.amazon.com/EVGA-X58-Classified-Mainboard-170-BL-E762-A1/dp/B002ZHFTW0]Amazon.com: EVGA X58 SLI Classified Mainboard 170-BL-E762-A1: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51f1Vrl%2B3bL.@@AMEPARAM@@51f1Vrl%2B3bL[/ame] ).Γενικα με τοσα λεφτα δυσκολα να μην ειναι καλη η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Αύγουστος 31, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Ως ποσα λεφτα διαθετεις; Σε τι κουτι θα την βαλεις; Εγω θα ηθελα να προτεινω αν και τραβηγμενη απο πλευρας λεφτων και γενικοτερα την Gigabyte UD9. Ξενα φορουμ κλπ λενε κανει πολυ δυνατο o/c. Να και το λινκ: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3434#ov .Παρε ματι στη σελιδα με τα awardsΑπο οτι φαινεται θες το pc σου αν οχι να υπερβαινει τον ορο extreme ναι ειναι extreme. Εξαρταται παντα απο το τι σου αρεσει απο πλευρας επιδοσεων & χρηματων & ποιοτητας & ομορφιας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 31, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Και να χωράει στο κουτί σου!Μην την πάρεις και έχει παραπάνω PCI θύρες η μητρική από αυτές που σου παρέχει το κουτί και μείνεις με την μητρική στο χέρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 31, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Οποια high end και να παρεις χαμενος δεν προκειται να βγεις φιλε.Προτινω UD7 γιατι: 1) Eχει 24φασικη τροφοδοσια για oc με λιγοτερο ρευμα. 2) Δεν εχει το κανενα περιορισμο στο tdp σε αντιθεση με ολες τις asus. 3) Εχει δυνατο συστημα ψυξης στο NB. Μιας και εχω δοκιμασει αρκετες μητρικες Χ58 , να σου πω τα εξης ... Το 1ο δεν ισχυει . Μιας και εχω τη UD7 εδω και μερικες μερες στα χερια μου. Χρειαζεται 0.025 μεγαλυτερη ταση απο τη Rex3 , την evga e760 , την Ε762 , την rex2 και την p6t για τα ιδια mhz . Επισης η msi Χ58 xpower επαιζε με λιγοτερη ταση απο ολες αυτες που σου ανεφερα πιο πανω . Ειχε το καλυτερο συστημα τροφοδοσιας . Ποσα phase εχει η xpower μπορεις να το βρεις στο google . Επισης , η ud7 εχει 0.05V vdroop στο vtt της . Πρεπει να βαλω 1.46v για να πιασει τα 1.4v που θελει ο cpu μου . Η rex3 και οι E760 & E762 δεν εχουν τετοιο θεμα . Για το tdp τωρα εχεις δικιο μονο για τις μικρες της Asus . Πχ p6t . Κανενα απο τα μεγαλα μοντελα δεν κανει throttling (rog σειρα πχ) . Οποτε το "ολες" δεν ισχυει . Για το (3) , ναι το παραδεχομαι . Ειναι αψογο το συστημα και διατηρει πολυ κρυο το IOH και τα PWM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Μιας και εχω δοκιμασει αρκετες μητρικες Χ58 , να σου πω τα εξης ...Το 1ο δεν ισχυει . Μιας και εχω τη UD7 εδω και μερικες μερες στα χερια μου.Χρειαζεται 0.025 μεγαλυτερη ταση απο τη Rex3 , την evga e760 , την Ε762 , την rex2 και την p6t για τα ιδια mhz . Επισης η msi Χ58 xpower επαιζε με λιγοτερη ταση απο ολες αυτες που σου ανεφερα πιο πανω . Ειχε το καλυτερο συστημα τροφοδοσιας . Ποσα phase εχει η xpower μπορεις να το βρεις στο google .Stellara στην περιπτωση μου με Ρ6Τ ηθελα για 20χ200 1.3175ν ενω με UD7 σε ακριβως τα ιδια mhz 1.256ν! Με την UD7 για 21χ200 θελω 1.2875 ΠΑΝΤΑ σε LINX. Ακομα και για 4.4 θελω 1.35 ενω με την Ρ6Τ ηταν αδυνατο.Και στις δυο περιπτωσεις το υπολοιπο συστημα ηταν ακριβως το ιδιο! Και εγω δεν το πιστευα αλλα ισχυει, σε μενα τουλαχιστον. Επισης , η ud7 εχει 0.05V vdroop στο vtt της . Πρεπει να βαλω 1.46v για να πιασει τα 1.4v που θελει ο cpu μου . Η rex3 και οι E760 & E762 δεν εχουν τετοιο θεμα .Αυτο ειναι μειον αλλα εχει μια ρυθμιση στο Bios (F6) που το περιοριζει παρα πολυ. Για το tdp τωρα εχεις δικιο μονο για τις μικρες της Asus . Πχ p6t . Κανενα απο τα μεγαλα μοντελα δεν κανει throttling (rog σειρα πχ) . Οποτε το "ολες" δεν ισχυει .Για το (3) , ναι το παραδεχομαι . Ειναι αψογο το συστημα και διατηρει πολυ κρυο το IOH και τα PWM !Oταν καναμε τη συζητηση για το tdp override ολες οι asus ειχαν θεμα τοτε (p6t&dlx, rex2, ws). Αν εχει εξαλειφθει σημερα δεν το ξερω. Αλλα γιατι να ρισκαρεις εφοσον η ud7 και δεν ξερω ποια αλλη, δεν εχει περιορισμους?http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20081227222655112&board_id=1&model=Rampage+II+Extreme&page=1&SLanguage=en-us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.