Jump to content

Βγαίνετε;

jpavly

Βγαίνετε;  

143 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Στο νησι ρε.

Εχει ανοιξει ενα club ο κ.11880 (ιδιοκτητης) -ασε που βρωμαει ξεπλυμα καργα αφου μπαινει μεσα με τις παντες και παρολαυτα ειναι εκει δευτερη χρονια-

Μια φορα ειδαμε κοσμο(γενικα πατος πηγε) και αφου μετα απο διαπραγματεύσεις με τον πορτιερη οτι τα 15€ που μας ζηταγε να δωσουμε στην εισοδο δεν στεκουν 6 ωρα το πρωι αφου σε λιγο θα κλεινε....

Μπηκαμε παραγγειλαμε εγω και ενας φιλος μια Κορονα εκαστος αφου ακουγα σαν ιθαγενης πολλα για τα πετρελαια που σερβιρει....

Ε μετα καταλαβα γιατι δεν παει κανεις.

Οσο θυμαμαι τι ειχαμε πληρωσει περσι σε πολυδιαφημισμενο "πολυχωρο" του νησιου ιδιαιτερα κοσμικο και εκλεκτικο για μερικα κοκτεηλ....Αστα..

Για οποιον ενδιαφερεται στο νησι που ποσταρε το πολυαγαπημενο μας μποτ ,στην τοποθεσια καστρο (πανω δεξα) εχει ενα μπαρακι με υπεροχη θεα θαλασα βουνα,μονοκερους κλπ πουχει τα κοκτεηλς 5 ευρωπουλα και το ουζο 2 ευρα νομιζω...

Για να καταλαβετε ποσο ωραια ειναι,ο ιδιοκτητης εχει σκαλωμα με την κουβα και τον μουσια της και ομως ηπια ποτο ΕΓΩ εκει...

Για οποιον ενδιαφερεται στο νησι που ποσταρε το πολυαγαπημενο μας μποτ ,στην τοποθεσια καστρο (πανω δεξα) εχει ενα μπαρακι με υπεροχη θεα θαλασα βουνα,μονοκερους κλπ πουχει τα κοκτεηλς 5 ευρωπουλα και το ουζο 2 ευρα νομιζω...

Για να καταλαβετε ποσο ωραια ειναι,ο ιδιοκτητης εχει σκαλωμα με την κουβα και τον μουσια της και ομως ηπια ποτο ΕΓΩ εκει...

Σοβαρεψου.

Συγγενης μου.

Αποφοιτος Παντειου με υποτροφια ο κυριος.

4 χρονια μπαμ.

Λασκαρισμενη βιδα ομως και παρατησε τα εγκοσμια και βοσκει γιδια (χωρις πλακα)

Το μαγαζι ειναι προσωπικη του "καΐλα".

καλά έκανε

Σαφεστατα.

Ολη η φαμιλια παντως του χει ριξει μπαν γιατι ειναι ιδιορυθμος χαρακτηρας.

Havana μαυρη μπουκαλι + οσα αναψυκτικα/lime για Cuba Libre + σφηνακια τεκιλα + μπυρες για "σβησιμο"...40 €

Δεν το λες και κακο, ε

Κανεις αποσβεση απο τον αλλο τον αγιογδυτη τουλαχιστον.

OUUUUUU σκέτο το ρούμι! :p αλλά και εγώ οικονομικά την έβγαλα , αν εξερέσεις 2 μέρες που πήραμε πούρα (25+15€) και 50€ ουίσκι

laphroaig.jpg

Σοβαρεψου.

Συγγενης μου.

Αποφοιτος Παντειου με υποτροφια ο κυριος.

4 χρονια μπαμ.

Λασκαρισμενη βιδα ομως και παρατησε τα εγκοσμια και βοσκει γιδια (χωρις πλακα)

Το μαγαζι ειναι προσωπικη του "καΐλα".

γιατι λασκαρισμενη βιδα?

Μια χαρα το βρισκω, εχω και εγω συγγενη μαθηματικο με phd και κανει το μελισσοκομο και περναει ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερα απο εμας τους λαλακες που τρεχουμε στις βρωμοπολεις μας να μαζεψουμε κανα € να παρουμε κανενα γκατζετακι :rofl:.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.