Jump to content

Βγαίνετε;

jpavly

Βγαίνετε;  

143 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Το Σινεμα το κοψα.Θεωρω μεγαλο το ποσο και αλλωστε σπιτι μου περναω καλυτερα με HD.Ετσι και αλλιως ταινιες θελω να βλεπω παντα μονος.Ετσι το ευχαριστιεμαι.

Μεσα στη βδομαδα θα βγω 2 φορες το πολυ.Συνηθιζα να βγαινω και καθε ΣΚ ,αλλα φετος δεν το βλεπω και τοσο. :sarcastic:

Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να ερθεις σε επαφη με ανθρωπους,να περασετε καλα και να μη χαλασετε και πολλα λεφτα.

άμα πίνετε τα δίνω τα 9Ε...

...αλλα το θέμα είναι πως 99 στα 100 μαγαζιά, εκτος του πως είναι πανάκριβο, δεν πίνετε k όλας

Πίνεται και με το παραπάνω, εκεί και σε ένα άλλο μαγαζάκι στη Πλ. Μαβίλη έχω βρει καλό Mojito.

Αλλά αδερφέ, Κέρκυρα, ξενοδοχείο Cavalieri διατηρητέο κτήριο, πάνω στο roof garden με θέα όλη τη Σπιανάδα, όλο το Γυαλό και τη μισή πόλη της Κέρκυρας, πλήρωσα ένα άριστο Mojito 7€.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Πίνεται και με το παραπάνω, εκεί και σε ένα άλλο μαγαζάκι στη Πλ. Μαβίλη έχω βρει καλό Mojito.

Αλλά αδερφέ, Κέρκυρα, ξενοδοχείο Cavalieri διατηρητέο κτήριο, πάνω στο roof garden με θέα όλη τη Σπιανάδα, όλο το Γυαλό και τη μισή πόλη της Κέρκυρας, πλήρωσα ένα άριστο Mojito 7€.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

έχω πολύ άσχημη εμπειρία στην ελλάδα με το Mojito γενικά.

αλλα άμα σκεφτείς πως δεν είναι και να το πίνεις καθεμέρα, δεν με πειράζουν τα 9E άμα είναι Mojito και όχι λεμονάδα με ρούμι και ζάχαρη.

πάντως στην παραλια εδώ στην σαλόνικα σε ένα @@μαγαζο μου ζήτησαν να πληρώσω 12E κάτι που ήταν λεμονάδα (fanta) με ρούμι και άσπρη ζάχαρη με 1 φιλαράκι από μέντα.

φυσικά και τους έστειλα από εκεί που ήρθαν και με το πρώτο μα τους απείλησα πως θα φωνάξω αστυνομία και ησύχασαν

Cinema κομμένο ειδικά με τις τωρινές τιμές...σε ειδικές περιπτώσεις(Inception) 2 σε 1 στα Village μέσω Cosmote κάθε Τετάρτη.

Δεν τρώω έξω οπότε σχεδόν ποτέ...και για τις καθημερινές δεν υπάρχει χρόνος για έξω συνήθως λόγω δουλειάς και προπόνησης. Οπότε μένει ένα Σάββατο για κάνα χαλαρό ποτό...

Δεν είμαστε στην ηλικία για club πλέον...

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση γιατι στο ξενοδοχειο στα παιρνουν ηδη απο το δωματιο και τα υπολοιπα ( μπουφες μπαρ κλπ ) τα πληρωνεις πιο χαμηλα . Για πηγαινε σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ;)

Φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση γιατι στο ξενοδοχειο στα παιρνουν ηδη απο το δωματιο και τα υπολοιπα ( μπουφες μπαρ κλπ ) τα πληρωνεις πιο χαμηλα . Για πηγαινε σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ;)

Μπορεις να πας στο roof garden για να πιεις το ροφημα σου και χωρις να μενεις στο ξενοδοχειο...

εδιτ με προλαβε ο pavlis :(

Για 1η φορα πηγα χθες στην pisina στην μαρινα.

Καθομαστε και πινουμε 4 κορονες.

Στο τελος ζηταμε τον λογαριασμο και τιμη 7 ευρω η μια...

Ημαρτον βρε παιδια δεν λεω ωραιο μαγαζι κυριλε σιγουρα με παρα πολλα εξοδα αλλα ειπαμε...

Δεν θα ξανα παω σιγουρα οχι για την τιμη αλλα για την ΑΘΛΙΑ εξυπηρετηση...

15 λεπτα για να παρει καποιος την παραγγελια και αλλα 20 για να ερ8ει η παραγγελια..

Ουτε κοκκαλα να ειχαν οι μπυρες...

Και για 1η φορα στην ζωη μου ειδα κορονα με ποτηρι και λεμονι μεσα στο ποτηρι... :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.