dpolal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2004 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να κόψω το κουτί μου και να φτιάξω παράθυρο... Το θέμα είναι ότι σε ένα κατάστημα που ρώτησα για πλέξι ο τύπος μου έδωσε μια τιμή περίπου 20+ ευρώ για ένα κομμάτι πάχους 3 χιλ. και 30+ ευρώ για αντίστοιχο κομμάτι πάχους 5χιλ. Μήπως είναι υπερβολικές αυτές οι τιμές ??????????????? Ολόκληρο πλαινό με πλέξι αν αγοράσω κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Μπορέι κανένας να μου πεί τί παίζει με τις τιμές??????? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Οι τιμες που υπαρχουν απο το Praktiker ειναι:Παχος 5 χιλιοστα...(ή 8 χιλιοστα δεν θυμαμαι ακριβως, παντως οχι 3)10 το μισο τετραγωνικο μετρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 PRAKTIKER :woot: Η γυναίκα μου δουλεύει στο Praktiker....... ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Εγώ, 2 κομμάτια μεγέθους 24 x 24 cm (πάχους 3mm, ιδανικό για παράθυρο) τα πήρα 3,5 ευρώ (σύνολο) από ένα μαγαζί που φτιάχνει επιγραφές, στην Ηλιούπολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 γενικα για παραθυρο θελει 3mm οχι παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams Εγώ, 2 κομμάτια μεγέθους 24 x 24 cm (πάχους 3mm, ιδανικό για παράθυρο) τα πήρα 3,5 ευρώ (σύνολο) από ένα μαγαζί που φτιάχνει επιγραφές, στην Ηλιούπολη... Μιας και μενω σχετικά κοντά, απο που ακριβώς τα πήρες ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Στην πλατεία Κανάρια, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Μαρίνου Αντύπα με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης είναι ένα μαγαζί για Επιγραφές. Το μαγαζί λέγεται "Ζαπ-Νικ". Μπροστά από το μαγαζί είναι η στάση του ΟΑΣΑ προς Αθήνα και δίπλα του είναι ένα φαρκακείο, ένα "Open24" της Eurobank και ένας "Γερμανός"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.