xmf Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2010 Καλησπέρα παιδια Εχω ενα laptop acer aspire 7520g με καρτα γραφικών nvidia geforce 8400m g.Το προβλημα ειναι οτι δεν την αναγνωριζει!Του πέρασα ta windows 7 δυο φορες αλλα τιποτα!Οταν παω να περασω τους drivers της κάρτας τουσ περναει κανονικα αλλα οταν κανω reboot βγαζει μια μαυρη οθονη.Οταν μπαινω σε safe mode και κανω απεγκατασταση των drivers της καρτας μπαινει κανονικα στα windows αλλα με standard vga graphics!Τι μπορω να κάνω?Και αν χρειαζετε αλλαγη κάρτας μπορειτε να μου προτεινετε καμια καλυτερη?Τελος αν χρειαστει να Αλλαξω καρτα γραφικων μπορω να το κανω μονος χωρις να παω στην acer ετσι κι αλλιως η εγγυηση εχει ληξει!Ξερω να φτιαχνω desktop αλλα με laptop δεν εχω ασχοληθει ποτε!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 πηγαινε στην διαχειριση συσκευων και κανε καταργηση της καρταςμπας και την δει στην επανεκινησηκαι ενας δευτερος τροπος ειναι να κανεις εσυ την εγκατασταση μεσα αποτηνδιαχειριση συσκευων να δωσεις εσυ στην καρτα τους drivers χειροκινηταεπισης δοκιμασε καθαρισμα με drivers sweeper μηπως εχει μεινει κανενα υπολειμα απο παλιο driver της nvidiaκατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Αυτό που θα πω καθαρά θεωρητικά γιατί δεν ξέρω τι ισχύει με το συγκεκριμένο laptop.Drivers από nvidia κατέβασες? Αν ναι δες αν έχει drivers για gpu στο site της Acer γιατί μερικές φορές χρησιμοποιούν moddαρισμένους drivers και δεν βλέπουν το chipset (μου έτυχε εχθές το βράδυ με ένα compaq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 http://www.laptopvideo2go.com/ εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Αύγουστος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 ΚαλησπΕρα και παλι!Επειτα απο αναζητηση εντοπισα το προβλημα αλλα οχι την λυση!Το προβλημα ειναι με τους drivers και οφειλετε στην αναβαθμιση απο vista σε win7.Αρκετοι εχουν αναφερει οτι οταν καναν αναβαθμιση των windows, μετα το λαπτοπ δεν εβλεπε την καρτα γραφικων!Επισης αναφερουν οτι το προβλημα λυθηκε με αναβαθμιση bios πραγμα που δεν καταφερα να κανω γιατι μου πεταει errorΟποτε εκανα downgrade και περασα windows xp!Ολα καλα,ειδε κανονικα την καρτα,περασα drivers κανονικα μεχρι που περασα ενα παιχνιδι "farm frenzy λεγετε"οχι απαιτητικο το ετρεξα και κρασαρε!Απο τοτε δεν ξαναειδε την καρτα γραφικων και λειτουργει με standard vga.Τελος για να μπουταρουν τα xp επρεπε να καταργησω τους drivers Της καρτας!Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 κανε καθαρη εγκατασταση win7 δεν μπορει τι διαολοξερεις σε ποσα εχω βαλει win 7? laptop, desktop ακομα και σε κατι αρχαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.