hayabusa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2010 Eδω και μερικες μερες εχω το εξης προβλημα που εμφανιστηκε χωρις να εχω πειραξει κατι (τουλαχιστον απ'οσο θυμαμαι). Κατα την πληκτρολογηση ελληνικων, οταν παω να βαλω τονο, το γραμμα δεν τονιζεται αλλα βγαινει αυτο: ΄΄ε, ΄΄η κλπ. Σαν να εχει πατηθει το πληκτρο του τονου δυο φορες. Αρχικα σκεφτηκα οτι το πληκτρολογιο του φορητου μπορει να εχει κολλησει οποτε δοκιμασα με εξωτερικο usb, αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Ακομη και το εικονικο πληκτρολογιο των windows εχει αυτο το προβλημα οταν η γλωσσα ειναι γυρισμενη στα ελληνικα οποτε δεν μπορω παρα να υποθεσω οτι παιζει κατι με τα windows που ομως δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι...So, please τα φωτα σας μπας και βγαλουμε καμια ακρη PS: Μην μου πει κανεις να κανω επανεκκινηση γιατι εχω κανει ηδη μερικες δεκαδες
pank Αύγουστος 25, 2010 #2 Αύγουστος 25, 2010 Μήπως έχεις κανέναν keylogger ;Για κάνε ενα σκανάρισμα για ζουζούνια.
hayabusa Αύγουστος 25, 2010 Author #3 Αύγουστος 25, 2010 για καλο και για κακο εβαλα το ESET να σκαναρει, αλλα αν ειναι ετσι, γιατι το κανει μονο στα ελληνικα;
pank Αύγουστος 25, 2010 #4 Αύγουστος 25, 2010 Γιατί είναι πολύ πιθανό ενας keylogger να έχει πρόβλημα σε γλώσσες όπως η ελληνική που απαιτείται η χρήση τόνων.Σε άλλη περίπτωση δε θα έκανε τόσο εμφανή την παρουσία του όπως την κάνει σε εσένα τώρα.(με το δεδομένο ότι το πρόβλημα σου οφείλεται σε keylogger).
hayabusa Αύγουστος 25, 2010 Author #5 Αύγουστος 25, 2010 λοιπόν, το σκανάρισμα ολοκληρώθηκε αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι ψιλοπράγματα δεν βρέθηκε κανενας keylogger ή τίποτα παρόμοιο. παρόλα αυτά, από τον Opera (από όπου και γράφω τώρα) το πρόβλημα δεν εμφανίζεται ενώ εξακολουθώ να μην μπορώ να γράψω σωστά σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές. Υπάρχει καμια λογική για αυτό;
Γιάννης_84 Αύγουστος 26, 2010 #6 Αύγουστος 26, 2010 Κeylogger είναι κατά πάσα πιθανότητα, απλά το eset δεν τον βρήκε. Δοκίμασε και με το malwarebytes antimalware να κάνεις σάρωση. Μπορεί βέβαια το keylogger να κρύβεται πίσω από κάποιο rootkit οπότε σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα ξεμπερδέψεις.
hayabusa Αύγουστος 26, 2010 Author #7 Αύγουστος 26, 2010 οκ, μολις το εγκατέστησα και το βάζω να σκαννάρει. θα επανελθω με update μολις τελειωσειedit: ο Οπερα γιατι δεν εχει προβλημα ομως ρε παιδια ; :S
MUL Αύγουστος 26, 2010 #8 Αύγουστος 26, 2010 Κeylogger είναι κατά πάσα πιθανότητα, απλά το eset δεν τον βρήκε. Δοκίμασε και με το malwarebytes antimalware να κάνεις σάρωση. Μπορεί βέβαια το keylogger να κρύβεται πίσω από κάποιο rootkit οπότε σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα ξεμπερδέψεις.To spybot θα μπορουσε να κανει την ιδια δουλεια?Νομιζω οτι πρεπει να το δοκιμασει και αυτο ο hayabusa
hayabusa Αύγουστος 26, 2010 Author #9 Αύγουστος 26, 2010 εν τελει ειχατε δικιο. το malwarebytes antimalware έκανε ενα γερο σκουπισμα και μετα από την επανεκκίνηση το πρόβλημα λύθηκε. Σας ευχαριστώ όλους
pank Αύγουστος 26, 2010 #10 Αύγουστος 26, 2010 Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα haya:)Χωρίς να εχω ιδιαίτερη εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, σκεφτόμουν μήπως θα ήταν φρόνιμο να αλλάξεις τους κωδικούς που χρησιμοποιείς ή να σκεφτείς αν έκανες κάποια αγορά/συναλλαγή τον τελευταίο καιρό ;Και πάλι σου λεω ότι μιλάω με βάση την κοινή λογική. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος, ας πει για να μην παιδεύεσαι άδικα.
hayabusa Αύγουστος 26, 2010 Author #11 Αύγουστος 26, 2010 ειναι απόλυτα σωστό αυτό που λες και εχω ηδη ξεκινήσει την διαδικασία από χτες. η λύση στην οποία κατέληξα ειναι random κωδικοι και μια χειρογραφη λιστα για reference
argy1 Αύγουστος 29, 2010 #12 Αύγουστος 29, 2010 μετα απο πολλα χρονια στο ψαξιμο για την λειτουργια ενος σωστου antivirus μπορω να πω οτι μονο με bitdifender η kaspersky εισαι απολυτα προστατευμενος.(στο pc γιατι με το modem παιζονται αλλα παιχνιδια οπως κωδικους για email και συναλαγες με πιστωτικες καρτες, εκει.. στο modem οπου τα antivirus δεν εχουν καμια δουλεια..) παντως εκτος απο τα 2 που ανεφερα ολα τα αλλα και ειδικα το eset δημιουργουν προθαλαμο για ιο για να σου δειξουν οτι κατι κανουν ενω στην ουσια ειναι τρυπια..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.