Jump to content

Radeon HD 5970 4GB Black Edition

dj_chris_g

Recommended Posts

Καλή φάση αλλά 1200$ μόνο λέει!!!:X:Καλά...για ποιους μας πέρασε!!!:TD:Άσε που με συμφέρει και θα είναι και καλύτερα να πάρω δύο 5870 των 2gb!

Σε λιγο θα εχουμε φρεσκο πραγμα 6970 (οπου ακουγονται ωραια πραγματα), γιατι να XΡΥΣΟπληρωσεις το Μουσειακο της XFX ?

Σε λιγο θα εχουμε φρεσκο πραγμα 6970 (οπου ακουγονται ωραια πραγματα), γιατι να XΡΥΣΟπληρωσεις το Μουσειακο της XFX ?

Ελπίζω βέβαια να μην δούμε τίποτα τρελές τιμές στις νέες 6χχχ.

Καλή φάση αλλά 1200$ μόνο λέει!!!:X:Καλά...για ποιους μας πέρασε!!!:TD:Άσε που με συμφέρει και θα είναι και καλύτερα να πάρω δύο 5870 των 2gb!

Aστειεύομαι φυσικά στο blog...λέγοντας οτι κοστίζει "μόλις...1200$" γιατί όντως η τιμή της είναι στον ουρανό! Πάντως η XFX ξέρει να ξεχωρίζει!

LOL....κοίταζα το link και ήταν από πάνω μου η γυναίκα μου :computer:...."κλείσε τη σελίδα γιατί χωρίζουμε" μου λέει. :man_in_love:.....*είδε την τιμή...:hehe:

LOL....κοίταζα το link και ήταν από πάνω μου η γυναίκα μου :computer:...."κλείσε τη σελίδα γιατί χωρίζουμε" μου λέει. :man_in_love:.....*είδε την τιμή...:hehe:

αχαχαχαχ, δεν υπάρχεις!

Εγώ πάντως σερφάρω από τις 23:00 και μετά για να μην έχω τέτοιου είδους ''ατυχύματα'':jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.