Jump to content

Πρόβλημα..

killer22

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Έχουμε κ λέμε,όταν ανοίγω τον h/y κάνει 1 beep μακρόσυρτο και 3 μικρά.Δεν έχει εικόνα ενώ δείχνουν να λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα.Μετά απο 5-6 φορές restart ξεκολλάει κ ανοίγει κανονικά.

Κάποια ιδέα περι τι έχει πάθει:hmm::hmm: ?

Ευχαριστώ.

κατα πρωτον πηγαινε στο site της εταιριας σου (εαν εχεις προσβαση στο internet απο αλλον υπολογιστη)η ειδαλως τσεκαρε το manual της μητρικης σου, προς το τελος αναφερει το προβλημα αναλογα τα sound beeps .

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έχω παθαίνω και εγώ σε ένα παλιό συστηματάκι. (e6700 + q35 + 4850 + 750W Tt psu. Από ότι διάβασα υποτίθεται ότι είναι το no vga detected. Δεν έχω όμως χρόνο να δω άμα φταίει η κάρτα, η τροφοδοσία ή η μητρική. Άμα βρεις τι παίζει, κάνε post εδώ πάλι.

Επειδή αναφέρεις ότι μετά από μερικά reset ανάβει τελικά το PC πριν "πετάξεις" τίποτε θα σε συμβούλευα να βγάλεις τις μνήμες και την VGA να καθαρίσεις καλά τα Slots αλλά και τις επαφές των καρτών, είτε φυσώντας είτε μ' ένα πινέλο είτε και τα δύο...

Μετά να τα τοποθετήσεις πίσω στην θέση τους και να δοκιμάσεις αν ξεκινάει..

Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν κάτι τέτοιο...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.