spal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2010 :rant:Παιδιά γειά σας,Θα χρειαστώ ακόμα μια φορά τα φώτα σας. Μέχρι τώρα με έχετε βγάλει ασπροπρόσωπο!!!Λοιπόν, έκανα εγκατάσταση τα ΧΡ PRO με τα τελευταία updates. Δυστυχώς η επιλογή στο δεξί κλικ για τον χαρτοφύλακα απουσιάζει.Έψαξα για λύσεις και βρήκα μερικές, αλλά ούτε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων υπάρχει κάτι, ούτε το syncapp.exe, ούτε το syncui.exe υπάρχει στο σύστημά μου.Ακόμα και το TWEAK UI εγκατέστησα, αλλά τίποτα. Υπάρχει κανείς που να ξέρει κάποια λύση;:rant:Φιλικά,Σταύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spal Αύγουστος 26, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Τι έγινε, ρε παιδιά, κανείς δεν είναι γνώστης της λύσης του προβλήματός μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Δεξί κλικ New -> New Briefcase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 χαρτοφυλακας?εχω 2-3 χρονια που δεν χρησιμοποιω συχνα windows αλλα αυτο μου θυμιζει windows 95-98 ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spal Αύγουστος 30, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Τι γίνεται ; Κανείς ;Τόσο δύσκολο είναι, ή έχετε πάει όλοι διακοπές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 30, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Δεξί κλικ New -> New Briefcase?Αυτό δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spal Αύγουστος 30, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Αυτό δουλεύει?Μα αυτό είναι το πρόβλημά μου. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο δεξί κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 30, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Τι εγκατάσταση Windows έχεις βάλει? Μήπως είναι καμία custom και το έχει κομμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spal Αύγουστος 30, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Τι εγκατάσταση Windows έχεις βάλει? Μήπως είναι καμία custom και το έχει κομμένο?Ναι, η έκδοση αυτή δεν το έχει. Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσω εκ των υστέρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 30, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Αυτά τα λένε από την αρχή φίλε μου.Ψάξε να βρεις τι αρχεία χρειάζονται για το πρόγραμμα και δοκίμασε. Παραπάνω βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω, ειδικά για πειρατικό OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spal Αύγουστος 30, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Αυτά τα λένε από την αρχή φίλε μου.Ψάξε να βρεις τι αρχεία χρειάζονται για το πρόγραμμα και δοκίμασε. Παραπάνω βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω, ειδικά για πειρατικό OS.Πάντως σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.